Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Τα χρέη έπνιξαν την σύντροφο του Τζάγκερ

Θηλιά για τη Λόρεν Σκοτ οι οφειλές 6.000.000 ευρώ! Οι ανασφάλειες στη σχέση της με τον «παππού» της ροκ.

Τα τεράστια χρέη, η ντροπή για το οικονομικό αδιέξοδο της επιχείρησής της και οι ανασφάλειες που την κατέτρωγαν για τη σχέση της με τον Τζάγκερ φαίνεται τελικά ότι οδήγησαν τη Λόρεν Σκοτ στην απόφαση να δώσει τέλος στη ζωή της.

Οπως αποκαλύπτουν άτομα του στενού περιβάλλοντός της, η 49χρονη σχεδιάστρια ανάρρωνε από ένα περιστατικό αυτοτραυματισμού που είχε συμβεί μερικές εβδομάδες νωρίτερα και είχε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου στους οικείους της ότι κάτι δεν πήγαινε καθόλου καλά στη ζωή της.

Και όπως αποδεικνύεται, πολλά ήταν εκείνα που δεν πήγαιναν καλά. Η Σκοτ, η οποία αρνούνταν πάντα οικονομική βοήθεια από τον Τζάγκερ, αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα ρευστότητας. Το έλλειμμα της επιχείρησής της LS Fashion LTD υπολογιζόταν στα 4.200.000 ευρώ έως τον Οκτώβριο του 2013, με τη σχεδιάστρια να χρωστά τους πιστωτές της 5.490.000 ευρώ. Παρά την τεράστια αποδοχή που είχαν τα ρούχα της από τις σταρ, τα χρέη της εταιρίας αυξάνονταν με γεωμετρική πρόοδο χρόνο με τον χρόνο και η έλλειψη ρευστού φαίνεται ότι ήταν ο πραγματικός λόγος πίσω από τη ματαίωση του fashion show της στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή τον Ιανουάριο, επικαλούμενη καθυστέρηση στην παραλαβή των υφασμάτων.

Ακόμα όμως και το λαμπερό χαμόγελο με το οποίο πόζαρε στο πλευρό του Τζάγκερ στη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων διακοπών τους στο Μιστίκ ήταν προσποιητό. «Η Λόρεν ήταν προβληματισμένη σχετικά με τον Μικ και τη θέση της στην οικογένειά του» αναφέρει πηγή από το περιβάλλον των Rolling Stones. Ηταν δυσαρεστημένη από το γεγονός ότι δεν είχε προσκληθεί από την Τζέρι Χολ στο baby shower που είχε διοργανώσει για την Τζέιντ Τζάγκερ και την κόρη της Ασίζι στο σπίτι της στο Λονδίνο, όμως, πάνω από όλα, φαίνεται ότι την ενοχλούσε πως έπειτα από 12 χρόνια στο πλευρό του Τζάγκερ, περιοριζόταν ακόμα στον ρόλο της φιλενάδας και όχι της συζύγου.

ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

Τα… συντρίμμια του Μικ με τις γυναίκες της ζωής του

Ραγισμένες καρδιές, διαλυμένες ζωές, απόπειρες αυτοκτονίας και διαζύγια αφήνει πίσω του για περισσότερες από πέντε δεκαετίες τώρα ο Μικ Τζάγκερ. Το μεγαλύτερο sex symbol της ροκ φημίζεται για τον αδιάφορο, ακόμα και απάνθρωπο τρόπο με τον οποίο φερόταν στις συζύγους και τις ερωμένες που έχουν περάσει από τη ζωή του.

Η πρώτη σοβαρή σχέση του ήταν στα 19 του με την Κρίσι Σρίμπτον. Παρά το γεγονός ότι το ζευγάρι είχε φτάσει να συζητά ακόμα και για γάμο, ο Τζάγκερ την παράτησε άκομψα το 1966 για χάρη της ποπ σταρ Μαριάν Φέιθφουλ, με αποτέλεσμα εκείνη να οδηγηθεί σε απόπειρα αυτοκτονίας καταπίνοντας μια χούφτα υπνωτικά. Εκείνος τη βρήκε έγκαιρα και ανέθεσε στους βοηθούς του να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Η ζωή δίπλα στον σούπερ σταρ Μικ δεν αποδείχτηκε εύκολη και για τη Μαριάν Φέιθφουλ, η οποία το 1969, κι ενώ βρισκόταν μαζί του στην Αυστραλία, κατάπιε 50 υπνωτικά χάπια. Για ακόμα μία φορά ο Τζάγκερ γύρισε εγκαίρως και την έσωσε, ωστόσο για τη Φέιθφουλ αυτό ήταν η αρχή της κατηφόρας της στον αλκοολισμό και στα βαριά ναρκωτικά.

Στη συνέχεια μπήκε στη ζωή του η Μπιάνκα Περέζ – Μόρα Μάσιας, η οποία έγινε και η πρώτη σύζυγός του, αν και όπως δήλωσε η ίδια μετέπειτα, ο γάμος τους «έληξε» την ημέρα που ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Πράγματι, εκείνο το πρωινό του 1971 ο Τζάγκερ έκανε σκηνή μπροστά στις κάμερες, επειδή αρνήθηκε να υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο. Μετά το διαζύγιό τους, το 1979, ο Τζάγκερ την αντικατέστησε με το μοντέλο Τζέρι Χολ. Εκείνη, έχοντας τη δική της περιουσία, ήταν ασφαλής επιλογή γι’ αυτόν, ενώ από την τεράστια επιθυμία της να παντρευτεί, έκανε τα στραβά μάτια ακόμα και στις απιστίες του. Το ποτήρι όμως ξεχείλισε και για εκείνη, όταν έγινε γνωστό πως από την εξωσυζυγική σχέση του με τη Βραζιλιάνα Λουσιάνα Μοράντ είχε αποκτήσει παιδί.

«Δεν θα την ξεχάσω ποτέ»

«Παλεύω ακόμα να καταλάβω πώς η σύντροφός μου και καλύτερή μου φίλη μπόρεσε να βάλει τέλος στη ζωή της με τόσο τραγικό τρόπο. Περάσαμε πολλά υπέροχα χρόνια μαζί. Ηταν υπέροχη παρουσία και το ταλέντο της είχε πολλούς θαυμαστές, μεταξύ των οποίων κι εγώ. Είμαι συγκινημένος από τον φόρο τιμής που της αποτείνουν και τα προσωπικά μηνύματα συμπαράστασης που έχω λάβει. Δεν θα την ξεχάσω ποτέ. Μικ» έγραψε ο Τζάγκερ στην ιστοσελίδα του αποχαιρετώντας την.

Πώς έμαθε ο θρυλικός τραγουδιστής το μοιραίο γεγονός στην Αυστραλία

Την ώρα που η Σκοτ έβαζε τέλος στη ζωή της, για τον Μικ Τζάγκερ μόλις έφτανε στο τέλος της μια ειδυλλιακή μέρα στο Περθ. Μετά την επίσκεψή του στο πάρκο και μια έκθεση γλυπτικής, χαλάρωνε τρώγοντας θαλασσινά και πίνοντας μπίρα στο Coco’s Restaurant.

Ο ρόκερ έφτασε εκεί λίγο μετά τις 9.30 το βράδυ, συνοδευόμενος από έναν άντρα γύρω στα 30, με μια μαύρη λιμουζίνα. Οι δύο άντρες είχαν μόλις ολοκληρώσει το κυρίως πιάτο, όταν μια γυναίκα μπήκε βιαστικά στο εστιατόριο και κατευθύνθηκε στο τραπέζι τους για να τους μεταφέρει την τραγική είδηση. Λίγα λεπτά αργότερα, κάτωχρος, εμφανώς σοκαρισμένος και καταβεβλημένος ο Τζάγκερ αποχώρησε μαζί με την παρέα του.

Την επόμενη ημέρα οι Rolling Stones ανακοίνωσαν τη ματαίωση της συναυλίας τους στο Περθ. Το συγκρότημα επρόκειτο να ξεκινήσει από εκεί την περιοδεία των έξι συναυλιών του σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία, ωστόσο η εταιρία Frontier Touring ενημέρωσε τα media ότι το πρόγραμμα τροποποιήθηκε. «Προς το παρόν δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες. Οσοι έχουν εισιτήρια, καλούνται να τα κρατήσουν μέχρι νεωτέρας» έγραψε χαρακτηριστικά στη σελίδα της στο facebook.

Η κόρη του Μικ Τζάγκερ, Τζόρτζια Μέι, η οποία βρισκόταν επίσης στην Αυστραλία για δουλειά, ακύρωσε την εμφάνισή της στην πασαρέλα της σχεδιάστριας Camilla Franks στο άκουσμα της είδησης και έσπευσε κοντά στον πατέρα της για να του συμπαρασταθεί.

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...