Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η Κατερίνα Βρανά γιορτάζει την ημέρα που σχεδόν πέθανε

Είναι μια μαχήτρια της ζωής και δεν ξεχνά ποτέ...

Ο Μουζουράκης αποκάλυψε πως βάφτισε την κόρη του χωρίς να το πάρει...

Ο Πάνος Μουζουράκης δήλωσε πως βάφτισε την κόρη του...

Δημήτρης Ρούσσος: Ο τραγουδοποιός που πέρασε και από το «The Voice», είναι...

Οταν δεν γράφει τα δικά του τραγούδια, ο Δημήτρης...

Μπαχαλάκιας από… 10 ετών ο μακελάρης της ψησταριάς

Παραδόθηκε το μεσημέρι της Τρίτης ο 37χρονος τέταρτος αδελφός που συμμετείχε στην εν ψυχρώ δολοφονία του 45χρονου πατέρα δύο ανήλικων παιδιών μέσα στο ψητοπωλείο του στη λεωφόρο Β. Όλγας, στη Θεσσαλονίκη, το βράδυ του Σαββάτου.

Από τη Νάντια Αλεξίου

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή καθηγητή Ιατροδικαστικής του ΑΠΘ Φώτη Χατζηνικολάου, ο 20χρονος κατέσφαξε τον άτυχο επιχειρηματία και πρωταθλητή του τζούντο, καταφέροντάς του 13 μαχαιριές σε όλο το σώμα! Οι περισσότερες ήταν επιφανειακές, όμως μία προκάλεσε τρώση του μυοκαρδίου κι έτσι λίγη ώρα αργότερα ο 45χρονος ξεψύχησε.

Και ενώ η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι το θύμα κατακρεουργήθηκε, το «ξεψάχνισμα» του ποινικού παρελθόντος των τεσσάρων αδελφών έκρυβε μια συνταρακτική αποκάλυψη για τον 20χρονο καθ’ ομολογίαν δολοφόνο, που είχε αφήσει άναυδη την Ελλάδα στα… 10 του, καθώς συμμετείχε ενεργά με αντιεξουσιαστές σε συμπλοκές με δυνάμεις των ΜΑΤ!
Στο πρόσωπο του 20χρονου -σήμερα- φυσικού αυτουργού της δολοφονίας οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, που τον συνέλαβαν στην περιοχή της Τούμπας, αναγνώρισαν τον… πιτσιρίκο που συμμετείχε στα επεισόδια τα οποία είχαν γίνει στις 6 Δεκεμβρίου 2010 έξω από την Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ!

Το ανήλικο -τότε- παιδί το είχαν καταγράψει οι τηλεοπτικές κάμερες να πετάει πέτρες κατά των αστυνομικών δυνάμεων, φορώντας κουκούλα! Μάλιστα, είχε διαπιστωθεί ότι ο τότε 10χρονος ήταν γιος πολύτεκνης οικογένειας και είχε απασχολήσει κατ’ επανάληψη τις Αρχές, καθώς είχε εμπλακεί σε διάφορες παραβάσεις, κυρίως μικροκλοπές κινητών τηλεφώνων και μοτοποδηλάτων.

Μετά τις αντιδράσεις που είχε προκαλέσει η σύλληψη του ανηλίκου, οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει τους γονείς του έπειτα από εντολή της Εισαγγελίας. Τόσο με τον 10χρονο όσο και με τα αδέλφια του είχαν ασχοληθεί οι κοινωνικές υπηρεσίες και στην πολύτεκνη οικογένεια είχε χορηγηθεί σπίτι στη Θεσσαλονίκη.

f1 ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ
Ο άτυχος 45χρονος

Σύλληψη για 11 διαρρήξεις

Ωστόσο, ο μικρός δεν εγκατέλειψε τις παρανομίες. Πριν από έναν μήνα, στα 20 χρόνια του πια, είχε συλληφθεί για 11 διαρρήξεις σε φαρμακεία στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, στα οποία οι δράστες εμβόλιζαν τις τζαμαρίες με κλεμμένα αυτοκίνητα. Ομως είχε αφεθεί ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Ο 37χρονος αδελφός του παρουσιάστηκε χθες στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του και οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών τον συνέλαβαν, καθώς σε βάρος του είχε εκδοθεί από την ανακρίτρια ένταλμα σύλληψης.
Σεσημασμένος για επιθέσεις και κλοπές είναι και ο 32χρονος τρίτος αδελφός του, ο οποίος εργαζόταν ως ντελίβερι στο ψητοπωλείο, αλλά είχε απολυθεί από το θύμα και θέλησε να το εκδικηθεί. Εκείνος παραδόθηκε αυτοβούλως στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης και συνελήφθη, ενώ έπειτα από αναζητήσεις συνελήφθη στην Αθήνα και ο 17χρονος αδελφός τους.

Σε βάρος των τεσσάρων αδελφών η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης άσκησε το πρωί της Δευτέρας δίωξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως από κοινού και κατά περίπτωση για παράνομη οπλοφορία – οπλοχρησία και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν στην 4η τακτική ανακρίτρια.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...