Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Εναν… τόμο διαθήκες άφησε ο δράστης της διπλής δολοφονίας και αυτόχειρας στην Κρήτη

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο, λέει ο λαός κι αυτό φαίνεται πως το γνώριζε πολύ καλά ο 53χρονος δολοφόνος και αυτόχειρας της Ιεράπετρας.

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο, λέει ο λαός κι αυτό φαίνεται πως το γνώριζε πολύ καλά ο 53χρονος δολοφόνος και αυτόχειρας της Ιεράπετρας.

Ο φαρμακοποιός, που το απόγευμα της Δευτέρας σκότωσε τον πατέρα του και την αδερφή του με ένα 9άρι του σκοπευτικού συλλόγου και στη συνέχεια αυτοκτόνησε στρέφοντας στον εαυτό του μια καραμπίνα, είχε σχεδιάσει εδώ και πολύ καιρό το μακελειό με κάθε λεπτομέρεια. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο άνδρας είχε περάσει στον λαιμό του ένα κορδόνι στο οποίο ήταν δεμένοι δύο μεγάλοι κίτρινοι φάκελοι.

Οι αστυνομικοί μιλούν για μια πολυσέλιδη διαθήκη με ιδιόχειρες και δακτυλογραφημένες σελίδες προς δημόσιες υπηρεσίες και άλλους φορείς, στις οποίες αποκαλύπτεται το ψυχολογικό δράμα που βίωνε ο 53χρονος. Διαβάζοντας τις σελίδες γίνεται αντιληπτό ότι η αυτοκτονία ήταν μονόδρομος για τον άνδρα, ο οποίος είχε προμελετημένο το έγκλημα, με σκοπό να εκδικηθεί τους γονείς του.

Η απογοήτευση για την αποκλήρωσή του από τα περιουσιακά τον έκανε να νιώθει ότι δεν εισέπραττε αγάπη, με αποτέλεσμα να βιώνει στιγμές οδύνης. Στους δύο κίτρινους φακέλους περιέχονται δεκάδες έγγραφα, τα οποία ο 53χρονος είχε τακτοποιήσει με κάθε λεπτομέρεια.

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφθηκαν σχετικά με το μοιραίο απόγευμα, ο 75χρονος πατέρας του και η 42χρονη αδερφή του δεν περίμεναν μια τέτοια εξέλιξη, με συνέπεια να εκτελεστούν ανυποψίαστοι εκεί όπου καθόντουσαν. Ο ηλικιωμένος βρέθηκε νεκρός στην καρέκλα στην οποία καθόταν στην κρεβατοκάμαρα, έχοντας πυροβοληθεί εξ επαφής στο κεφάλι και τρεις φορές στην κοιλιά. Η γυναίκα κείτονταν νεκρή στην άκρη του κρεβατιού έχοντας βληθεί στο κεφάλι, στο στέρνο και στην κοιλιά.

Στο διπλανό δωμάτιο ο 53χρονος είχε αυτοπυροβοληθεί στο σαγόνι με κυνηγετική καραμπίνα, με αποτέλεσμα ουσιαστικά να αποκεφαλιστεί!

ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...