Πανάκριβη θαλαμηγός Σαουδάραβα πρίγκιπα μισοβυθίστηκε σε ναυπηγείο του Περάματος

Η θάλασσα «κατάπιε» την πανάκριβη θαλαμηγό, αξίας 80.000.000 δολαρίων, Σαουδάραβα πρίγκιπα, η οποία μπάταρε κατά τη διάρκεια της ανέλκυσής της σε ναυπηγείο του Περάματος όπου είχε καταπλεύσει!

Η πολυτελέστατη θαλαμηγός «Nourah of Riyad», με σημαία των νησιών Κέιμαν, είχε οδηγηθεί από το πλήρωμά της στο ναυπηγείο για να γίνουν εργασίες. Όμως κατά τη διαδικασία ανέλκυσής της από το νερό για να μπει στο ναυπηγείο το σκάφος έγειρε και κατέληξε να μισοβυθιστεί και να υποστεί σημαντικές υλικές ζημιές.

Ευτυχώς, δεν σημειώθηκε ρύπανση. Η θαλαμηγός «Nourah of Riyad» έχει τη δυνατότητα να φιλοξενεί σε επτά βασιλικές καμπίνες 14 καλεσμένους, τους οποίους εξυπηρετούν τα 19 μέλη του πληρώματος. Σύμφωνα με το newsbreak.gr, ιδιοκτήτης του μήκους 70 μέτρων πολυτελούς σκάφους είναι ο πρίγκιπας Turki bin al Saud, γιος του επίσης πρίγκιπα και μέλους της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας Mohammed bin Fahd.

Εγγονός του βασιλιά Fahd

Ο 41χρονος Turki bin al Saud έχει καθαρή περιουσία που σήμερα ξεπερνά το 1 δισ. δολάρια, ενώ η θαλαμηγός πήρε το όνομα της μικρότερης από τις τρεις κόρες του. Ο πρίγκιπας και εγγονός του βασιλιά Fahd είναι γνωστός για τη φιλανθρωπία του και σήμερα, μεταξύ άλλων, είναι πρόεδρος γνωστών ιδρυμάτων και μεγάλων εταιριών. Είναι παντρεμένος από το 2005 με την πριγκίπισσα Jawahir, έχει τρεις κόρες και ζει στη βασιλική κατοικία στο Ριάντ, όμως διαθέτει και μια έπαυλη στην Τζέντα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η εντυπωσιακή 40χρονη τρανς από την Αθήνα και ο ρόλος στην υπόθεση της Μυρτώς

Μία 40χρονη τρανς γυναίκα υπήρξε ρόλος κλειδί στην υπόθεση...

Αποκάλυψη για υπόθεση θανάτου Μυρτώς: «Πήγαν στο ξενοδοχείο για να ικανοποιήσουν τις ορέξεις του 66χρονου»

Οι αποκαλύψεις στην υπόθεση του θανάτου της 19χρονης Μυρτώς έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Γιώργος Λιάγκας: Στον Βόλο με τους γιους του για ξεχωριστό λόγο

Ο Γιώργος Λιάγκας βρέθηκε το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλία μαζί...

«Κλειδί» ο πρώην της Μυρτώς

Να συνθέσουν τα κομμάτια ενός δύσκολου και πολύπλοκου παζλ...

Όλη η αλήθεια για τον 66χρονο που συνομιλούσε η Μυρτώ – Η αστυνομία έκανε φύλλο και φτερό το σπίτι του

Πολλά ερωτηματικά προέκυψαν με την εμπλοκή του 66χρονου στην υπόθεση θανάτου της Μυρτώς στην Κεφαλονιά.

Στέλιος Κρητικός: Η επεισοδιακή συνάντηση με τον Νταλάρα – «Ζητούσε την αστυνομία»

Ο Στέλιος Κρητικός μίλησε το μεσημέρι της Κυριακής στην...

Κεφαλονιά: Τρανς μυστικά στο δωμάτιο της κοκαΐνης

Στην υπόθεση του θανάτου της 19χρονης Μυρτώς στην Κεφαλλονιά...

«Πάγωσε» στον αέρα η Μαρία Ηλιάκη: «Πέθανε; Πότε;»

Απρόσμενη στιγμή στον αέρα της εκπομπής «Νωρίς Νωρίς» το πρωί της Δευτέρας όταν μια πληροφορία άφησε τη Μαρία Ηλιάκη κυριολεκτικά άφωνη.