Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Παρασκευή 21/3/2014

ΚΡΙΟΣ: Επιβάλλεται να κάνετε ένα γρήγορο απολογισμό για το τι θέλετε πια αλλά και τι μπορείτε. Μιλήστε με τους γύρω σας χωρίς να κάνετε παράπονα και χωρίς να δραματοποιείτε τις καταστάσεις. Πριν βάλετε κάποιον στην καρδιά σας ή τον διαγράψετε μετρήστε τα υπέρ και τα κατά.


ΤΑΥΡΟΣ: Προσπαθήστε να μην αποξενωθείτε από τους άλλους και προσέξτε οι μηχανισμοί αυτοάμυνας που θα επιστρατεύσετε να μη στρέφονται σε κάποιο άλλον. Τηρήστε το μέτρο, προσέξτε σωστά τον εαυτό σας και μην παρασύρεστε σε υπερβολές.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφύγετε να δώσετε λαβή για αντιζηλίες ανάμεσα σε εσάς και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, και βασιστείτε σε απτές αποδείξεις, αν πρόκειται να το κατηγορήσετε για κάτι. Φροντίστε να έχετε μια γοητευτική, συγκροτημένη εμφάνιση που θα περνάει μηνύματα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βάλτε στόχους και κάντε σωστό προγραμματισμό για την άμεση υλοποίησή τους και θα εκπλαγείτε από το πόσο ανανεωμένοι θα αισθανθείτε. Παράλληλα είναι απαραίτητο να γνωρίζετε τα ευαίσθητα σημεία που αφορούν την υγεία σας, ώστε να προσέχετε καταλλήλως.


ΛΕΩΝ: Κάντε καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σας και κατανείμετε τα έξοδα σας σωστά, ώστε να προβλέψετε και τις μελλοντικές σας ανάγκες. Παρότι θα μπορούσε αυτός ο μήνας να είναι διακοπών, εσείς δεν έχετε την πρόθεση να ξεφύγετε από την εργασιομανία σας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ασχοληθείτε περισσότερο με τις συνεργασίες σας και διαχωρίστε αυτές που είναι στάσιμες από αυτές που περπατάνε με πολύ αργά βήματα. Σκεφτείτε το ενδεχόμενο να κάνετε κάποιες νέες και καλύτερες, που θα βοηθούσαν να ανέβει η αποδοτικότητά σας.


ΖΥΓΟΣ: Στις νέες και ουσιαστικές ρυθμίσεις που θα κάνετε σε ό,τι αφορά τις εργασιακές ή τις προσωπικές σας υποθέσεις η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Καινούργιες ιδέες θα σας ανοίξουν νέους δρόμους εξέλιξης, που θα φανούν καθοριστικοί για το μέλλον σας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προχωρήστε στην υλοποίηση των σχεδίων σας αποφεύγοντας να είστε βιαστικοί στις επιλογές σας. Μετριάστε τις προσωπικές σας επιθυμίες όσο μπορείτε, ώστε να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι και να μην κινδυνέψετε να κατηγορηθείτε για αχαριστία.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι ισορροπίες σε αισθηματικό επίπεδο θα είναι δύσκολο να αποκατασταθούν, αλλά αξίζει τον κόπο να αναπληρώσετε τον χαμένο χρόνο χαλιναγωγώντας την ενστικτώδη αντιπαλότητα με τον σύντροφό σας, η οποία έχει κάνει την εμφάνισή της εδώ και καιρό.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην αφήνετε την περηφάνια σας να εκδηλώνεται με τρόπο υπεροπτικό και να σας οδηγεί σε διαρκείς αντιρρήσεις και διαμάχες με το έτερόν σας ήμισυ. Εξάλλου μπορείτε να κάνετε ένα βήμα πίσω χωρίς να χρειαστεί να πληγώσετε τον εγωισμό σας.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο σύντροφός σας αποδεικνύει με τις προσπάθειές του πως επιζητεί κάτι πιο ποιοτικό μεταξύ σας, μια και ο χρόνος που μπορείτε να διαθέσετε για να είστε μαζί μειώνεται αισθητά, λόγω των πολλών δραστηριοτήτων και υποχρεώσεων που έχετε και οι δύο.


ΙΧΘΥΕΣ: Οι παιδιάστικες αντιδράσεις δεν χρειάζονται, γιατί σας βγάζουν από τον έλεγχο του εαυτού σας όταν θυμώνετε. Σκέψεις που έχουν να κάνουν με το πόσο σας αγαπάει το ταίρι σας μπορεί να είναι και η αιτία που σας κάνει να απομακρύνεστε, ακόμα κι αν δεν το επιδιώκετε.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...