Στα συσσίτια της Μητρόπολης Πατρών οι σοκολάτες που δεν «έπεσαν» στο Καρναβάλι

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν!

Μαθήματα ανθρωπιάς παραδίδουν οι «Σοκολατορίχτες» που αναλαμβάνουν κάθε χρόνο να πετάξουν χιλιάδες σοκολάτες στους καρναβαλιστές κατά τη διάρκεια της παρέλασης του πατρινού Καρναβαλιού, αφού αποφάσισαν να δωρίσουν στη Μητρόπολη Πατρών τις σοκολάτες που δεν έριξαν φέτος λόγω της απαγόρευσης ώστε να διανεμηθούν στα συσσίτια.

Δεδομένου ότι το πατρινό Καρναβάλι ακυρώθηκε λόγω της έξαρσης του κορονοϊού, τα 15.000 κομμάτια που θα έριχναν τα σωματεία «Σοκολατορίχτες», «Σοκολατομαχίες», «Σοκολατοδρομίες», «Σοκολατομανίες» και «Σοκολατοπαίκτες» παρέμειναν στα κουτιά τους. Ετσι, τα σωματεία αποφάσισαν να τα διαθέσουν τελικά για καλό σκοπό, παραδίδοντας ένα σημαντικό μέρος από τις 15.000 σοκολάτες στη μητρόπολη που θα αναλάβει να τις διαθέσει στο συσσίτιο που διοργανώνει.

Μάλιστα, ο πρόεδρος του σωματείου «Σοκολατομαχίες» Περικλής Δημητρόπουλος ανακοίνωσε ότι έως το Πάσχα οι σοκολάτες, τα σοκολατάκια και οι μπάρες που δεν δόθηκαν στη Μητρόπολη Πατρών, μαζί με άλλα προϊόντα που θα διαθέσουν τα σωματεία, θα διανεμηθούν σε διάφορα ιδρύματα, συσσίτια και σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη.

Ο κ. Δημητρόπουλος επισήμανε ότι στο καταστατικό των σωματείων είναι και η φιλανθρωπική δραστηριότητα, ενώ φρόντισε να τονίσει τη δράση των σωματείων, τα οποία θέλουν να βρίσκονται δίπλα στους κατοίκους της Πάτρας και σε αυτούς που έχουν πραγματικές ανάγκες, προκειμένου να τους παρέχουν βοήθεια.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όλα όσα προβλέπει η Δήμητρα Παπανικολοπούλου: Φλόγες οργής «σπέρνει» η Πανσέληνος

Σύμβολο καταστροφής και σκότους η έκλειψη της Σελήνης της 5ης Ιουλίου,...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εύα Καϊλή : Η ζωή με τον Ιταλό της καρδιάς της

Τον θαυμάζει, τον εκτιμά και τον σέβεται, γιατί έχει...

Η «χρυσή» σεζόν της μυθοπλασίας θα είναι το 2020-2021

«Βομβαρδισμό» με νέες τηλεοπτικές σειρές ετοιμάζουν τα κανάλια «Μπαράζ»...

Αποκάλυψη: «Δραπέτης» στην Τζια για long Weekend o Mr. Μαξίμου

Η «Espresso» τσάκωσε πεμπτιάτικα (!) τον Γρηγόρη Δημητριάδη σε...