Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Το θαύμα της Αλεξίας – Λέει λεξούλες και καταλαβαίνει τα πάντα

Έπειτα από πέντε μήνες παραμονής στο ειδικό κέντρο αποκατάστασης στο Αμβούργο λάμπουν οι πρώτες αχτίδες αισιοδοξίας για την 9χρονη Αλεξία, η οποία προκάλεσε πανελλήνια συγκίνηση με τον σοβαρό τραυματισμό της από αδέσποτη σφαίρα στο κεφάλι το περασμένο Πάσχα.

Ένα χρόνο μετά, πάλι παραμονές Πάσχα, επέστρεψε νικήτρια στις Θεσπιές Βοιωτίας και «μένει στο σπίτι» της ώσπου να περάσει και ο εφιάλτης του κορονοϊού! Η άτυχη μικρούλα επέστρεψε στην Ελλάδα πριν από περίπου μία εβδομάδα και ενώ απέμεναν ακόμη δύο εβδομάδες για να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα θεραπειών της στο εξειδικευμένο κέντρο της Γερμανίας.

Ωστόσο, εξαιτίας της κατάστασης που επικρατεί με τον κορονοϊό, κρίθηκε ότι θα είναι πιο ασφαλής στην Ελλάδα και η απόφαση για την επιστροφή της ελήφθη από κοινού με τους θεράποντες ιατρούς της, όπως εξήγησε η μητέρα της Νικολέτα Σαμαρτζή.

Μοιάζει με θαύμα πριν από την Ανάσταση του Κυρίου ότι η κατάσταση της Αλεξίας παρουσιάζει σαφή βελτίωση τον τελευταίο καιρό. Όμως, σύμφωνα με την κυρία Σαμαρτζή, πλέον η οικογένειά της έχει να λύσει άλλα προβλήματα, όπως το πού θα μείνουν όταν θα μετακομίσουν από τις Θεσπιές στην Αθήνα, για να συνεχίσει η 9χρονη τις θεραπείες σε άλλο κέντρο αποκατάστασης.

«Κανονικά έπρεπε να πάμε σε κέντρο αποκατάστασης κάπου στην Αθήνα, αλλά τώρα δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Προς το παρόν θα μείνουμε σπίτι…» ανέφερε η ηρωίδα μητέρα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και εξήγησε πως, χάρη στη βελτίωση που παρουσιάζει η υγεία της κόρης της, θα μπορούσε να συνεχίσει να μένει με τους γονείς και τα αδέλφια της στο νέο σπίτι στην Αθήνα και να πηγαίνει στο κέντρο αποκατάστασης, όπου θα υποβάλλεται στις απαραίτητες θεραπείες.

«Η Αλεξία καταλαβαίνει τα πάντα. Παίζει με τα αδέλφια της… Κάθεται στο κρεβάτι της… Λέει λεξούλες, όχι πολύ καλά ή δυνατά, αλλά προσπαθεί να τα πει όσο πιο καθαρά μπορεί. Σημασία έχει ότι καταλαβαίνει τα πάντα! Μπορεί να μένει στο σπίτι και να κάνει τις θεραπείες στο κέντρο» κατέληξε η κυρία Σαμαρτζή, μη παραλείποντας να ευχαριστήσει όσους βρέθηκαν στο πλευρό της οικογένειάς της το διάστημα που η 9χρονη φιλοξενούνταν στο κέντρο αποκατάστασης στο Αμβούργο.

Στην αυλή

Το περιστατικό που πάγωσε την κοινή γνώμη συνέβη πέρυσι το Πάσχα. Η Αλεξία έπαιζε με άλλα παιδάκια στην αυλή του σπιτιού της στις Θεσπιές, όταν ξαφνικά έπεσε αιμόφυρτη στο δάπεδο. Τα ουρλιαχτά των παιδιών που είδαν το κοριτσάκι πλημμυρισμένο στο αίμα σήκωσαν στο πόδι το χωριό. Όπως διαπίστωσαν αργότερα οι γιατροί, το παιδί είχε χτυπηθεί στη δεξιά κροταφική χώρα από πυροβόλο όπλο. Μάλιστα, η βολίδα είχε σφηνωθεί στο κρανίο και χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεσή της.

Από τότε άρχισε ο απόλυτος εφιάλτης για το κοριτσάκι και τους γονείς του. Όσο για τον 54χρονο δράστη, εντοπίστηκε και του ασκήθηκε δίωξη για πρόκληση μη σκοπούμενης βαριάς σωματικής βλάβης, ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, μεταξύ των οποίων να μην πλησιάζει το χωριό της Αλεξίας.

γονείς Αλεξίας

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...