Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Η πρωτοποριακή συνεργασία του Lil Koni με το ανθρωποειδές Sophia

Αυτό κι αν είναι είδηση: Ελληνας καλλιτέχνης έκανε ντουέτο...

Aνέστης Μενεξές: Ο party man της Θεσσαλονίκης

Τον Ανέστη Μενεξέ τον γνώρισα ως θαμώνας σε μαγαζί...

Σάμπα με τη Miss Βραζιλία!

Ο Ροναλντίνιο που σκοράρει και στις καρδιές των γυναικών έπεσε στην αγκαλιά της εκρηκτικής Ζακελίν Ολιβέιρα, με την οποία ο σούπερ σταρ γνωρίστηκε στο καρναβάλι του Ρίο.

Ο Ρονάλντο θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους καρδιοκατακτητές του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου και έχει πάντοτε μία θέση στα πρωτοσέλιδα των ΜΜΕ, όταν αυτά αναφέρονται στους έρωτές του. Φαίνεται όμως ότι με την αποχώρησή του από τους αγωνιστικούς χώρους το «φαινόμενο» άφησε πίσω του έναν άξιο αντικαταστάτη με παραπλήσιο όνομα.


Ο Ροναλντίνιο βαδίζει χωρίς ιδιαίτερο κόπο στα βήματα του παλιού συμπαίκτη του στην Εθνική, αφού αλλάζει τις συντρόφους σαν τα πουκάμισα και η μόνη διαφορά είναι ότι δεν έχει παντρευτεί καμία. Ο «Ρόνι» είναι γνωστός καρδιοκατακτητής και στο πέρασμά του από το Παρίσι, τη Βαρκελώνη και το Μιλάνο απασχολούσε συχνά τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων εξαιτίας των νυχτοπερπατημάτων και των κατακτήσεών του.


Η επιστροφή του στη Βραζιλία απλώς τον απομάκρυνε από τα φώτα της δημοσιότητας, όχι όμως και από τις αγκαλιές όμορφων γυναικών. Ο μεσοεπιθετικός της Ατλέτικο Μινέιρο συνεχίζει τη ζωή playboy που πάντα του άρεσε να κάνει και φαίνεται ότι η τελευταία του κατάκτηση είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή. Μάλιστα φρόντισε ο ίδιος να τη δημοσιοποιήσει, όταν στη Γιορτή της Γυναίκας ανέβασε στα κοινωνικά δίκτυα μια κάρτα-κολάζ φωτογραφιών και το μήνυμα: «Χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες του κόσμου και πολλά φιλιά στις γυναίκες της ζωής μου».


Μεταξύ των φωτογραφιών της μητέρας του Μιγκελίνα, της αδερφής του Ντέισι και της ανιψιάς του υπήρχε και εκείνη της Ζακελίν Ολιβέιρα, του μοντέλου που κέρδισε τον τίτλο της Μις Βραζιλία για το 2013! Η πανέμορφη 23χρονη φέρεται να γνωρίστηκε με τον Ροναλντίνιο πριν από σχεδόν ένα μήνα στο καρναβάλι του Ρίο, μια γιορτή που ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ λατρεύει και μερικές φορές παίρνει μέρος σε αυτήν ως ενεργό μέλος κάποιας μουσικής μπάντας.


Η Ζακελίν έσπευσε πάντως να διαψεύσει τις φήμες, αφού υποστήριξε ότι γνώρισε τον 31χρονο ποδοσφαιριστή σε ένα από τα πολλά πάρτι στη διάρκεια του καρναβαλιού, αλλά ήταν η βροχή μηνυμάτων που δέχτηκε από φίλους της εκείνη που την ενημέρωσε για τη «σχέση» της με εκείνον: «Δεν ξέρω γιατί δημοσίευσε αυτή τη φωτογραφία, την οποία μου ζήτησε να τραβήξουμε στον λίγο χρόνο που γνωριστήκαμε στο καρναβάλι. Η αλήθεια είναι ότι είχαμε λίγο χρόνο και δεν προλάβαμε καλά καλά να ανταλλάξουμε πολλές κουβέντες».


Γ.ΚΥΡΙΑΖΗΣ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Ζόρικα τα… πράγματα για τη Χατζίδου

«Δυστυχώς, τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ό,τι...