Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Πάνος Καλίδης: «Πιστεύω ότι δεν είμαι καλός πατέρας»

Ο Πάνος Καλίδης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε...

«Σασμός»: Nέο απειλητικό σημείωμα για Μαθιό και Βασιλική!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Το νέο...

Μπο: «Θέλω να γίνω μπαμπάς και να κάνω τη δική μου οικογένεια...

Ο Μπο παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα»....

Οι ΟΠΑΠ Champions καλωσορίζουν τη Γεωργία Δεσπολλάρη

Η νεαρή αθλήτρια στίβου είναι το 12ο μέλος του...

Στους δυο τρίτος δεν χωρεί

Το αυριανό clasico Ρεάλ – Μπαρτσελόνα ξεκαθαρίζει αλλά δεν κρίνει τον τίτλο, καθώς παραμονεύει και η Ατλέτικο.


Πόσες φορές έχει η Ρεάλ Μαδρίτης την ευκαιρία να «σκοτώσει» την Μπαρτσελόνα; Το αυριανό clasico του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» αποτελεί μία από αυτές τις λιγοστές περιπτώσεις, όταν ένας από τους δύο «αιώνιους» της Ισπανίας έχει την ευκαιρία όχι μόνο να κάνει άλμα τίτλου, αλλά και να βγάλει νοκ άουτ τον αντίπαλο.


Στη γωνία καραδοκεί η Ατλέτικο Μαδρίτης, που βρίσκεται τρεις βαθμούς πίσω από τη «βασίλισσα» στη βαθμολογία (67), αλλά ακόμα και τώρα που το πρωτάθλημα πλησιάζει στην τελική ευθεία του, ελάχιστοι υπολογίζουν τους «ροχιμπλάνκος». Η Ρεάλ έχει φυσικά την πολυτέλεια γκέλας λόγω της διαφοράς που έχει από τους διώκτες της, αλλά αυτό δεν ισχύει για την Μπαρτσελόνα που βρίσκεται τέσσερις βαθμούς πίσω από την κορυφή (66) και έναν πίσω από την Ατλέτικο.


Η νίκη στο «Μπερναμπέου» φαντάζει μονόδρομος για τους πρωταθλητές, που έχουν μία πλειάδα αστεριών για να χτυπήσουν τους «μερένχες» μέσα στο σπίτι τους. Χωρίς αμφιβολία όμως η μάχη στο γήπεδο επικεντρώνεται σε δύο πρόσωπα: τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Λιονέλ Μέσι.
Η κόντρα των δύο καλύτερων ποδοσφαιριστών του κόσμου κορυφώνεται σε αυτό το ματς, αφού οι συγκρίσεις μεταξύ τους είναι αναπόφευκτες κάθε χρόνο. Ειδικά φέτος με τη διαμάχη για την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας, οι δύο σούπερ σταρ έχουν πολλά να αποδείξουν και δεν είναι τυχαίο ότι σχεδόν κάθε εβδομάδα σπάνε κάποιο ατομικό ή ομαδικό ρεκόρ.


Ο Μέσι αποτελεί τη μεγάλη ελπίδα της Μπαρτσελόνα να προλάβει το τρένο του τίτλου, έστω κι αν η χρονιά σηματοδοτήθηκε από αρκετούς τραυματισμούς του. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έχει αμφισβητηθεί στη σεζόν, όμως στην εμφατική νίκη με 7-0 επί της Οσασούνα την προηγούμενη Κυριακή έγραψε ιστορία και έγινε πρώτος σκόρερ των Καταλανών μαζί με τον Παουλίνο Αλκάνταρα, έχοντας πετύχει 371 τέρματα.


Η απάντηση ήρθε μεσοβδόμαδα από τον Πορτογάλο «ανταγωνιστή», όταν με δύο τέρματα στο ματς του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Σάλκε ισοφάρισε τον Φέρεντς Πούσκας στη λίστα με τους αρχισκόρερ της Ρεάλ. Ο Ρονάλντο έχει πετύχει 242 γκολ και βρίσκεται στην τέταρτη θέση, ενώ κυνηγάει πια τους Σαντιγιάνα, Ντι Στέφανο, Ραούλ. Φέτος έχει πετύχει συνολικά 41 τέρματα και έχει 10 ασίστ, έναντι 26 του Μέσι, ο οποίος όμως έχει παίξει σε λιγότερους αγώνες.


Προετοιμασία για Νεϊμάρ με τον Μίκυ Μάους


Ο Νεϊμάρ είναι ένα μεγάλο παιδί, αν κρίνει κανείς από την επιλογή του να ξεσκάσει πριν από το κλάσικο αρκετές εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά από τη Βαρκελόνη. Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ επέλεξε να βρεθεί την προηγούμενη Τετάρτη στο Παρίσι, όπου συναντήθηκε με τον συμπατριώτη του και καλό του φίλο Τιάγκο Σίλβα προκειμένου να επισκεφθούν μαζί την Disneyland!


Η Παρί Σεν Ζερμέν είχε περάσει την προηγούμενη ημέρα το εμπόδιο της Λεβερκούζεν στο Τσάμπιονς Λιγκ και ο Σίλβα είχε ελεύθερο χρόνο να διασκεδάσει με τον Νεϊμάρ και την παρέα του Μίκυ Μάους. Οι δύο ποδοσφαιριστές, φυσικά, δεν έχασαν την ευκαιρία να βγουν φωτογραφίες με τους ήρωες του Disney και να τις δημοσιεύσουν στα κοινωνικά δίκτυα που χρησιμοποιούν πολύ συχνά. «Ενας αδερφός δεν είναι πάντοτε φίλος, αλλά ένας φίλος είναι πάντοτε αδερφός» έγραψε ο Νεϊμάρ στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram και περιέγραψε με τον πιο γλαφυρό τρόπο πώς πέρασε στο Παρίσι.


Γ.ΚΥΡΙΑΖΗΣ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Δεν θα πιστέψετε ποιος διάσημος τραγουδιστής είναι το αγοράκι στη φωτογραφία

Ο 37χρονος σήμερα διάσημος τραγουδιστής ανέβασε μια φωτογραφία του...

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...