Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του...

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Άγριο κράξιμο στην Κιμ Καρντάσιαν για το fake μακροβούτι

Πάλι καλά που η Κιμ Καρντάσιαν δεν καρφώθηκε με...

Η Ναταλία συνάντησε τη Μαρία στο γυαλί

Η Γερμανού κάλεσε στην εκπομπή της την τελευταία σύζυγο του πατέρα της σε ένα γύρισμα με… αποκαλύψεις.

Τις έφερε και πάλι κοντά το γυαλί! Η Μαρία Ιωαννίδου μπορεί να είχε εκφράσει το παράπονο πως δεν την είχε καλέσει η Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή της -αφήνοντας και κάποια υπονοούμενα ότι οι σχέσεις τους δεν είναι και τόσο στενές πια-, όμως φαίνεται ότι τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή για μια τέτοια τηλεοπτική συνάντηση.


Ετσι, την ερχόμενη Παρασκευή, σε μία πολύ αποκαλυπτική εκπομπή η αγαπημένη ηθοποιός και χορεύτρια μοιράζεται με τους τηλεθεατές στιγμές της ζωής της στην εκπομπή «Η Γερμανού ξανάρχεται», στον ΑΝΤ1, στις 23.30. «Το Ναταλάκι μού έκανε αφιέρωμα» αποκαλύπτει με χαρά στην «Espresso» η Μαρία Ιωαννίδου, που υπήρξε η τελευταία σύζυγος του πατέρα της παρουσιάστριας Φρέντυ Γερμανού, και συνεχίζει: «Λέω πολλά πράγματα για τη ζωή μου. Μιλάω και για τον Βαγγέλη Σειληνό, για τον Φρέντυ, για το αν πρόκειται να παντρευτώ ξανά, αλλά και για την καλλιτεχνική μου πορεία».


Τέσσερις εκτρώσεις


Μιλώντας για την προσωπική της ζωή η πετυχημένη χορεύτρια και πρωταγωνίστρια δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στους άντρες της ζωής. Αρχικά στον Βαγγέλη Σειληνό, με τον οποίο ήταν ζευγάρι στον κινηματογράφο και στο θέατρο, αποκαλύπτοντας ότι τον γνώρισε πολύ μικρή και στα 16 της έκανε σχέση μαζί του. «Αναφέρομαι στον γάμο μας και στις τέσσερις εκτρώσεις -που ξεκίνησαν σε εφηβική ηλικία- και τη μία αποβολή που είχα» τονίζει η Ιωαννίδου. Οσο για τον δεύτερο σύζυγό της, τον καταξιωμένο δημοσιογράφο και παρουσιαστή Φρέντυ Γερμανό, επισημαίνει πως δεν έκανε παιδί μαζί του, αν και θα το ήθελε πολύ.


Το «Playboy»


Ναταλία και Μαρία μίλησαν και για την αισθησιακή φωτογράφιση στο «Playboy» που έκανε η ηθοποιός τη δεκαετία του ’80: «Γι’ αυτή τη φωτογράφιση πήρα 3.000.000 δραχμές. Αρχικά δεν ήθελα να την κάνω, αλλά κάποια στιγμή είπα “ας προχωρήσω”, για να την έχω σαν ενθύμιο. Και να τώρα που μεγαλώνω και γερνάω, κοιτάω τις φωτογραφίες και λέω “όντως δεν πρέπει να έχεις παράπονο, σαν άγαλμα ήσουν τότε”» είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Ιωαννίδου, που έκανε και μία έκπληξη στην παρουσιάστρια λίγο πριν από το τέλος της εκπομπής.


«Της πήγα μια φωτογραφία του παππού της και μία με τη γιαγιά της -όταν ήταν 30 χρόνων-, η οποία, ως γνωστόν, μεγάλωσε το Ναταλάκι. “Το σώμα σου”, της λέω, “το πήρες από εκείνη”. Πραγματικά η γιαγιά της ήταν κορμάρα. Η Ναταλία, θέλοντας να μου κάνει κομπλιμέντο, μου είπε “το σώμα μου το πήρα κι από σένα”. Επίσης, της χάρισα μια μινιατούρα από το γραφείο του πατέρα της, του Φρέντυ, που το διατηρώ όπως ήταν με την κάμερα και τη γραφομηχανή του. Το γραφείο τής είπα ότι μια μέρα θα της το δώσω».


«Δεν θα ξαναπαντρευτώ»


Οπως εξομολογείται η Μαρία Ιωαννίδου, δεν θα πει τελικά «ναι» στην πρόταση γάμου που της έκανε ο σημερινός σύντροφός της Δημήτρης Κρητικός. Μάλιστα στη διάρκεια της κουβέντας τους η Ναταλία αναφερόμενη σε πρόσφατη συνέντευξη της ηθοποιού στην «Espresso» -όπου μεταξύ άλλων είχε δηλώσει ότι θα παντρευόταν με τον αγαπημένο της, αλλά δεν ξέρει πώς θα αντιδρούσε η κόρη του Φρέντυ- της είπε ότι της δίνει το ΟΚ να ντυθεί ξανά νυφούλα. Ομως η Μαρία της απάντησε ότι τελικά δεν θα το κάνει! Αυτό βέβαια το έχει δηλώσει και στον γαμπρό, ο οποίος, σύμφωνα με όσα μας αποκάλυψε, έφυγε από το σπίτι για μία εβδομάδα σε ένδειξη διαμαρτυρίας.


ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας 10-15 ετών

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...