Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η νέα δισκογραφική δουλειά της Evgenia

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της διανύει η Evgenia,...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία αποφυλακίζεται

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας...

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

Αντεπίθεση για νταμπλ

Οι παίκτες του Ολυμπιακού (και η sexy Μάρτα) στρέφουν πλέον την προσοχή τους στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.


Τον αποκλεισμό από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Τσάμπιονς Λιγκ προσπαθούν να ξεπεράσουν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα αντεπίθεσης, με τελικό στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος και φυσικά του νταμπλ.


«Είναι η ώρα να δείξουμε τα δόντια μας» τόνισε μέσω facebook ο «Τσόρι» Ντομίνγκες προσθέτοντας πως «η απογοήτευση και η ήττα πονάνε πολύ, αλλά η πίστη και η εσωτερική δύναμη μας επιτρέπουν να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να συνεχίσουμε να μαχόμαστε».


Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις των υπόλοιπων «ερυθρολεύκων», όπως των Μιγκέλ Τόρες, Πάουλο Μασάντο, Νταβίντ Φουστέρ, Τζόελ Κάμπελ και Ρομπέρτο Χιμένεθ. Για τον τελευταίο μάλιστα η σύζυγός του Μάρτα υποστήριξε «νιώθω τόσο περήφανη για εσένα, αγάπη μου!».


Στον αγωνιστικό τομέα ο Μίτσελ ετοιμάζει την ομάδα του για το αυριανό παιχνίδι με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο. Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα, σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στη Γιουνάιτεντ.


Σύμφωνα με τις πρώτες δοκιμές, οι Πειραιώτες θα παραταχθούν με Ρομπέρτο τερματοφύλακα, Τόρες, Παπάζογλου, Παπαδόπουλο, Χολέβα στην άμυνα, Σάμαρη, Μασάντο και Ντομίνγκες στη μεσαία γραμμή, Πέρες, Φουστέρ και Βαλντές στην επίθεση. Πολύ πιθανό είναι ο 50χρονος κόουτς να συμπεριλάβει ακόμη μία φορά στην αποστολή τον 18χρονο επιθετικό Νίκο Βέργο, δίνοντάς του -όπως στο Ολντ Τράφορντ- κάποια λεπτά συμμετοχής. Εξάλλου και χθες ο Χαβιέρ Σαβιόλα έκανε συντηρητικό, ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.


Παράλληλα, άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Δημήτρη Σιόβα στην ενεργό δράση. Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας και υπολογίζεται ότι θα είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον αγώνα ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου, που έχει οριστεί στις 16 Απριλίου στις 20.00. Στις 2 Απριλίου και ώρα 19.00, υπενθυμίζεται, θα διεξαχθεί το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στο Καραϊσκάκη.


Στο μεταξύ, συνεχίζεται η κόντρα ΠΑΟΚ – ΕΠΟ, καθώς ο πρόεδρος του «Δικεφάλου» Ζήσης Βρύζας χαρακτήρισε (κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της ΕΠΟ) τον ομόλογό του στην ομοσπονδία Γιώργο Σαρρή «μέρος του συστήματος», τονίζοντας πως δεν θέλει να δώσει καθαρή λύση για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...