Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Ομερτά και προφητικά όνειρα στο διπλό φονικό των Ανωγείων

Δραματική έκκληση να «σπάσουν την ομερτά» απευθύνει σε όσους είδαν ή άκουσαν κάτι το βράδυ του διπλού φονικού στο Περαχώρι Ανωγείων η πλευρά τού ενός εκ των δύο θυμάτων, του 30χρονου Γιώργου Ξυλούρη.

Μέσω των δικηγόρων της Γιώργου Κοκοσάλη και Σπύρου Βρέντζου, η οικογένεια του πατέρα δύο παιδιών που δέχτηκε δύο σφαίρες από τον 29χρονο Μανώλη Καλομοίρη ζητά από αυτούς που ξέρουν κάτι παραπάνω «να καταθέσουν όσα πραγματικά είδαν» το μοιραίο Σάββατο. Όπως έγινε γνωστό, υπάρχει μία έντονη απροθυμία να καταθέσουν επισήμως και ό,τι λένε το συζητούν προφορικά και ανεπίσημα.

Το πρώτο σενάριο για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το μακελειό αναφέρει ότι έπειτα από έντονη λογομαχία οι δύο νεαροί γείτονες, ο 30χρονος Ξυλούρης και ο 29χρονος Μανώλης Καλομοίρης, βρέθηκαν αντιμέτωποι κρατώντας όπλα και ότι ο 63χρονος μπήκε στη μέση για να σώσει τον γιο του, με αποτέλεσμα να δεχτεί τα πυρά του Ξυλούρη. Σύμφωνα με το δεύτερο σενάριο, ο γνωστός και αγαπητός μαντιναδολόγος έπεσε κατά λάθος νεκρός από σφαίρες του γιου του, εκδοχή που υποστηρίζει και ο χαροκαμένος πατέρας του Ξυλούρη, λέγοντας πως στα χέρια του παιδιού του δεν βρέθηκε πυρίτιδα.

Ο συνήγορος του Ξυλούρη, Γιώργος Κοκοσάλης, ανέφερε πως υπήρξαν πυροβολισμοί μόνο από ένα όπλο και πως «είναι ξεκάθαρο ποιος σκότωσε τον Λευτέρη Καλομοίρη»:

«Έχουμε δύο διαφορετικά όπλα και αυτό δεν αμφισβητείται. Ζητάμε όσοι γνωρίζουν να καταθέσουν μόνο την αλήθεια για να κοιμούνται ήσυχα τα βράδια» είπε ο δικηγόρος, ο οποίος υποστηρίζει ότι το τραγικό γεγονός δεν έγινε όπως το παρουσιάζει ο γιος του Λευτέρη Καλομοίρη, Μανώλης.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει στο cretalive.gr η πλευρά της οικογένειας Ξυλούρη, άλλοι μάρτυρες περιγράφουν σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις ότι ο 29χρονος εκτέλεσε τον 30χρονο ενώ ο πατέρας του ήταν ζωντανός και ήταν πεσμένοι και οι δύο κάτω. Μάλιστα, περιγράφουν ότι ο Μανώλης Καλομοίρης ακούμπησε το πιστόλι στα πλευρά του Γιώργου Ξυλούρη και το άδειασε.

Φως στις συνθήκες του διπλού φονικού, που έχει προκαλέσει αναταραχή στα Ανώγεια, αναμένεται να ρίξει η βαλλιστική έρευνα στο όπλο του 30χρονου κτηνοτρόφου και σε εκείνο του 29χρονου γιου του Λευτέρη Καλομοίρη. Μέχρι στιγμής, εκτός από τα όπλα έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια δείγματα από τα ρούχα που φορούσαν εκείνη τη βραδιά ο 63χρονος Λευτέρης Καλομοίρης και ο 30χρονος Γιώργος Ξυλούρης, για να διαπιστωθεί σε ποιον ανήκει το αίμα που βρέθηκε πάνω τους. Επίσης, έχουν σταλεί για βαλλιστικό έλεγχο τέσσερις βολίδες που βρέθηκαν στο πτώμα του Ξυλούρη, καθώς στον 63χρονο δεν βρέθηκε βλήμα, αφού το τραύμα ήταν διαμπερές.

Το προφητικό όνειρο του «Ντελικανή της μαντινάδας»

Την ώρα που οι κάτοικοι στα Ανώγεια είναι ακόμη παγωμένοι από το διπλό φονικό που συγκλόνισε την περιοχή το βράδυ του Σαββάτου και φοβούνται μήπως υπάρξει συνέχεια με κάποιου είδους βεντέτα, ήρθε να τους ταράξει μια νέα αποκάλυψη. Πρόκειται για ένα προφητικό όνειρο που είχε δει ο άτυχος Λευτέρης Καλομοίρης λίγο προτού χάσει τη ζωή του και που, σύμφωνα με το cretalive.gr, αποκάλυψε σε άτομο που κοντινού του περιβάλλοντος ο γιος του 63χρονου «ντελικανή της μαντινάδας» Μανώλης Καλομοίρης, ο οποίος αναμένεται να απολογηθεί σήμερα στον ανακριτή για τον φόνο του 30χρονου Γιώργου Ξυλούρη.

f6

Σύμφωνα με όσα αποκαλύφθηκαν, μόλις μία μέρα προτού πέσει νεκρός, ο Λευτέρης Καλομοίρης ήταν ιδιαίτερα ανήσυχος γιατί είχε δει στον ύπνο του τη μακαρίτισσα τη μητέρα του. Στο όνειρο τον πονούσε η πλάτη του και η μάνα του τον χάιδευε και τον παρηγορούσε προσπαθώντας να τον γιατρέψει! Σε μια ανατριχιαστική σύμπτωση, ο 63χρονος μαντιναδολόγος δέχτηκε στο στήθος μία σφαίρα που διαπέρασε τη σπονδυλική του στήλη και βγήκε από την πλάτη του, με αποτέλεσμα ο άτυχος πατέρας πέντε παιδιών να βρει ακαριαίο θάνατο καθώς τρυπήθηκε η κεντρική αρτηρία. Η ιστορία με το προφητικό όνειρό του έχει κάνει τον γύρο της Κρήτης προκαλώντας θλίψη και ανατριχίλα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...