Σάββατο, 30 Μαρτίου, 2024

Τριήμερο για τις αξέχαστες πατρίδες στην Ιωνίδειο Σχολή του Πειραιά

Ενα τριήμερο αφιερωμένο στις αξέχαστες πατρίδες οργανώνει από σήμερα...

Ολα τα είχε η κρατική τηλεόραση, ένα δελτίο ειδήσεων στο TikTok...

Εδώ ο πρωθυπουργός χρησιμοποιεί TikTok, δεν θα το αξιοποιήσει...

Μegaλώνει η αγωνία για το μέλλον της Ελένης Μενεγάκη

Σε θρίλερ εξελίσσεται το συμβόλαιο της Ελένης Μενεγάκη! Μεγάλο...

Κινείται νομικά το Βρετανικό Μουσείο για τον υπάλληλο που πούλησε αρχαιότητες στο...

Στο Ανώτατο Δικαστήριο της Βρετανίας προσέφυγε το Βρετανικό Μουσείο,...

«Ξεκατίνιασμα» μεταξύ σεισμολόγων! Αιχμές Παπαδόπουλου για τα χρόνια του Τσελέντη και την «πολύ φιλική επιτροπή»

Σε άγριο «ξεκατίνιασμα» επιδίδονται οι σεισμολόγοι -και μάλιστα μέσω facebook- με φόντο την καρέκλα του διευθυντή του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, που σήμερα κρίνεται ποιος θα καθίσει πάνω της!

Φαίνεται πως οι «επισκέψεις» του Εγκέλαδου ανεβάζουν την αδρεναλίνη των επιστημόνων του είδους, όμως αυτή τη φορά η κατάσταση με τις κουραστικές διαμάχες τους ξέφυγε, καθώς ο Γεράσιμος Παπαδόπουλος κατηγόρησε σε ανάρτησή του τον Ακη Τσελέντη ότι κρύβει… χρόνια για να είναι εντός των ηλικιακών ορίων!

«Επειδή έχεις υπερβεί το όριο ηλικίας που θέτει ο νόμος, προσκόμισες χαρτιά για νεότερη ηλικία, λίγες μέρες πριν λήξει η προθεσμία! Η αλλαγή ηλικίας νομικά δεν γίνεται δεκτή. Αλλά ούτε με την κοινή λογική στέκει. Γιατί αν ισχύει, μπήκες στο παν/μιο 15-16 χρόνων!» αναφέρει ο κ. Παπαδόπουλος και συνεχίζει με αιχμές για… ημετέρους.

«Μη νομιμότητα»

«Θα μου πεις ότι ο Υφυπουργός Έρευνας κ. Χρίστος Δήμας συγκρότησε, όλως τυχαίως, μια πολύ φιλική επιτροπή. Όλως τυχαίως ο φίλος σου ο κ. Π. Βαρώτσος, που μαζί κάνετε τις προγνώσεις επί 30 χρόνια, όλως τυχαίως ο κ. Κ. Συνολάκης, επιστημονικός συνεργάτης του Πρωθυπουργού. Και άλλοι. Παρ’ όλα αυτά δυσκολεύονται να πάρουν μερίδιο στη μη νομιμότητα. Για να κρατήσεις την αξιοπρέπειά σου, για να κρατήσουν και οι άλλοι τη δική τους, σε προτρέπω να δηλώσεις παραίτηση από υποψήφιος. Είναι το καλύτερο που σου μένει να κάνεις! Τώρα που έχεις λίγο χρόνο ακόμη!» αναφέρει στην επίμαχη ανάρτηση.

Άμεσα απάντησε στον κ. Παπαδόπουλο ο Ακης Τσελέντης, κάνοντας γνωστό ότι προσέφυγε στη Δικαιοσύνη κατά όσων τον θίγουν: «Εδώ και καιρό δέχομαι ενορχηστρωμένες επιθέσεις από συγκεκριμένη κλίκα με αιχμή πρώην συνάδελφο και νυν συνταξιούχο. Δεν δίστασε μάλιστα αυτός παραμονές της εκλογής του νέου διευθυντή του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, όπου τυχαίνει να είμαι υποψήφιος (και ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΜΟΥ ΠΗΡΑ ΥΨΗΛΟΤΑΤΟ ΒΑΘΜΟ) να ζητήσει με δημοσίευση στα κοινωνικά δίκτυα την παραίτησή μου -προς όφελος φυσικά άλλου υποψηφίου που προφανώς τον υποκινεί- με το πρόσχημα δήθεν πλαστής εκ μέρους μου κατάθεσης δικαιολογητικών που αποδεικνύουν την ηλικία μου…»

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Όσα λένε οι κακές γλώσσες για τον ερωτύλο Γιάννη Μπρατάκο

Οι άσπονδοι φίλοι του τον αποκαλούν «Μπάρκουλη του Μαξίμου»,...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ανοίγουν στόματα για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου

«Το είπα από την πρώτη στιγμή ότι θεωρώ ομιχλώδες...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...