Σάββατο, 26 Ιουλίου, 2025

Πάνος Κιάμος: «Παράτα με»

Ο Πάνος Κιάμος τραγουδά «Παράτα με» στο δεύτερο single...

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Δεν νομίζω ότι κανένας ενδιαφέρεται για την προσωπική μου ζωή»

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή Καλοκαιρινό...

Ελενα Χαραλαμπούδη: Σκά(ε)ι γέλιο με τη viral «μαμά»

Η viral μαμά του YouTube και του TikTok με...

«My Style Rocks» χωρίς Στέλιο Κουδουνάρη

Ο γνωστός Κύπριος σχεδιαστής μόδας Στέλιος Kουδουνάρης εκτός του...

Η ΕΛ.ΑΣ. «ξεψαχνίζει» και το προηγούμενο επαγγελματικό περιβάλλον της Ιωάννας

Μια σειρά από σενάρια που επεκτείνονται και στο προηγούμενο επαγγελματικό περιβάλλον της 34χρονης Ιωάννας εξετάζουν οι αστυνομικοί, προσπαθώντας να ανακαλύψουν την ταυτότητα της μυστηριώδους γυναίκας που θέλησε να καταστρέψει το όμορφο πρόσωπό της και μαζί τη ζωή της.

Την ίδια ώρα, ερευνούν αν σε κάποια βιομηχανία έχει καταγραφεί κλοπή θειικού οξέος, όπως λέγεται το βιτριόλι, το οποίο δεν πωλείται στο εμπόριο. Οι εργαστηριακές εξετάσεις που έγιναν από το Γενικό Χημείο του Κράτους έδειξαν ότι πράγματι ήταν βιτριόλι αυτό που διέλυσε με φρικαλέο τρόπο το πρόσωπο της άτυχης κοπέλας. Ωστόσο, η ποσότητα δεν ήταν τόσο μεγάλη που να φανεί η έλλειψή της αν έχει κλαπεί. Άλλωστε, η δράστιδα μπορεί να το παρασκεύασε η ίδια, καθώς οι οδηγίες υπάρχουν στο διαδίκτυο.

Οι profilers της ΕΛ.ΑΣ. προσπαθούν να σκιαγραφήσουν το προφίλ της μαυροντυμένης γυναίκας αναλύοντας μαρτυρίες, λεπτομέρειες από όσα είπε η Ιωάννα και πλάνα από κάμερες.

Το βέβαιο είναι ότι η επίθεση ήταν αποτέλεσμα μίσους και οργής με πρόθεση να σημαδέψει για πάντα την Ιωάννα, για κάποιον λόγο που η 34χρονη δεν μπορεί να αποσαφηνίσει, και η άγνωστη γυναίκα την προσχεδίασε και την οργάνωσε προσεκτικά. Οι αστυνομικοί δίνουν βαρύτητα στην κατάθεση ενός πρώην συναδέλφου της, ο οποίος είπε ότι πριν από λίγες ημέρες είχε διακρίνει την ύποπτη παρουσία μιας άγνωστης γυναίκας και έδωσε την περιγραφή της.

Όσο και αν η επίθεση είχε υψηλό ρίσκο, καθώς η πολυκατοικία στην οποία εκδηλώθηκε περιορίζεται από την αδιέξοδη οδό Μπουμπουλίνας, η δράστιδα φάνηκε ότι γνώριζε πως δεν βλέπουν κάμερες την είσοδο, ότι η πόρτα από την οποία μπήκε ήταν πάντα ανοιχτή, ενώ και κατά τη διαφυγή της κινήθηκε σε σημεία μη ορατά από τις κάμερες γειτονικής καφετέριας.

Όλα δείχνουν ότι είχε κάνει κατόπτευση του χώρου τις προηγούμενες ημέρες και είχε διαπιστώσει ότι μπορούσε να περιμένει το θύμα στις σκάλες που οδηγούν στο υπόγειο του κτιρίου, δίπλα στον χώρο υποδοχής όπου βρίσκεται το ασανσέρ. Το μόνο μακρινό πλάνο της τη δείχνει να μπαίνει σε αυτοκίνητο που οδηγούσε άλλο άτομο, απροσδιόριστου φύλου, και εκτιμάται ότι κινήθηκαν επί της Ελ. Βενιζέλου και έστριψαν δεξιά προς την παραλιακή.

«Η Ιωάννα θεωρεί ότι η δράστιδα γνώριζε πρόσωπα και καταστάσεις μέσα στην εταιρία, ωστόσο δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να πρόκειται για άτομο που απλά είχε κάποια εμμονή μαζί της, που μπορεί να μη σχετίζεται με πραγματικά γεγονότα. Όμως, γνώριζε πάρα πολύ καλά τον χώρο της εργασίας της» λέει ο δικηγόρος της κοπέλας Απόστολος Λύτρας.

Στο μικροσκόπιο της Ασφάλειας έχουν μπει και δύο έντονα επεισόδια που είχε η Ιωάννα με διαφορετικούς άνδρες με τους οποίους είχε σχέσεις το 2014 και το 2017, για τα οποία έφτασε να υποβάλει μηνύσεις στο Αστυνομικό Τμήμα Καλλιθέας.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Απαστράπτουσα η Τίνα Μεσσαροπούλου στη δεξίωση του Προεδρικού Μεγάρου

Η Τίνα Μεσσαροπούλου επέστρεψε για λίγο από την Πάρο...

Γνωστός τραγουδιστής χώρισε με ηθοποιό και τρεις μήνες μετά περιμένει παιδί από τη νέα του σύντροφο

Ο έρωτας με έρωτα περνάει αλλά ο τραγουδιστής βάλθηκε να τα κάνει όλα μαζί!

Σπάνια εμφάνιση της Ναταλίας Λιονάκη – Η μοναχή Φεβρωνία στα εγκόσμια

Ταξίδι - αστραπή στην Κρήτη έκανε η μοναχή Φεβρωνία, που εθεάθη πριν από λίγες ημέρες στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου.

Παντρεύεται γνωστό ζευγάρι – Αυτή είναι η προαναγγελία γάμου

Καλοκαίρι χωρίς γάμους γίνεται, δε γίνεται! Η προαναγγελία του γάμου τους δημοσιεύτηκε και αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Δεν ανέδειξα ποτέ τον ωραίο μου εαυτό στην τηλεόραση, δεν το έπαιξα ποτέ γκόμενα»

Η γνωστή και πετυχημένη δημοσιογράφος μίλησε σε συνέντευξή της για την καριέρα της στην τηλεόραση.

Οι κυρίες που ξεχώρισαν με το στιλ τους στο Προεδρικό Μέγαρο

Ούτε οι κυρίες που συνήθως δίνουν χρώμα στην πολιτική ή όπου βρεθούν κατάφεραν να... φωτίσουν το Προεδρικό Μέγαρο στην εκδήλωση του

Χώρισε η Μελίνα Νικολαϊδη – Τα μάζεψε κι έφυγε από το σπίτι του Φιντιρίκου

Μπορεί η Μελίνα Νικολαΐδη να ετοίμασε σε συνεργασία με...
spot_img
spot_img