Πέμπτη, 14 Αυγούστου, 2025

Φωνή ΑμεΑ με τη Χρονοπούλου – To κάμπινγκ για παιδιά ΑμεΑ δεν...

Μια ξεχωριστή δυνατότητα συμπερίληψης και συμβίωσης των τυπικών παιδιών...

Η απάντηση της Χατζίδου για την πεθερά «babysitter»!

Αντέδρασε η Ελένη Χατζίδου, βάζοντας στη θέση τους ορισμένους...

Stefania: Από τη Eurovision στη… ζούγκλα!

Από τη σκηνή της Eurovision για λογαριασμό της Ελλάδας,...

ΗΠΑ: Η μάχη μεγιστάνα να μην του πάρει η γυναίκα του τη...

Σύννεφο πάει το κουτσομπολιό στην υψηλή κοινωνία της Βιρτζίνια...

Έλληνας και Αλβανός θα καθίσουν στο σκαμνί για τον βιασμό νεαρής Αγγλίδας στη Ρόδο

Στον απόηχο της δίκης για τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, πρόκειται να καθίσουν στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Κω στις 5 Οκτωβρίου ένας 23χρονος Ελληνας κι ένας 21χρονος Αλβανός, που πρωταγωνίστησαν σε μια παρόμοια υπόθεση, ομαδικού βιασμού μιας Αγγλίδας στην ίδια περιοχή της Λίνδου, στη Ρόδο, ευτυχώς χωρίς την ίδια τραγική κατάληξη!

Το περιστατικό συνέβη το καλοκαίρι του 2017, όταν η 26χρονη που εργαζόταν σε εστιατόριο έκανε δεσμό με τον 21χρονο συνάδελφό της στο ίδιο κατάστημα, ο οποίος την ενημέρωσε κάποια στιγμή ότι θα φιλοξενούσε στο σπίτι του τον Ελληνα. Σύμφωνα με την καταγγελία, στις 30 Ιουλίου, αφού προηγουμένως είχαν πάει όλοι μαζί να φάνε σ’ έναν φούρνο, κατέληξαν σε ένα δωμάτιο, όπου, όπως είπε η Αγγλίδα, πήγαινε πρώτη φορά. Εκεί, σύμφωνα με τη «Δημοκρατική», ο φίλος της άρχισε να τη φιλάει και κάποια στιγμή εμφανίστηκε και ο 23χρονος φορώντας μόνο το εσώρουχό του.

Όπως ισχυρίστηκε η κοπέλα, ο 21χρονος της ζήτησε να τον φιλήσει, αλλά εκείνη αρνήθηκε και τότε την ακινητοποίησε, της έβγαλε το εσώρουχο και της ανέβασε τη φούστα, ενώ ο δεύτερος κοιτούσε. Στη συνέχεια τη βίασαν, πρώτα ο 21χρονος Αλβανός και ύστερα από αυτόν ο 23χρονος Ελληνας, χωρίς προφύλαξη.

Έπειτα από αυτά, ο 21χρονος πήγε την 26χρονη στο δωμάτιο όπου διέμενε και, όταν στη διαδρομή εκείνη του παραπονέθηκε γι’ αυτό που συνέβη, φέρεται ότι της απάντησε πως «της άξιζε», καθώς έμαθε ότι είχε ερωτική σχέση και με άλλον άνδρα εκτός από αυτόν. Όταν την άφησε στο σπίτι της, η 26χρονη εκμυστηρεύτηκε τι είχε συμβεί στη θεία της, με την οποία συγκατοικούσε, και εκείνη την έπεισε να υποβάλει μήνυση στην Αστυνομία.

Στην απολογία τους, οι δύο νεαροί αρνήθηκαν κατηγορηματικά όσα τους αποδόθηκαν, λέγοντας πως η 26χρονη δέχτηκε να πάνε όλοι μαζί στο διαμέρισμα του 21χρονου και ότι βγήκε γυμνή από το μπάνιο αποζητώντας ερωτικά παιχνίδια και με τους δύο. Οι κατηγορούμενοι είχαν αφεθεί ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρώην αστυνομικός και σταρ του ΤikΤok: Σεξομανής & κοκάκιας

Εθισμένος στην κοκαΐνη αλλά και στο σεξ φέρεται ότι...

Ποιους «τσακώσαμε» στη Μύκονο

Διακοπές στο νησί των ανέμων κάνει η Μαρία Μπεκατώρου,...

Τρυφερό «κλικ» από το μαιευτήριο για την Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση

Την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία βιώνει τον τελευταίο καιρό η...

Τραγικό τέλος για τον γιο του καπετάν Ανδρέα Ζέππου

Χτυπημένος από τον καρκίνο, με δύο μαρτυρικούς μήνες να...

Παναγιώταρου στο Nammos της Μυκόνου χωρίς ρετούς

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μπορεί να έχει κάνει τη Μύκονο...

Νεφέλη Λιβιεράτου in love στη Λέρο

Εναν μεγάλο έρωτα βιώνει η Νεφέλη Λιβιεράτου, κόρη του...

Το Airbnb του «Ντάνου» στη Σκιάθο και το ξενοδοχείο στο Θησείο του Κατσούλη

Είναι οι πιο γνωστοί και δημοφιλείς νικητές του «Survivor»,...