Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Μαφία της Καλαμάτας! Ο 45χρονος «έστηνε» μαγαζιά μέσα από το κελί – Αποκαλυπτικοί διάλογοι

Τον δρόμο για τη φυλακή έδειξαν εισαγγελέας και ανακρίτρια Καλαμάτας στον 45χρονο εγκέφαλο της «συμμορίας των 11» που εξαρθρώθηκε την περασμένη Τρίτη, ο οποίος, όπως αποκαλύφθηκε, έκανε… dolce vita με τα «μαύρα» έσοδά του και οδηγούσε πανάκριβα αυτοκίνητα!

Έπειτα από μαραθώνια διαδικασία 18 (!) ωρών ολοκληρώθηκαν λίγα λεπτά μετά τις 3 τα ξημερώματα της Κυριακής οι απολογίες των πρώτων πέντε κατηγορουμένων για την υπόθεση της οργάνωσης που κατηγορείται ότι έκανε ξέπλυμα βρόμικου χρήματος, πουλούσε προστασία και έκανε διακίνηση αναβολικών!

Με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, αποφασίστηκε η προφυλάκιση του 45χρονου που κατηγορείται ως αρχηγός της συμμορίας, ο οποίος είχε αποφυλακιστεί πέρυσι, αφού εξέτισε ποινή για την κλοπή των 5.900.000 ευρώ από το υποκατάστημα της Τράπεζας της Ελλάδος στην Καλαμάτα το 2004. Στις φυλακές οδηγήθηκε και ένας 33χρονος από την Αθήνα, που κατηγορείται για εκβίαση και πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών.

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους ένας 35χρονος, με εγγύηση 20.000 ευρώ, ένας 43χρονος επιχειρηματίας, με εγγύηση 50.000 ευρώ, και ένας 34χρονος αλλοδαπός. Επίσης, τους επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης δύο φορές τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας τους. Στον 34χρονο αλλοδαπό τέθηκε επιπλέον ο περιοριστικός όρος να μην επισκέπτεται τη Μεσσηνία. Οι απολογίες θα συνεχιστούν με τους υπόλοιπους έξι κατηγορουμένους.

Όπως αποκαλύφθηκε, από τις αρχές του 2019, οπότε αποφυλακίστηκε, ο 45χρονος ζούσε πολυτελή ζωή σε Καλαμάτα και Αθήνα, ενώ δήλωσε άνεργος. Από την άρση απορρήτου των τηλεφωνικών επικοινωνιών οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ότι ο 45χρονος για κάθε κατάστημα «βιτρίνα» που έστηνε με αχυρανθρώπους έβαζε στην τσέπη εφάπαξ ποσά από 40.000 ως και 60.000 ευρώ τη σεζόν (!), αλλά και ποσοστά από τα κέρδη του εκάστοτε νυχτερινού κέντρου διασκέδασης!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ακόμα και μέσα από τη φυλακή ο 45χρονος έστηνε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης στην Καλαμάτα χρησιμοποιώντας ως «μπροστινούς» ακόμα και συγγενείς του και ξοδεύοντας ιλιγγιώδη ποσά για το κάθε μαγαζί. Μάλιστα, ενώ ήταν ακόμη κρατούμενος, «έστησε» ένα από τα γνωστά χειμερινά κλαμπ της πόλης μέσω των ανθρώπων «βιτρίνα» που χρησιμοποιούσε!

Ο διάλογος του… άνεργου αφεντικού με τον «μπροστινό»

Στη δικογραφία αναφέρεται πως, ενώ ο 45χρονος δήλωνε άνεργος, νοίκιαζε πολυτελές διαμέρισμα στη Μαρίνα, μια ακριβή περιοχή της Καλαμάτας, ενώ και στην Αθήνα νοίκιαζε ένα υπερλούξ διαμέρισμα στα νότια προάστια, όπου κυκλοφορούσε με πολυτελή αυτοκίνητα.

Σε μία από τις συνομιλίες που είχε ο 45χρονος με έναν από τους κατηγορουμένους, ενώ ήταν ακόμη στη φυλακή, προέκυψε πως είχε δαπανήσει 1.000.000 ευρώ για δύο στενούς συγγενείς του προκειμένου να τους αγοράσει ακριβό αυτοκίνητο και να τους εγκαταστήσει σε ένα λουξ διαμέρισμα στα νότια προάστια της Αθήνας! Μεταξύ άλλων αναφέρεται:

– «… Φίλε, μπορεί να την έχω πληρώσει και 1.000.000 ευρώ, μπορεί να σου λέω λίγα 1.000.000 ευρώ, όσα χρόνια έλειπα, με σπίτια, με λεφτά με ό,τι θέλεις. (…) Της έχω φτιάξει το σπίτι, ρε φίλε… Το αυτοκίνητο που της το έχω πάρει εγώ καινούργιο».
– «Μπροστινός»: 105.000 κάνανε οι … στη δυτική παραλία τζίρο.
– 45χρονος: Η δυτική;
– «Μπροστινός»: 105.000.
– 45χρονος: Ναι, καλά, θα μου τα ‘χουν έτοιμα κι εμένα θα μου τα δώσουν όλα.
– «Μπροστινός»: Εντάξει, ok, γράψε εσύ τώρα αν με εμπιστεύεσαι, 105.000 έκανε η δυτική τζίρο.
– 45χρονος: Ναι.
– «Μπροστινός»: 44.000 κάναμε εμείς στο Μ…
– 45χρονος: Ναι.
– «Μπροστινός»: Γράψε, όμως, δίπλα με 241.500 τζίρο.
– 45χρονος: Ναι.
– «Μπροστινός»: Κάνανε πέρυσι στο Μ… εβδόμη, εξήντα εννιά εφτακόσια, αλλά άνοιξε 23 Απριλίου, εεε 23 Μαΐου και κλείσανε 13 Σεπτεμβρίου.
45χρονος: Ναι, αρχ… και κάνανε 180.000 τζίρο.
– «Μπροστινός»: Ωραία, οπότε με 20.000 λιγότερη κάβα, φαντάσου, εμείς κάναμε πολύ μεγαλύτερο τζίρο πέρυσι, 60.000 παραπάνω με 20.000 λιγότερη κάβα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...