Mega τζακ ποτ στο ΤΖΟΚΕΡ: Χιλιάδες στήλες το λεπτό για τα 11,5 εκατ. ευρώ

Σε ρυθμούς mega τζακ ποτ κινούνται σήμερα τα πρακτορεία και το tzoker.gr καθώς το ΤΖΟΚΕΡ μοιράζει 11,5 εκατομμύρια ευρώ. Αυξημένη είναι από το πρωί η κίνηση στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ, όπως και η επισκεψιμότητα στο tzoker.gr και στο app του ΤΖΟΚΕΡ (διαθέσιμο εδώ).

Η προθεσμία κατάθεσης δελτίων είναι έως τις 21:30 απόψε και όσο πλησιάζει η ώρα της κλήρωσης τόσο αυξάνεται ο ρυθμός με τον οποίο συμπληρώνονται οι στήλες του παιχνιδιού. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι την περασμένη Τρίτη, τις τελευταίες ώρες πριν από την κλήρωση για τα 10 εκατομμύρια ευρώ, παίζονταν 20 χιλιάδες στήλες το λεπτό.

Ρεκόρ συνεχόμενων τζακ ποτ

Όπως όλα δείχνουν τα δελτία που θα συμπληρωθούν θα ξεπεράσουν το 1 εκατομμύριο που κατατέθηκαν την Κυριακή που μας πέρασε.

Από τις 27 Φεβρουαρίου 2020, οπότε και ξεκίνησε το σερί των τζακ ποτ στο ΤΖΟΚΕΡ έχουν παιχτεί περισσότερα από 82 εκατομμύρια στήλες συνολικά. Οι κληρώσεις χωρίς ανάδειξη μεγάλου νικητή για τη συγκεκριμένη περίοδο είναι 37, αριθμός-ρεκόρ συνεχόμενων τζακ ποτ στην ιστορία του παιχνιδιού. Την ίδια ώρα, στη δεύτερη κατηγορία του ΤΖΟΚΕΡ, από τις 27 Φεβρουαρίου μέχρι σήμερα, έχουν βρεθεί 37 επιτυχίες που έχουν μοιραστεί 1.594.000 ευρώ.

Οι τυχεροί αριθμοί ΤΖΟΚΕΡ στα τελευταία 37 τζακ ποτ

Στο συγκεκριμένο σερί των τζακ ποτ, σύμφωνα με στοιχεία από την ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ, ο αριθμός 13 ήταν ο πιο τυχερός μεταξύ των 20 αριθμών ΤΖΟΚΕΡ, καθώς εμφανίστηκε πέντε φορές, δηλαδή τις περισσότερες φορές. Ακολούθησαν οι αριθμοί 7 και 10 που κληρώθηκαν από τέσσερις φορές ο καθένας. Στον αντίποδα, οι αριθμοί ΤΖΟΚΕΡ 4 και 5 δεν έχουν εμφανιστεί καμία φορά στις τελευταίες 37 κληρώσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η εντυπωσιακή 40χρονη τρανς από την Αθήνα και ο ρόλος στην υπόθεση της Μυρτώς

Μία 40χρονη τρανς γυναίκα υπήρξε ρόλος κλειδί στην υπόθεση...

Αποκάλυψη για υπόθεση θανάτου Μυρτώς: «Πήγαν στο ξενοδοχείο για να ικανοποιήσουν τις ορέξεις του 66χρονου»

Οι αποκαλύψεις στην υπόθεση του θανάτου της 19χρονης Μυρτώς έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Όλη η αλήθεια για τον 66χρονο που συνομιλούσε η Μυρτώ – Η αστυνομία έκανε φύλλο και φτερό το σπίτι του

Πολλά ερωτηματικά προέκυψαν με την εμπλοκή του 66χρονου στην υπόθεση θανάτου της Μυρτώς στην Κεφαλονιά.

«Πάγωσε» στον αέρα η Μαρία Ηλιάκη: «Πέθανε; Πότε;»

Απρόσμενη στιγμή στον αέρα της εκπομπής «Νωρίς Νωρίς» το πρωί της Δευτέρας όταν μια πληροφορία άφησε τη Μαρία Ηλιάκη κυριολεκτικά άφωνη.

Δικηγόρος οικογένειας Μυρτώς: Η αποκάλυψη για τα νέα στοιχεία που θα έρθουν στο φως

Ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης Μυρτώς στην Κεφαλονιά...

Γιώργος Λιάγκας: Στον Βόλο με τους γιους του για ξεχωριστό λόγο

Ο Γιώργος Λιάγκας βρέθηκε το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλία μαζί...

«Βόμβα από GIO» – Οι δύο λόγοι που αποχώρησε ο αγαπητός παίκτης από το «J2US»

Ενα «J2US» που τίναξε την μπάνκα του τηλεοπτικού παρασκηνίου στον αέρα. Ενα live με ένταση, ίντριγκα και διπλό σοκ, που άλλαξε τις ισορροπίες μέσα σε λίγα λεπτά.