Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Πεθερόπληκτη πάλι η Ηλιάδη

Η μαμά του Σάββα Γκέντσογλου έβαλε φιτιλιές και «στόλισε» την τραγουδίστρια αλλά και τον γιο της.

Πεθερόπληκτη φαίνεται ότι είναι η Αγγελική Ηλιάδη, η οποία δεν έχει να λύσει διαφορές μόνο με την πρώην πεθερά της, την κυρία Μαρία Λαζαρίδη, μητέρα του Μπάμπη Λαζαρίδη, αλλά και με τη μαμά του Σάββα Γκέντσογλου. Η σχέση της με τη δεύτερη δεν έχει αρχίσει ιδανικά, αφού μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή η κυρία Κυριακή «στόλισε» κανονικά την τραγουδίστρια. Η Ελληνίδα μάνα βγήκε από μέσα της και μίλησε για όλα, αναφερόμενη μέχρι και στη διαφορά ηλικίας που έχει με τον γιο της.

Το ζευγάρι διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του, αφού η Αγγελική βρίσκεται στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Μάλιστα, παρά τις δυσκολίες που τους δημιουργεί η απόσταση, αφού ο Σάββας αγωνίζεται στην Ιταλία (και συγκεκριμένα στη Σαμπντόρια), έχουν βρει τη χρυσή τομή ώστε να είναι ικανοποιημένοι και οι δύο.

Ωστόσο στο χαρούμενο σκηνικό εμφανίζεται η… πεθερά και βάζει τις φιτιλιές της. «Δεν μπορώ να πω τίποτα. Ούτε χαρούμενη αλλά ούτε και στεναχωρημένη είμαι. Από τη στιγμή που δεν μου το έχει πει ο γιος μου, εγώ τι να πω;» δήλωσε η κυρία Κυριακή ξεκαθαρίζοντας τη θέση της: «Δεν είναι ότι δεν τη θέλουμε. Απλά είναι μεγάλη και ο Σάββας είναι μικρός! Αυτό δεν είναι ωραίο πράγμα. Αν ήταν μικρότερη και ταίριαζε με τον Σάββα, γιατί να μην τη θέλω; Από την ώρα όμως που είναι δεκατρία χρόνια μεγαλύτερη;»

Οταν δε η συζήτηση έφτασε στην εγκυμοσύνη της τραγουδίστριας, εκεί ήταν που άστραψε και βρόντηξε η κυρία Κυριακή, τονίζοντας πως η Αγγελική «εκμεταλλεύτηκε την εγκυμοσύνη. Τι το ‘θελε να κάνει παιδί με τον Σάββα; Τι ήθελε να κερδίσει;» είπε τηλεφωνικά από την Ελευθερούπολη Καβάλας. Βέβαια, περιέργως, έξω από το… ξέσπασμα δεν άφησε ούτε και τον κανακάρη της. «Ο Σάββας όλα τα τελείωσε, το παιδί τον μάρανε! Ακόμα δεν μπορεί να πλύνει τα μούτρα του. Για παιδί ήτανε;» είπε χαρακτηριστικά, ενώ αποκάλυψε πως όλο αυτό τής ήρθε ξαφνικό. «Απότομο μάς ήρθε. Τώρα τη γνώρισε! Μέσα σε έξι μήνες το βρίσκετε σωστό να κάνουν γάμους και παιδιά;».

Τι θα γίνει όμως όταν η Αγγελική επιχειρήσει να γνωρίσει τη μέλλουσα πεθερά της; Η Κυριακή Γκέντσογλου δίνει τη… χαριστική βολή: «Δεν είμαι έτοιμη ακόμα να τη γνωρίσω από κοντά!» λέει.

ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...