Άγριο έγκλημα η «αυτοκτονία» πολύτεκνης! Η 51χρονη είχε εξαφανιστεί το 2019

Πλήρη ανατροπή φέρνει ο εισαγγελέας Πατρών στην υπόθεση της 51χρονης Αναστασίας Κόλλια, η οποία είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της στην Αγριλιά του Δήμου Ερυμάνθου στις 13 Ιουνίου 2019 και δύο ημέρες μετά είχε βρεθεί το πτώμα της να επιπλέει στη θάλασσα, στην παραλία Κρυφή της Κορίνθου.

Ο εισαγγελικός λειτουργός άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατ’ αγνώστου, γεμίζοντας ικανοποίηση τους συγγενείς της άτυχης μητέρας τεσσάρων παιδιών, που από την πρώτη στιγμή υποστήριζαν με σθένος ότι η αγαπημένη τους δεν αυτοκτόνησε, αλλά δολοφονήθηκε!

Έναν μήνα μετά τον άδικο χαμό της 51χρονης, ο δικηγόρος της οικογένειας Θανάσης Διαμαντόπουλος είχε προσέλθει στην Εισαγγελία και είχε καταθέσει μηνυτήρια αναφορά για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατ’ αγνώστων, μαζί με σημαντικά στοιχεία για την υπόθεση που συγκλόνισε την κοινή γνώμη.

Άρση απορρήτου

Η μήνυση της οικογένειας αποσκοπούσε, μεταξύ άλλων, στο να ξεκινήσει η διαδικασία της προανάκρισης, που θα επικεντρωνόταν στην άρση του τηλεφωνικού και του τραπεζικού απορρήτου της 51χρονης. Το αποτέλεσμα ήταν να ακολουθήσει εισαγγελική έρευνα, προκειμένου να εξεταστεί εάν έχει διαπραχθεί το συγκεκριμένο αδίκημα, και μόλις χθες έγινε γνωστό ότι ο εισαγγελέας προχώρησε στην άσκηση δίωξης για ανθρωποκτονία, κάνοντας ουσιαστικά δεκτό τον ισχυρισμό της οικογένειας της άτυχης γυναίκας ότι ο θάνατός της δεν οφείλεται ούτε σε ατύχημα ούτε όμως και σε αυτοχειρία, όπως είχε θεωρηθεί αρχικά.

Η τελευταία εξέλιξη, σύμφωνα με το gnomip.gr, έγινε δεκτή με ανακούφιση από τους συγγενείς της 51χρονης, που εξαρχής υποστήριζαν ότι η αγαπημένη τους δεν πνίγηκε, αφού δεν βρέθηκε νερό στους πνεύμονές της, αλλά ότι ο θάνατός της προήλθε από προθανάτιες, πολλαπλές σωματικές κακώσεις. Τα εν λόγω τραύματα, σύμφωνα με την εξέταση που έγινε στη σορό της άτυχης μητέρας, ήταν συμβατά με πτώση από μεγάλο ύψος. Παρ’ όλα αυτά, προέκυπταν διάφορα ζητήματα για την οικογένεια του θύματος που ισχυριζόταν, για παράδειγμα, ότι ήταν αδύνατον η Αναστασία να έπεσε στη θάλασσα από κάποιο κοντινό σημείο από εκείνο όπου βρέθηκε η σορός της. Επίσης τόνιζε ότι, ακόμα και αν υποθέσει κάποιος ότι η 51χρονη έπεσε από τον Ισθμό, η πορεία της πτώσης από τη γέφυρα μέχρι το νερό δεν ανακοπτόταν από κάποιον βράχο που να δικαιολογεί τόσο βαριές κακώσεις.

Η 51χρονη πολύτεκνη μητέρα εξαφανίστηκε από το σπίτι της στην Αγριλιά στις 13 Ιουνίου 2019 και δύο ημέρες μετά ένας ψαράς εντόπισε το άψυχο κορμί της στην παραλία Κρυφή της Κορίνθου. Αρχικά, ο θάνατός της αντιμετωπίστηκε ως περίπτωση αυτοχειρίας. Όμως, κάποια στοιχεία που προέκυψαν τις επόμενες μέρες έβαλαν σε σκέψεις την οικογένειά της, που αποφάσισε να ψάξει καλά την υπόθεση. Ανάμεσα σε όσα κατέθεσε στις εισαγγελικές Αρχές ο κ. Διαμαντόπουλος ήταν και το ότι, μία ημέρα πριν από την εξαφάνισή της, η γυναίκα είχε σηκώσει το ποσό των 800 ευρώ από το τραπεζικό υποκατάστημα της Οβρυάς.

«Το γεγονός ότι έγινε και μία ανάληψη χρημάτων πριν τον χρόνο που προσδιόρισε ο ιατροδικαστής τον θάνατο, για άγνωστο λόγο, και το ότι δεν βρέθηκαν και τα προσωπικά της αντικείμενα, διότι οι αυτόχειρες δεν πέφτουν στη θάλασσα με τα προσωπικά τους αντικείμενα, κάπου όλα αυτά έβαλαν σε υποψίες. Το ποσό που έγινε ανάληψη ήταν 800 ευρώ, αλλά ανακαλύπτονται και άλλες αναλήψεις, προγενέστερες, άγνωστες στην οικογένεια» είχε δηλώσει τότε ο δικηγόρος της οικογένειας της 51χρονης, ενώ είχε αναρωτηθεί: «Τι τα θέλει τα χρήματα ένας άνθρωπος που σκοπεύει να αυτοκτονήσει;»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαζύγιο και στα πορτοφόλια για γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ

Παρά τις προσπάθειες για ένα πολιτισμένο διαζύγιο χάριν των τεσσάρων παιδιών τους, οι φήμες για «ασυμφωνία χαρακτήρων» και η απομάκρυνσή τους από τα κοινά οικονομικά συμφέροντα δείχνουν ότι ο δρόμος της επιστροφής έχει κλείσει οριστικά.

Λιάγκας σε TV αμόκ – Χαμός στα social μετά το βρίσιμο του παρουσιαστή στην αρχισυντάκτρια της εκπομπής

«Αστραψαν και βρόντηξαν» οι χρήστες του διαδικτύου κατά του Γιώργου Λιάγκα! Αφορμή στάθηκε η επίθεση του παρουσιαστή του ΑΝΤ1 στην αρχισυντάκτριά του, την οποία δεν δίστασε να βρίσει on air ενόσω είχαν μια συζήτηση με την ομάδα του στο «Πρωινό».

Η τρανς «Ολίβια» «σπάει» τη σιωπή της μέσα από τις φυλακές – Τι αποκαλύπτει για το μοιραίο βράδυ;

Η 23χρονη τρανς «Ολίβια» είναι το «κλειδί» στην υπόθεση θανάτου της Μυρτώς στην Κεφαλονιά.

Έφυγε από την Κεφαλονιά η μητέρα της Μυρτώς – Ψυχολογικά ράκος

Η οικογένεια της 19χρονης Μυρτώς που έχασε τη ζωή...

Στέφανος Ληναίος – Έλλη Φωτίου: Μία αγάπη βγαλμένη από παραμύθι – Χωρίστηκαν μετά από 69 χρόνια

Ο Στέφανος Ληναίος και η Έλλη Φωτίου υπήρξαν από τα πιο αγαπημένα και αχώριστα ζευγάρια του καλλιτεχνικού κόσμου.

Τα γυρνάει ο σύντροφος της Μυρτώς – Τα μηνύματα τα ξημερώματα και η πρόσκληση στο μοιραίο δωμάτιο

Σε αντιφάσεις φαίνεται να πέφτει ο σύντροφος της αδικοχαμένης...

Η εντυπωσιακή 40χρονη τρανς από την Αθήνα και ο ρόλος στην υπόθεση της Μυρτώς

Μία 40χρονη τρανς γυναίκα υπήρξε ρόλος κλειδί στην υπόθεση...

Αυτός είναι ο επίγειος παράδεισος του Γιώργου Λιάγκα στην Τήνο – Φωτογραφίες από το εξοχικό του

Τον επίγειο παράδεισό του έχει φτιάξει στην Τήνο ο Γιώργος Λιάγκας.