Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Γεωργιανός εξωσχολικός μπούκαρε σε γυμνάσιο της Κυψέλης, χτύπησε μαθητή με σφυρί και...

Σκηνές τρόμου που βλέπουμε συχνά στις ΗΠΑ εκτυλίχθηκαν στο...

Ταξιδάκι στη Ρώμη για τα… πιτσουνάκια Βανδή και Μπισμπίκη

Κάτω από την πανσέληνο της Ρώμης χάρηκαν τον έρωτά...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς...

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 27 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Η υλική αναβάθμιση στον επαγγελματικό και τον οικονομικό...

Άγριο έγκλημα η «αυτοκτονία» πολύτεκνης! Η 51χρονη είχε εξαφανιστεί το 2019

Πλήρη ανατροπή φέρνει ο εισαγγελέας Πατρών στην υπόθεση της 51χρονης Αναστασίας Κόλλια, η οποία είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της στην Αγριλιά του Δήμου Ερυμάνθου στις 13 Ιουνίου 2019 και δύο ημέρες μετά είχε βρεθεί το πτώμα της να επιπλέει στη θάλασσα, στην παραλία Κρυφή της Κορίνθου.

Ο εισαγγελικός λειτουργός άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατ’ αγνώστου, γεμίζοντας ικανοποίηση τους συγγενείς της άτυχης μητέρας τεσσάρων παιδιών, που από την πρώτη στιγμή υποστήριζαν με σθένος ότι η αγαπημένη τους δεν αυτοκτόνησε, αλλά δολοφονήθηκε!

Έναν μήνα μετά τον άδικο χαμό της 51χρονης, ο δικηγόρος της οικογένειας Θανάσης Διαμαντόπουλος είχε προσέλθει στην Εισαγγελία και είχε καταθέσει μηνυτήρια αναφορά για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατ’ αγνώστων, μαζί με σημαντικά στοιχεία για την υπόθεση που συγκλόνισε την κοινή γνώμη.

Φ2 2020 08 06T133634.756

Άρση απορρήτου

Η μήνυση της οικογένειας αποσκοπούσε, μεταξύ άλλων, στο να ξεκινήσει η διαδικασία της προανάκρισης, που θα επικεντρωνόταν στην άρση του τηλεφωνικού και του τραπεζικού απορρήτου της 51χρονης. Το αποτέλεσμα ήταν να ακολουθήσει εισαγγελική έρευνα, προκειμένου να εξεταστεί εάν έχει διαπραχθεί το συγκεκριμένο αδίκημα, και μόλις χθες έγινε γνωστό ότι ο εισαγγελέας προχώρησε στην άσκηση δίωξης για ανθρωποκτονία, κάνοντας ουσιαστικά δεκτό τον ισχυρισμό της οικογένειας της άτυχης γυναίκας ότι ο θάνατός της δεν οφείλεται ούτε σε ατύχημα ούτε όμως και σε αυτοχειρία, όπως είχε θεωρηθεί αρχικά.

Η τελευταία εξέλιξη, σύμφωνα με το gnomip.gr, έγινε δεκτή με ανακούφιση από τους συγγενείς της 51χρονης, που εξαρχής υποστήριζαν ότι η αγαπημένη τους δεν πνίγηκε, αφού δεν βρέθηκε νερό στους πνεύμονές της, αλλά ότι ο θάνατός της προήλθε από προθανάτιες, πολλαπλές σωματικές κακώσεις. Τα εν λόγω τραύματα, σύμφωνα με την εξέταση που έγινε στη σορό της άτυχης μητέρας, ήταν συμβατά με πτώση από μεγάλο ύψος. Παρ’ όλα αυτά, προέκυπταν διάφορα ζητήματα για την οικογένεια του θύματος που ισχυριζόταν, για παράδειγμα, ότι ήταν αδύνατον η Αναστασία να έπεσε στη θάλασσα από κάποιο κοντινό σημείο από εκείνο όπου βρέθηκε η σορός της. Επίσης τόνιζε ότι, ακόμα και αν υποθέσει κάποιος ότι η 51χρονη έπεσε από τον Ισθμό, η πορεία της πτώσης από τη γέφυρα μέχρι το νερό δεν ανακοπτόταν από κάποιον βράχο που να δικαιολογεί τόσο βαριές κακώσεις.

Φ3 76

Η 51χρονη πολύτεκνη μητέρα εξαφανίστηκε από το σπίτι της στην Αγριλιά στις 13 Ιουνίου 2019 και δύο ημέρες μετά ένας ψαράς εντόπισε το άψυχο κορμί της στην παραλία Κρυφή της Κορίνθου. Αρχικά, ο θάνατός της αντιμετωπίστηκε ως περίπτωση αυτοχειρίας. Όμως, κάποια στοιχεία που προέκυψαν τις επόμενες μέρες έβαλαν σε σκέψεις την οικογένειά της, που αποφάσισε να ψάξει καλά την υπόθεση. Ανάμεσα σε όσα κατέθεσε στις εισαγγελικές Αρχές ο κ. Διαμαντόπουλος ήταν και το ότι, μία ημέρα πριν από την εξαφάνισή της, η γυναίκα είχε σηκώσει το ποσό των 800 ευρώ από το τραπεζικό υποκατάστημα της Οβρυάς.

«Το γεγονός ότι έγινε και μία ανάληψη χρημάτων πριν τον χρόνο που προσδιόρισε ο ιατροδικαστής τον θάνατο, για άγνωστο λόγο, και το ότι δεν βρέθηκαν και τα προσωπικά της αντικείμενα, διότι οι αυτόχειρες δεν πέφτουν στη θάλασσα με τα προσωπικά τους αντικείμενα, κάπου όλα αυτά έβαλαν σε υποψίες. Το ποσό που έγινε ανάληψη ήταν 800 ευρώ, αλλά ανακαλύπτονται και άλλες αναλήψεις, προγενέστερες, άγνωστες στην οικογένεια» είχε δηλώσει τότε ο δικηγόρος της οικογένειας της 51χρονης, ενώ είχε αναρωτηθεί: «Τι τα θέλει τα χρήματα ένας άνθρωπος που σκοπεύει να αυτοκτονήσει;»

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...