Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Χάρης Βεραμόν: Το θρίλερ 348 σελίδων με άλυτες αστυνομικές υποθέσεις

Ιδιωτικός ερευνητής, δημιουργός true crime σειράς ντοκιμαντέρ στο YouTube...

Στο σπίτι της η 34χρονη Ιωάννα που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι

Ύστερα από περίπου τρεις εφιαλτικούς μήνες στο νοσοκομείο, με επανειλημμένα χειρουργεία, η 34χρονη Ιωάννα, που δέχτηκε στις 20 Μαΐου τη φριχτή επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, κατάφερε να πάρει εξιτήριο από το Θριάσιο Νοσοκομείο το μεσημέρι της Τετάρτης και βρίσκεται πλέον στο σπίτι της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας της Ιωάννας είναι πολύ καλή, καθώς οι γιατροί έδωσαν σκληρή μάχη ώστε να πετύχουν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στο πρόσωπό της, που υπέστη τη μεγαλύτερη ζημιά από το καυστικό υγρό, το οποίο κατηγορείται ότι της έριξε η 35χρονη συγχωριανή της Εφη Κ. Οι γιατροί στο Θριάσιο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας επικεντρώθηκαν στο μάτι, στον λαιμό και στο στέρνο στην αριστερή πλευρά της κοπέλας, όπου δέχτηκε το καυστικό υγρό, και ύστερα από πολλά χειρουργεία η νεαρή κατάφερε να επιστρέψει στους δικούς της ανθρώπους, που συγκινημένοι είδαν ξανά τη δική τους Ιωάννα εκτός νοσοκομείου.

Όπως δήλωσε ο δικηγόρος της 34χρονης Απόστολος Λύτρας, η Ιωάννα έχει γάζες στο πρόσωπο, ενώ η όρασή της δεν έχει αποκατασταθεί πλήρως. Θα πρέπει να επισκέπτεται το νοσοκομείο μία φορά την εβδομάδα για τις επιβεβλημένες ιατρικές ενέργειες, ενώ ψυχολογικά είναι εμφανώς ταλαιπωρημένη. Σε ό,τι αφορά το δικαστικό κομμάτι, ο δικηγόρος της Ιωάννας ζήτησε από τον ανακριτή να ερευνηθούν το τηλέφωνο της κατηγορουμένης και διαδικτυακές εφαρμογές για να αποκαλυφθούν η διαδρομή και ο τρόπος με τον οποίο προμηθεύτηκε το βιτριόλι.

Την ίδια ώρα η 35χρονη Εφη, η οποία συνελήφθη μετά τα συνταρακτικά στοιχεία που προέκυψαν εις βάρος της, εξακολουθεί να τηρεί σιγήν ιχθύος στη φυλακή της Θήβας, όπου κρατείται. Η δράστρια, η οποία διατηρούσε περιστασιακό δεσμό με έναν άνδρα, ο οποίος προσπάθησε να προσεγγίσει την Ιωάννα, θόλωσε από αρρωστημένη ζήλια, ακόμα κι όταν η ίδια η 34χρονη την διαβεβαίωνε μέσω μηνυμάτων ότι απέκοψε κάθε δίοδο επικοινωνίας με τον εν λόγω άνδρα.

Ωστόσο, οι κάμερες ασφαλείας και όλα τα στοιχεία που εντοπίστηκαν στο σπίτι και στον υπολογιστή της αποδεικνύουν ότι η 35χρονη είχε αγοράσει λίγες ημέρες πριν από την επίθεση την περούκα, είχε εγκαταστήσει GPS στο όχημα της Ιωάννας, ενώ αναζητούσε στο διαδίκτυο ακόμη και τρόπους για να κάνει μάγια! Χωρίς να έχει ακόμα απολογηθεί, η 35χρονη Εφη, που εργάζεται στο καφενείο της φυλακής για να μειώσει την ποινή της, φέρεται ότι έχει δηλώσει πεπεισμένη, και χωρίς μεταμέλεια, ότι θα αθωωθεί και θα βγει από τη φυλακή.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...