Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Ρόουζ ΜακΓκόουαν: «Ο “Μεγαλέξανδρος” του σινεμά με βίασε στα 15 μου»

Η ηθοποιός που ηγήθηκε του κινήματος, το οποίο οδήγησε τελικά τον άλλοτε παντοδύναμο άντρα του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Γουάινστιν πίσω από τα κάγκελα της φυλακής για βιασμούς και σεξουαλικές παρενοχλήσεις, βάζει τώρα στο στόχαστρο τον ελληνικής καταγωγής οσκαρικό σκηνοθέτη Αλεξάντερ Πέιν, κατηγορώντας τον ότι τη βίασε στα 15 της.

Η Ρόουζ ΜακΓκόουαν με αναρτήσεις της στο twitter κατηγορεί τον 59χρονο σκηνοθέτη, που βρίσκεται αυτό το διάστημα στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Αίγιο, για διακοπές, ότι όταν ήταν 15 ετών την κάλεσε στο διαμέρισμά του για να τη βάλει να δει soft πορνό και στη συνέχεια την αποπλάνησε ρίχνοντάς την στο κρεβάτι του.

«Αλεξάντερ Πέιν, με έβαλες να καθίσω και να δω μια ταινία soft πορνό που σκηνοθέτησες για το ”Showtime”, χρησιμοποιώντας ψευδώνυμο. Ακόμα θυμάμαι το διαμέρισμά σου στο Σίλβερ Λέικ. Είσαι πολύ προικισμένος. Με άφησες στη γωνιά του δρόμου μετά (για να επιστρέψει μόνη της στο σπίτι). Ήμουν 15 ετών» έγραψε χαρακτηριστικά η ΜακΓκόουαν τη Δευτέρα για το περιστατικό, που -βάσει της ηλικίας που αναφέρει- τοποθετείται στα τέλη της δεκαετίας του ’80, όταν ο Πέιν ήταν λίγο πριν από τα 30 του.

Σε άλλο tweet της, η ηθοποιός ανέβασε φωτογραφία της από τα 15 της, γράφοντας: «Θέλω απλώς μια αναγνώριση και μια συγγνώμη. Δεν θέλω να καταστρέψω».

Ώρες αργότερα και ενώ τα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι τα παραπάνω απλώς έδειχναν απρεπή συμπεριφορά από μέρους του Πέιν, η ΜακΓκόουαν επανήλθε με νέο tweet, ξεκαθαρίζοντας ότι ο ομογενής σκηνοθέτης έκανε σεξ μαζί της στα 15 της. «Για χρόνια νόμιζα ότι ο άντρας με τον οποίο είχα σεξουαλικές σχέσεις ήταν μια απλή σεξουαλική εμπειρία. Τώρα ξέρω ότι με αποπλάνησε. Πέρασα από οντισιόν για αυτόν στα 15 μου. Μετά την εμπειρία μαζί του παράτησα την ηθοποιία μέχρι να με ”ανακαλύψουν” στα 21» έγραψε.
Πρόσθεσε δε ότι ήταν δεμένη συναισθηματικά με τον Πέιν, ο οποίος αργότερα κέρδισε δύο Όσκαρ, για τις ταινίες «Sideways» το 2005 και «The Descendants» το 2012.

Η μπροστάρισσα του κινήματος #metoo στο Χόλιγουντ εξήγησε ότι, πριν από την ιστορία με τον Χάρβεϊ Γουάινστιν, δεν είχε καταλάβει τι ήταν πραγματικά αυτό που είχε συμβεί με τον Πέιν, ο οποίος είναι τώρα πατέρας ενός μικρού παιδιού από τον γάμο του με τη δεύτερη σύζυγό του Μαρία Κοντός. Ίσως γι’ αυτό, όταν ο ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτης βραβεύτηκε με Οσκαρ το 2012, τον επευφημούσε με ανάρτησή της.

«Σε δημόσιες εκδηλώσεις πλησίαζα αυτόν τον σκηνοθέτη και τον ρωτούσα με χαμόγελο: ”Θυμάσαι όταν έκανες σεξ μαζί μου στα 15 μου;” Και γελούσα» έγραψε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι με το σκάνδαλο του Γουάινστιν συνειδητοποίησε ότι αυτό που της είχε συμβεί με τον Πέιν δεν ήταν για γέλια, διότι ήταν αποπλάνηση.

Από την πλευρά του Πέιν, που συνεχίζει τις διακοπές του στο Αίγιο, δεν υπάρχει ακόμη κάποιο σχόλιο ή αντίδραση για όσα του καταλογίζει η Ρόουζ ΜακΓκόουαν.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...