Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Απαλλακτική εισήγηση από την ΕΔΕ που διενεργήθηκε για τους αστυνομικούς που εμπλέκονται στην υπόθεση δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη

Να απαλλαχθούν οι αστυνομικοί που εμπλέκονται στην πολύκροτη υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη εισηγήθηκε ο αξιωματικός που διενήργησε την Ενορκη Διοικητική Εξέταση από την οποία, όπως αναφέρεται, δεν προέκυψαν στοιχεία σε βάρος τους. Η ΕΔΕ άρχισε έπειτα από καταγγελία των γονιών της αδικοχαμένης φοιτήτριας από το Διδυμότειχο, η οποία ξυλοκοπήθηκε βάναυσα, βιάστηκε και δολοφονήθηκε τον Νοέμβριο του 2018 από τον 22χρονο Ροδίτη Μανώλη Κ. και τον 19χρονο Αλβανό Αλέξανδρο Λ.

Οι καταγγελίες της Κούλας και του Γιάννη Τοπαλούδη ανέφεραν ότι ο αξιωματικός στον οποίο η κόρη τους είχε κάνει λόγο για ομαδικό βιασμό και παράνομη μαγνητοσκόπησή του από τρεις νεαρούς κατοίκους Μασσάρων, ηλικίας 23, 22 και 19 ετών, τον Νοέμβριο του 2017, δεν επέδειξε τη δέουσα επιμέλεια και δεν έκανε αυτά που έπρεπε.

Με αφορμή τις καταγγελίες των γονιών και έπειτα από παραγγελία του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, είχε προηγηθεί της ΕΔΕ αυτοτελής προκαταρκτική έρευνα από τρεις επιτελείς της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. Τότε ελήφθησαν καταθέσεις από τρεις φίλες της 21χρονης φοιτήτριας και από τον βοηθό του αξιωματικού υπηρεσίας, αλλά και ανωμοτί κατάθεση από τον αξιωματικό υπηρεσίας. Παράλληλα, ελήφθησαν αντίγραφα από όλα τα στάδια της έρευνας που έγινε, τόσο από τους λιμενικούς όσο και από τους αστυνομικούς που σχετίζονται με τη συγκεκριμένη πτυχή της πολύκροτης υπόθεσης.

Η Εισαγγελία

Η απαλλακτική εισήγηση για τους αστυνομικούς από τον αξιωματικό που διενήργησε την ΕΔΕ έρχεται, σύμφωνα με τη «Δημοκρατική», την ώρα που εκκρεμεί η αξιολόγηση από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου των στοιχείων τα οποία συγκεντρώθηκαν στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης με υπόπτους τους τρεις Ροδίτες από τις Μασσάρες για τα αδικήματα του βιασμού, της αθέμιτης αποτύπωσης σε υλικό φορέα μη δημόσιας πράξης και της παράνομης βίας.

Οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη προχώρησαν στις συγκεκριμένες καταγγελίες έπειτα από όσα τους είπαν φίλες και συμφοιτήτριες της 21χρονης κατά την ημέρα της κηδείας της και λίγες μέρες αργότερα. Ωστόσο, οι φίλες της Ελένης δεν επιβεβαίωσαν ενόρκως όσα φέρεται ότι μετέφεραν προφορικά στην οικογένεια. Οι αστυνομικοί κατέθεσαν ότι δεν τους καταγγέλθηκε βιασμός, αλλά τους ζητήθηκαν πληροφορίες για τα μέτρα που θα μπορούσε να λάβει η ίδια για να αποτρέψει τους τρεις νεαρούς να δημοσιοποιήσουν το βίντεο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...