Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Χάρης Βεραμόν: Το θρίλερ 348 σελίδων με άλυτες αστυνομικές υποθέσεις

Ιδιωτικός ερευνητής, δημιουργός true crime σειράς ντοκιμαντέρ στο YouTube...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Η κόρη της Κιμ Καρντάσιαν και του Γουέστ κερδίζει 28.000 ευρώ για...

Η 10χρονη Νορθ Γουέστ, που στο πλευρό του διάσημου...

«Akis’ Food Tour»: Κόνιτσα, Ζαγοροχώρια, Μαστοροχώρια

Το γαστρονομικό οδοιπορικό του Άκη Πετρετζίκη συνεχίζεται με ένα...

Θρίλερ στην υπόθεση θανάτου του 58χρονου Βασίλη Κοτρέτσου στον Πύργο!

Διαστάσεις θρίλερ παίρνει η υπόθεση θανάτου του 58χρονου δημοτικού υπαλλήλου Βασίλη Κοτρέτσου, το πτώμα του οποίου εντοπίστηκε στις 16 Αυγούστου από έναν ρακοσυλλέκτη σε αρδευτικό κανάλι κάτω από ένα μικρό γεφύρι στην επαρχιακή οδό Σκουροχωρίου – Κατακόλου στην Ηλεία.

Η οικογένεια του αδικοχαμένου άνδρα αναζητεί απαντήσεις στα αμείλικτα ερωτήματα που τη βασανίζουν για τις συνθήκες υπό τις οποίες ο αγαπημένος τους παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο ενώ επέστρεφε πεζός από την παραλία του Καβουρίου όπου συνήθιζε να πηγαίνει για μπάνιο και για το ποιοι τον πέταξαν σαν σκυλί στο χαντάκι μέσα σε σκουπίδια, αφήνοντάς τον να πεθάνει αβοήθητος! Γι’ αυτό απηύθυναν δραματική έκκληση μέσω της εκπομπής «Φως στο τούνελ» σε όσους γνωρίζουν κάτι να μιλήσουν.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που εξέτασε το πτώμα, ο 58χρονος έφερε κακώσεις οι οποίες παραπέμπουν σε χτύπημα από αυτοκίνητο, προσδιορίζοντας την ώρα παράσυρσής του γύρω στις 10 τη νύχτα της 15ης Αυγούστου. Ακόμη πιο σοκαριστική είναι, όμως, η διαπίστωσή του ότι ο άτυχος δημοτικός υπάλληλος ξεψύχησε επτά ως έντεκα ώρες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του! Την ίδια ώρα στοιχεία οδηγούν στο συμπέρασμα ότι το πτώμα του 58χρονου πετάχτηκε στο σημείο όπου εντοπίστηκε από αγνώστους, πιθανότατα για να σβήσουν τα ίχνη τους.

φ2 ΑΔΕΡΦΗ scaled

Ένα από αυτά είναι ότι οι παντόφλες που φορούσε τη μοιραία νύχτα βρέθηκαν αρκετά μέτρα μακριά από το κανάλι, σε ακριβώς αντίθετη κατεύθυνση μεταξύ τους, καθώς και ότι δεν βρέθηκε το μαγιό που φορούσε. Το κυριότερο, όμως, είναι η μαρτυρία-κλειδί μιας γυναίκας η οποία επικοινώνησε με την εκπομπή και εξιστόρησε όσα βίωσε τη νύχτα του Δεκαπενταύγουστου, ενώ επέστρεφε με τον γιο της από το Κατάκολο στο χωριό τους.
Οπως είπε, είδε τρεις άντρες να κατεβαίνουν από ένα αυτοκίνητο και να πετάνε κάτι από το γεφύρι.

«Ακούσαμε τον γδούπο και στην αρχή νομίζαμε ότι πέταξαν κάποια οικιακή συσκευή. “Πάμε γρήγορα να φύγουμε” φώναζαν και έφυγαν. Κατάλαβα ότι ήταν Ρομά. Τώρα που είδα τα πλάνα στην εκπομπή σας το συσχέτισα με την υπόθεση. Αν είχαμε πλησιάσει στο σημείο, θα τον βρίσκαμε και ίσως να ζούσε ο άνθρωπος» ανέφερε η αυτόπτης μάρτυρας.

«Πήγα να στερεώσω το ποδήλατό μου και είδα τον άνθρωπο από κάτω. Ετρεμα… Τον σκότωσαν και τον πέταξαν εδώ στα σκουπίδια. Από τότε δεν έχω περάσει ξανά από το σημείο, φοβάμαι» δήλωσε από τον τόπο του τραγικού συμβάντος ο άνθρωπος που βρήκε το άψυχο σώμα του δημοτικού υπαλλήλου, ενώ η αδελφή του θύματος ανέφερε εμφανώς ταραγμένη: «Ο αδελφός μου δεν ήταν σκυλί, δεν έπρεπε να τον χτυπήσουν και να τον εγκαταλείψουν. Ας ειδοποιούσαν ανώνυμα».

Ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, ενώ η οικογένεια έχει υποβάλει μήνυση κατ’ αγνώστων, μέσω της δικηγόρου της Γιάννας Παναγοπούλου.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...