Ο Κωνσταντίνος Ασημακόπουλος είναι ο άνθρωπος που θα σε ανακαινίσει…

Ποιος είναι αυτός λοιπόν που εδώ και 1 χρόνο ακούγεται πολύ το όνομα του στον κόσμο των ανακαινίσεων και κατασκευών;

Nέο ποιοτικό εγχείρημα για τον γνωστό δαιμόνιο επιχειρηματία Κωνσταντίνο Ασημακόπουλο, ιδρυτή της “Asco Μεταφορική” μιας εκ των κορυφαίων μεταφορικών εταιρειών τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Ο Κωνσταντίνος Ασημακόπουλος λοιπόν που τόσα χρόνια μας μετακομίζει με ασφάλεια και συνέπεια έρχεται τώρα να μας ανακαινίσει όπως λέει και ο τίτλος. Το όνομα της νέας εταιρείας λοιπόν είναι ASCO Constructions και η ιστοσελίδα που μπορείτε να βρείτε δείγματα δουλειάς και πολλές ιδέες είναι το ascoconstructions.gr

Πολύ δραστήριος και σε δύσκολες εποχές σαν την σημερινή, δαιμόνιο μυαλό για όσους τον ξέρουν έχει κάνει τον επιχειρηματικό κόσμο να μιλάει και για την νέα του δραστηριότητα με ήδη εκπληκτικές δουλειές σε ανακαινίσεις σπιτιών.

Τελειομανής όπως και στην μεταφορική έτσι και στην κατασκευαστική έχει επιλέξει τα καλύτερα συνεργεία για να δημιουργήσει το σπίτι των ονείρων σας. Η ομάδα του περιλαμβάνει αρχιτέκτονες, μηχανικούς και όλων των ειδών τα συνεργεία όπως ηλεκτρολόγους, υδραυλικούς, ελαιοχρωματιστές κ.ά. για να σας δώσει το αποτέλεσμα στο σπίτι το οποίο έχετε ονειρευτεί…

Σκοπός του είναι να κάνει τους ανθρώπους ευτυχισμένους σε ένα σπίτι που πάντα ονειρεύονταν μας λέει.

Η ASCO Constructions έχει ήδη στο ενεργητικό της εκπληκτικές ανακαινίσεις σε σπίτια ακόμα και 50 χρόνων να φαίνονται καινούργια και ήδη ο κόσμος μιλάει για αυτούς..

Ο Κωνσταντίνος Ασημακόπουλος λέει πάντα στον κόσμο ” αν κάνετε την σωστή ανακαίνιση το σπίτι σας θα διπλασιάσει μπορεί και να τριπλασιάσει την αξία του.’’

Πολλοί πελάτες του ήθελαν να πουλήσουν ένα μη ανακαινισμένο σπίτι και τους πρότεινε να το κάνουν αφού ρίξουν λίγα χρήματα πρώτα.

Έτσι κατάφεραν να διπλασιάσουν την αξία του σπιτιού κ να βγάλουν πολύ περισσότερα χρήματα από αυτά που είχαν υπολογίσει..

Πιο αναλυτικά μας αναφέρει τα πλεονεκτήματα μιας ολικής ανακαίνισης.

Η αύξηση της αξίας μίας κατοικίας μέσω της ολικής ανακαίνισης είναι πολύ σημαντική και δεδομένη, παρέχοντας έτσι στον ιδιοκτήτη επιλογές για εμπορικές κινήσεις που σκέπτεται και αφορούν  τη χρήση του ακινήτου, όπως η ενοικίαση και ειδικότερα η πώληση.

Η ανακαίνιση, δίνει πολλαπλάσια αξία στο ακίνητό σας με ένα κόστος το οποίο μπορεί να είναι πολύ χαμηλότερο από αυτό που φαντάζεστε.

Πολύς κόσμος θέλει να κάνει μία αλλαγή στο εσωτερικό ή εξωτερικό περιβάλλον του σπιτιού του χωρίς να αναγκαστεί να προβεί σε αγορά μιας ακριβής νεόδμητης κατοικίας. Μέσω μίας ολικής ή μερικής ανακαίνισης  θα κάνετε το σπίτι σας καινούριο σύμφωνα με το ποσό που θέλετε να διαθέσετε για το σκοπό αυτό.

Η εταιρία μας θα αναλάβει το έργο παρουσιάζοντας προσεκτικά επιλεγμένες προτάσεις που θα βασίζονται στα οικονομικά σας δεδομένα, στις ανάγκες σας, επιτυγχάνοντας ένα αισθητικό  αποτέλεσμα που θα σας εντυπωσιάσει.

Η απόφαση σας να επιλέξατε την εταιρία μας για να αναλάβει και να ολοκληρώσει την τόσο σημαντική αλλαγή στο σπιτιού σας και στη ζωής σας, θα σας γεμίσει ικανοποίηση.

…και αυτό είναι το σημαντικότερο για εμάς.

Δώστε αξία στο ακίνητο σας λοιπόν…

Με Asco Constructions ανακαινίζεις…

Με Asco Μεταφορικη μετακομίζεις…

{{-PCOUNT-}}24{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ