Δίμηνη παράταση των επιδομάτων ανεργίας του ΟΑΕΔ

Με απευθείας κατάθεση στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων, χωρίς να απαιτείται καμία ενέργεια ή προσέλευση στα υποκαταστήματα του ΟΑΕΔ, θα καταβληθεί η δίμηνη παράταση των επιδομάτων ανεργίας.

  • Για τους ανέργους των οποίων η επιδότηση έληξε στο χρονικό διάστημα 1-19 Σεπτεμβρίου το ποσό που αντιστοιχεί στη δίμηνη παράταση θα καταβληθεί την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου.
  • Για τους ανέργους των οποίων η επιδότηση έληξε στο χρονικό διάστημα 20 Σεπτεμβρίου – 19 Οκτωβρίου το ποσό που αντιστοιχεί στον πρώτο μήνα της παράτασης θα καταβληθεί την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου, ενώ η καταβολή του δεύτερου μήνα παράτασης θα έχει ολοκληρωθεί εντός του Δεκεμβρίου.
  • Για τους ανέργους των οποίων η επιδότηση έληξε στο χρονικό διάστημα 20-31 Οκτωβρίου το ποσό που αντιστοιχεί στον πρώτο μήνα της παράτασης θα καταβληθεί εντός Νοεμβρίου, ενώ η καταβολή του δεύτερου μήνα παράτασης θα έχει ολοκληρωθεί εντός του Δεκεμβρίου.
  •  Για τους ανέργους των οποίων η επιδότηση έληξε εντός του Νοεμβρίου, η καταβολή του ποσού που αντιστοιχεί στον πρώτο μήνα της παράτασης θα ολοκληρωθεί εντός του Δεκεμβρίου και η καταβολή του δεύτερου μήνα παράτασης θα ολοκληρωθεί εντός του Ιανουαρίου 2021.
  • Για τους ανέργους των οποίων η επιδότηση λήγει εντός του Δεκεμβρίου η καταβολή του ποσού που αντιστοιχεί στον πρώτο μήνα της παράτασης θα ολοκληρωθεί εντός του Ιανουαρίου 2021 και η καταβολή του δεύτερου επιπλέον μήνα επιδότησης θα ολοκληρωθεί εντός του Φεβρουαρίου 2021.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ