Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Πέμπτη 24/4/2014

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κάποια αγκάθια που υπάρχουν στις σχέσεις σας με τους άλλους και στα οικονομικά σας πλάνα σάς προβληματίζουν. Αφήστε κατά μέρος τις υπερβολές και δείτε τι μπορείτε να κάνετε. Πρέπει πάση θυσία να ξεδιαλύνετε παρεξηγήσεις που υπάρχουν στον εργασιακό σας χώρο.

ΚΡΙΟΣ
Οι συνεχείς αναδρομές σε καταστάσεις του παρελθόντος θα σας βοηθήσουν μόνο αν θα είστε έτοιμοι να αναγνωρίσετε τα λάθη σας και να μάθετε μέσα από αυτά. Το να παραδεχθείτε κάποια λάθη σας δεν είναι τόσο οδυνηρό, όταν αγαπάτε πραγματικά.

ΤΑΥΡΟΣ
Αρχίστε να αναζητείτε καινούργιες ιδέες, αφού οι μικρές και καθημερινές ατυχίες σάς έχουν κουράσει. Για να καταξιωθείτε, χρειάζεται να καταβάλετε ακόμη πιο σκληρή προσπάθεια. Δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για να έχετε περισσότερη ελευθερία κινήσεων.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο προγραμματισμός που έχετε κάνει αρχίζει να αποδίδει και οι ξαφνικές ιδέες που έχετε αποδεικνύουν πως πλέον έχετε μπει για τα καλά σε έναν νέο δρόμο εξέλιξης. Αναδιοργανώστε το πρόγραμμά σας με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν. Συζητήστε εφ’ όλης της ύλης με το άτομο που πιστεύετε ότι σας έχει εξαπατήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Επειδή ο ερωτικός σας τομέας δείχνει να είναι αρκετά ευάλωτος, πρέπει να δείτε πιο προσεκτικά τι συμβαίνει, ώστε να μην κάνετε άλλα απατηλά όνειρα. Να είστε σίγουροι πως με ένα πλατύ χαμόγελο μπορείτε να ανοίξετε πολλές πόρτες.

ΛΕΩΝ
Eχετε πάψει πλέον να ενδιαφέρεστε τόσο για την καθημερινότητά σας και αυτό που σας απασχολεί πιο έντονα είναι να βρείτε έναν τρόπο για να αποφύγετε να δημιουργήσετε σαθρές σχέσεις. Δώστε λίγο από τον ελεύθερο χρόνο σας για να ασχοληθείτε με μέλη της οικογένειάς σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είστε αναγκασμένοι να βάλετε σταθερά θεμέλια στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, καθώς πολλές από αυτές περνούν δύσκολες στιγμές και η οικογένειά σας παίρνει μια άλλη διάσταση. Αν δεν μπορείτε να αλλάξετε την αισθηματική σας ζωή, τουλάχιστον φροντίστε να τη βελτιώσετε.

ΖΥΓΟΣ
Η αλλαγή στα εργασιακά σας σχέδια θα είναι δημιουργική και δεν πρέπει να καταβληθείτε από τις εσωτερικές σας φοβίες. Ομως μην περιμένετε θαύματα στο να ξεπεράσετε καταπιεστικές καταστάσεις. Φροντίστε να γνωρίζετε κάθε στιγμή τι είναι αυτό που εσείς θέλετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Για να μπορέσετε να αποδεχθείτε τον σύντροφό σας όπως είναι, πρέπει πρώτα να αποδεχθείτε τον εαυτό σας και να τολμήσετε να ξεπεράσετε τις ανασφάλειες που τρέφετε χρόνια. Προωθήστε τα καινούργια σας σχέδια έχοντας εμπιστοσύνη στις δυνατότητές σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Κοινωνικά και επαγγελματικά δείξτε προσοχή κι επιμέλεια, ώστε περιπέτειες κι ελπίδες για το μέλλον σας να μην έχουν αναπόφευκτες απώλειες. Τολμήστε να προβείτε σε κάποιες επενδύσεις που έχουν τα φόντα να αποδώσουν αργότερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κάποιο σημαντικό γεγονός ή κάποιο συγκεκριμένο άτομο θα σας προβληματίσουν έντονα και θα σας υποχρεώσουν να αλλάξετε τα σχέδιά σας ή ακόμη και να αλλάξετε μια συμμαχία. Μην καταπιέζετε τους άλλους ώστε να ζουν σύμφωνα με τα δικά σας μέτρα και σταθμά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κάποια αγκάθια που υπάρχουν στις σχέσεις σας με τους άλλους και στα οικονομικά σας πλάνα σάς προβληματίζουν. Αφήστε κατά μέρος τις υπερβολές και δείτε τι μπορείτε να κάνετε. Πρέπει πάση θυσία να ξεδιαλύνετε παρεξηγήσεις που υπάρχουν στον εργασιακό σας χώρο.

ΙΧΘΥΣ
Προετοιμαστείτε για ένα μελλοντικό νέο ξεκίνημα στον εργασιακό σας χώρο. Ισως χρειαστεί να δώσετε μια μάχη για να προωθήσετε τα φιλόδοξα σχέδιά σας. Περιορίστε εγωισμούς ώστε να μπορέσουν να σας πλησιάσουν οι άλλοι. Επεξεργαστείτε τα δεδομένα που υπάρχουν για να μπορέσετε να βρείτε λύσεις.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...