Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ενας «αετός χωρίς φτερά»!

Τιμωρία-καταστροφή, Σαββίδης μαινόμενος και μια ομάδα στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού…

Τιμωρία-καταστροφή, Σαββίδης μαινόμενος και μια ομάδα στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού… Με αφαίρεση τριών βαθμών (δεν διευκρινίζεται αν θα εφαρμοστεί στα play offs ή στο νέο πρωτάθλημα), δύο ματς χωρίς θεατές και πρόστιμο 50.000 ευρώ τιμωρήθηκε ο ΠΑΟΚ για τα εκτεταμένα επεισόδια στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, ποινή που χαρακτηρίστηκε «σκληρή, στα όρια της εξοντωτικής και προαποφασισμένη» αφήνοντας (δικαιολογημένα) αιχμές, γιατί δεν αναφέρεται πότε θα αφαιρεθούν οι τρεις βαθμοί, «λες και η Πυθία είναι μέλος της επιτροπής που (κατα)δίκασε τον ΠΑΟΚ».

Ο Ιβάν Σαββίδης βρήκε την ευκαιρία μετά το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης να ξιφουλκήσει κατά πάντων προαναγγέλλοντας σαρωτικές αλλαγές στην ομάδα, από την οποία δεν θέλει πάντως να φύγει ποτέ. «Θέλω ένας από τους γιους μου να δέσει τη ζωή του με τον ΠΑΟΚ. Εγώ θέλω να ζήσω πολλά χρόνια και να πεθάνω με αυτή τη φανέλα» δήλωσε τα μεσάνυχτα της Πρωτομαγιάς και ξεκίνησε το κατηγορώ πρώτα από τους παίκτες του «Δικεφάλου του Βορρά»: «Σε όποιον δεν αρέσει η φανέλα μας να τη βγάλει, να πάρει τα χρήματά του. Οσοι θέλουν να μείνουν πρέπει να παλεύουν».

Στη συνέχεια κατηγόρησε στελέχη της κυβέρνησης λέγοντας: «Θα περιμένω άλλες δυο τρεις μέρες και αν δεν γίνει κάτι, θα αρνηθώ την έκταση στη Θέρμη και θα ζητήσω από τους φίλους του ΠΑΟΚ να μην ψηφίσουν στις εκλογές ανθρώπους που δεν μπορούν να λύσουν προβλήματα επί δύο χρόνια». Επίσης απείλησε να ρίξει την ομάδα στη Γ’ Εθνική για το θέμα των χρεών: «Εχω μια αρκετά σκληρή συζήτηση με το Μαξίμου. Αν θέλετε λεφτά, πάρτε τα, αν δεν θέλετε, μην τα παίρνετε. Αν δεν πάρουν τα λεφτά από εμάς, πάμε στην τρίτη κατηγορία και ξεκινάμε από το μηδέν για να χτίσουμε μια ομάδα με τις βάσεις της, με το καλύτερο γήπεδο, με τα κέντρα αποκατάστασης».

Τέλος, ο Σαββίδης ανακοίνωσε ότι θα διαλύσει το διοικητικό συμβούλιο και στο νέο που θα συγκροτηθεί θα συμπεριλάβει δύο στελέχη των οργανωμένων φιλάθλων.

* Απορρίφθηκε από την Ελληνική Αστυνομία το κοινό αίτημα ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού για αμοιβαία μετακίνηση των φιλάθλων τους στα δύο παιχνίδια των play offs.

Ο Κώστας Κατσουράνης, συνοδεία του γιατρού του ΠΑΟΚ Γιάννη Ράλλη, θα ταξιδέψει σήμερα στη Γερμανία για να επιβεβαιωθεί από ειδικό γιατρό ότι ακολουθεί την ενδεδειγμένη θεραπεία για την αποκατάσταση του προβλήματος στη βουβωνική χώρα. Νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα στο ματς με τον Παναθηναϊκό θα είναι ο Σαλπιγγίδης, που αποκλείστηκε για ψυχολογικούς λόγους από το παιχνίδι με τον Αστέρα.

Ο Μίροσλαβ Στοχ έσωσε τον έναν βαθμό

Στη σκιά της ήττας στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ο ΠΑΟΚ «πέταξε» ένα ημίχρονο κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης για την πρεμιέρα των play offs γνωρίζοντας τελικά τις αποδοκιμασίες από τους φιλάθλους του για το τελικό 1-1, αν και είχε τις ευκαιρίες για τη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με σουτ του Μπαράλες στο 12′, αλλά υπάρχουν υποψίες για φάουλ του σκόρερ πάνω στον Σκόνδρα.

Με την είσοδο των Βούκιτς και Κουλούρη ο «Δικέφαλος του Βορρά» ισοφάρισε στην επανάληψη με τον Στοχ, από ωραίο συνδυασμό με τον Νάτχο (59′), χάνοντας τη νίκη ελέω Ερνάντεζ που έκανε καταπληκτική διπλή απόκρουση στο 92′, αλλά και της μαζικής άμυνας του Αστέρα.

ΣΚΟΡΕΡ: Στοχ (59′) – Μπαράλες (12′).

ΠΑΟΚ (Γιώργος Γεωργιάδης): Γλύκος, Σκόνδρας. Ινσαουράλδε, Βίτορ, Λίνο (80′ Τζαβέλλας), Κάτσε, Νάτχο, Μάαρτενς (46′ Βούκιτς), Λούκας (56 Κουλούρης), Στοχ, Αθανασιάδης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης): Ερνάντεζ, Λούι, Κοντοές, Σανκαρέ, Γκοϊάν, Εντό (82′ Μουνάφο), Κουρμπέλης, Ουσέρο, Καράσκο, Ντε Μπλάσις, Μπαράλες (72 Χουάνμα).

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...