Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Εγκαίνια χλιδής με καυτές καλλονές από τον Βορρά!

Με αστακούς, σαμπάνιες, πυροτεχνήματα, ζογκλέρ, καλλιτέχνες και παρατράγουδα το grand opening του πολυτελούς ξενοδοχείου

Ποτίδαια όπως… Λας Βέγκας! Με εντυπωσιακά πυροτεχνήματα, καλλίγραμμες καλλονές, μπάντα, ζογκλέρ και ταχυδακτυλουργούς έγιναν τα… made in Russia εγκαίνια του πεντάστερου «Pomegranate Wellness Spa Hotel» το βράδυ της Πρωτομαγιάς.

Η σαμπάνια έρρεε σαν σιντριβάνι και οι αστακοί και τα χτένια από τον Τορωναίο κόλπο «έπιασαν θέση» από νωρίς στους μπουφέδες του λαμπερού event, όπου η υπερβολή ήταν εξόφθαλμη αλλά, όπως φάνηκε, καθ’ όλα επιθυμητή από τους διοργανωτές. Φυσικά δεν έλειψαν τα παρατράγουδα, όταν η Αστυνομία κλήθηκε να χαμηλώσει την ένταση της μουσικής την ώρα που ο Αντώνης Ρέμος ήταν επί σκηνής, με αποτέλεσμα ο τραγουδιστής να κάνει τη δική του… επανάσταση.

Δεκαπέντε Μοσχοβίτισσες καλλονές με κατακόκκινα φορέματα από το πρακτορείο Baza Models ήταν εκεί για να υποδέχονται τους καλεσμένους, διάσημοι Ρώσοι τυμπανιστές επιδόθηκαν σε μια εντυπωσιακή παράσταση, μοντέλα και τηλεπερσόνες από την Ελλάδα ήταν προσκεκλημένες για να δανείσουν λίγη από τη λάμψη τους στα ρωσικά εγκαίνια, ζογκλέρ τριγύριζαν ανάμεσα στον κόσμο και ταχυδακτυλουργοί έκαναν κόλπα με τράπουλες όσο οι επισκέπτες περίμεναν το grand opening.

Ο Χάρης Σιανίδης ήταν εκείνος που φρόντισε την guest list με τους Ελληνες celebrities. Ανάμεσά τους είδαμε τη Βάνα Μπάρμπα με την κόρη της Φαίδρα, την Ελενα Παπαβασιλείου με τη φίλη της Σόφη Πασχάλη, η οποία συνοδευόταν από τον αγαπημένο της Τζίμη Τσενεμπή, τη Νατάσα Καλογρίδη, τον Νίκο Βουρλιώτη, την Ευαγγελία Αραβανή, την Εύα Λάσκαρη, την Αννίτα Ναθαναήλ, τη Βάλια Κακούτη.

Οι 1.000 και πλέον καλεσμένοι είχαν διαρκώς τα κινητά και τα τάμπλετ τους ανά χείρας, αφού αυτή τη βραδιά έπρεπε να την αποτυπώσει κανείς όπως μπορούσε. Ο υπουργός Πολιτισμού της Ρωσίας Vladimir Medinsky και οι Ρώσοι επιχειρηματίες Kamo Avagumyan, Karapetyan Samvel και Kanokov Arsen, που βρίσκονται μεταξύ των πιο πλούσιων επιχειρηματιών της Ρωσίας, με κάποιους μάλιστα να φιγουράρουν και στη λίστα «Fortune 500», ήταν μερικοί από τους υψηλούς προσκεκλημένους. Από την ελληνική πλευρά το «παρών» έδωσε ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης Θεόδωρος Καράογλου, που τέλεσε και τα εγκαίνια, ενώ ήταν εκεί ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο γνωστός τουριστικός πράκτορας Μπόρις Μουζενίδης, που συνεργάζεται με το ξενοδοχείο, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Τουρισμού Αναστάσιος Λιάσκος, αλλά και ο Ιβάν Σαββίδης που έφτασε αργοπορημένος.

Συρτάκι

Εκείνο όμως που άφησε τους πάντες άφωνους ήταν το εντυπωσιακό σιντριβάνι με τα λέιζερ και την υποβλητική μουσική, μέσα από το οποίο ξεπήδησαν σε ολογράμματα οι σημαίες της Ελλάδας και της Ρωσίας, ο Παρθενώνας και η ελληνική γη, την ώρα που με ένα πρωτότυπο σύστημα το ξενοδοχείο άλλαζε μορφή και χρώματα, χανόταν και εμφανιζόταν, προκαλώντας επιφωνήματα θαυμασμού. Δεν έλειψε βέβαια και ο ήχος από το ελληνικό συρτάκι.

«Η Ελλάδα είναι ευλογημένη. Είναι η πρώτη μου επένδυση, θα προχωρήσω όμως και σε άλλες τουριστικές επενδύσεις στη Χαλκιδική. Η χώρα σας έχει προοπτική, ειδικά στον κλάδο του τουρισμού» δήλωσε ο σχεδόν απαρατήρητος και χαμηλών τόνων επιχειρηματίας Artem Chayka, ένας εκ των δύο ιδιοκτητών του ξενοδοχείου (η δεύτερη είναι η Olga Lopatina), στέλνοντας μήνυμα με νόημα στους Ρώσους συναδέλφους του. Ο ίδιος ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα πριν από 15 χρόνια για τον μήνα του μέλιτος και την ερωτεύτηκε. 

H… επανάσταση του Ρέμου: «Ας έρθουν να με συλλάβουν»

Το δείπνο που ακολούθησε τα εγκαίνια ήταν εξίσου πλούσιο: καραβίδες, αστακοί και χτένια από τον Τορωναίο κόλπο, ταρτάρ σολομού, σαλάτες με ρόδια και άφθονο κρασί συνόδευαν την γκλαμουράτη εμφάνιση του πασίγνωστου στη Ρωσία τραγουδιστή Philip Kirkorov -η άσπρη ενδυμασία του οποίου έκανε την υπερβολή να μοιάζει φτωχή λέξη- και του δικού μας Αντώνη Ρέμου. Ακτίνες λέιζερ έλουζαν τη σκηνή, στην οποία βρέθηκαν επίσης μπαλέτα και Ρώσοι ακροβάτες. Μέχρι κουβέρτες για τους επισκέπτες επιστράτευσαν οι διοργανωτές, αφού το κρύο ήταν τσουχτερό

Από το ψυχαγωγικό πρόγραμμα όμως δεν έλειψαν τα παρατράγουδα. Λίγο μετά τις 24.00 κι ενώ ο Αντώνης Ρέμος είχε αρχίσει να ξεσηκώνει τον κόσμο, από μικροφώνου ενημέρωσε ότι ειδοποιήθηκε να πει το τελευταίο του τραγούδι, γιατί η Αστυνομία ζητούσε να κλείσει η μουσική. Εμφανώς εκνευρισμένος συνέχισε να τραγουδάει λέγοντας «ας έρθουν να με συλλάβουν. Αυτή είναι η Ελλάδα μας. Δεν είναι δυνατό να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα στη Χαλκιδική σε μια τέτοια εκδήλωση. Κάτι τέτοιες ώρες σκέφτομαι ότι έχει δίκιο ο Νότης Σφακιανάκης. Αυτά πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσουν» είπε και πρόσθεσε: «Θα συνεχίσω να τραγουδάω και ας έρθουν να πάρουν εμένα στο Αυτόφωρο».

Κι ενώ ο Ρέμος ερμήνευε ακόμα, εμφανίστηκε ένας αστυνομικός, ο οποίος έσπευσε στην κονσόλα του ηχολήπτη ζητώντας να κλείσει τη μουσική. Απειλήθηκε επεισόδιο, ενώ παρενέβη ο ίδιος ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. «Αφήστε τον άνθρωπο να κάνει τη δουλειά του. Συλλάβετε εμένα. Η συνέχεια στη φυλακή» είπε ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος τραγουδώντας το «Μέχρι το τέλος του κόσμου», ξεσήκωσε τον κόσμο και αποχώρησε με το εξής σχόλιο: «Οπως βλέπετε, το καλοκαίρι στη Χαλκιδική θα είναι καυτό, γιατί η Αστυνομία είναι πολύ επιβλητική».

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...