Ζητείται τυχερός για τον γύρο του κόσμου!

Αεροπορική εταιρία ψάχνει υπάλληλο για ατελείωτα ταξίδια

Δουλειά που ονειρεύονται χιλιάδες άνθρωποι, και ιδιαίτερα εκείνοι που αγαπούν τα ταξίδια, προσφέρει η ελβετική αεροπορική εταιρία Swiss Airlines. Στην προκήρυξη της θέσης εργασίας η εταιρία ζητεί δημιουργικούς ανθρώπους με πάθος για τα ταξίδια. Μεταξύ αυτών θα επιλέξει τον τυχερό, ο οποίος θα γυρίσει τον κόσμο ταξιδεύοντας με αεροπλάνο για έξι μήνες. Μάλιστα όχι μόνο θα πληρώνεται, αλλά θα του καλύπτουν και τα υπόλοιπα έξοδά του.

Εκείνο που θα κληθεί να κάνει είναι: να έχει μάτια και αυτιά ανοιχτά ώστε να καταγράφει ό,τι βλέπει και ό,τι ακούει, να επιθεωρεί τις υπηρεσίες που παρέχει η εταιρία κατά τη διάρκεια των πτήσεων και να αφηγείται στην ιστοσελίδα της τις περιπέτειές του, αλλά και να μοιράζεται σε μπλογκ τις εμπειρίες που θα αποκτήσει. Επίσης, θα πρέπει να υποβάλλει στην εταιρία εκθέσεις με τα συμπεράσματά του και να στέλνει μαγνητοσκοπημένο υλικό και tweets από τις τέσσερις γωνιές του κόσμου.

Η αγγελία της αεροπορικής εταιρίας είναι από μόνη της δελεαστική: «Σας αρέσει να ταξιδεύετε σε όλο τον κόσμο; Σας προσφέρουμε την ευκαιρία να κάνετε το πάθος σας επάγγελμα με μια δουλειά-όνειρο για έξι μήνες. Θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε πολλά μέρη και να βιώσετε πολιτισμικές και γαστρονομικές εμπειρίες» γράφει μεταξύ άλλων. Δικαίωμα υποψηφιότητας έχουν Ελβετοί πολίτες ή πολίτες της Ε.Ε. Οι αιτήσεις πρέπει να σταλούν στην ιστοσελίδα της Swiss έως τις 28 Μαΐου. Το όνομα του τυχερού θα ανακοινωθεί τον Ιούλιο. Κατά τη διάρκεια της εξάμηνης σύμβασης, που θα ξεκινήσει το φθινόπωρο, το άτομο που θα επιλεγεί θα επισκεφτεί 20 με 26 προορισμούς, τους οποίους θα επιλέξει η εταιρία, και θα παραμένει δύο με τρεις ημέρες στον καθένα.

Οσο για τον μισθό του, αυτός θα οριστεί κατόπιν διαπραγμάτευσης του νικητή με την εταιρία.

Κάτια Γιαπαλάκη

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ