Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Η… κάλπη βγάζει (απόψε) τη «Φωνή» της Ελλάδας

Με Ρέμο στο μικρόφωνο, Κορκολή – Λιάγκα στο πιάνο και «καυτές» παρουσίες ο τελικός του «The Voice»

Ο Αντώνης Ρέμος πιάνει το μικρόφωνο και ο Στέφανος Κορκολής κάθεται στο πιάνο. Ερμηνεύουν από το «Μην ξαναρθείς» μέχρι τους «Πέντε ανέμους». Ο τελικός του «The Voice» θα τα έχει όλα. Μελωδίες και στίχους από τα καλύτερα τραγούδια του Αντώνη Ρέμου και του Στέφανου Κορκολή, σε ένα υπέροχο αφιέρωμα από τη δισκογραφία του δημοφιλούς ερμηνευτή και του ταλαντούχου συνθέτη, μέχρι και την εκλογή της «Φωνής» της Ελλάδας. Ομως και ο Γιώργος Λιάγκας θα καταθέσει το δικό του ταλέντο, αφού θα ανεβεί στη σκηνή όχι για να παρουσιάσει, αλλά και για να παίξει πιάνο. Στο κοινό, δε, θα βρεθούν δύο λαμπερές κυρίες (μεταξύ άλλων). Οι αγαπημένες του Αντώνη Ρέμου και του Μιχάλη Κουϊνέλη, Υβόννη Μπόσνιακ και Ηβη Αδάμου θα καθίσουν στις κερκίδες για να μοιραστούν τα καρδιοχτύπια με τους συντρόφους τους που θα… κονταροχτυπηθούν για τη νίκη.

Η αγωνία στο κόκκινο

Δεν είναι μόνο το πρόγραμμα που θα κάνει τη διαφορά στον τελικό, ο οποίος από μόνος του προκαλεί αγωνία για την ανακοίνωση του πρώτου ή της πρώτης στην καρδιά του κοινού. Οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους. Να αρχίσουμε από τις 2.500 αιτήσεις που έχουν σταλεί για μια θέση στο Κάπα Studios στην Παλλήνη, το οποίο χωρά 800 άτομα, ή να προτάξουμε τις 250.000 ψήφους που έχουν καταγραφεί έως τώρα και συνεχίζονται, ώστε να αναδείξουν αυτόν ή αυτήν που θα κερδίσει τον διαγωνισμό.

Σήμερα στις 21.15 ένα ταξίδι που ξεκίνησε στις αρχές Ιανουαρίου τελειώνει με τις καλύτερες εντυπώσεις. Πρωταγωνιστές θα είναι φυσικά οι τέσσερις φιναλίστ, οι οποίοι στο πρώτο μέρος του προγράμματος θα ερμηνεύσουν τα τραγούδια που επέλεξαν στις τυφλές οντισιόν και έγιναν το διαβατήριό τους για να περάσουν στον δεύτερο γύρο. Ο Λευτέρης Κιντάτος θα τραγουδήσει ξανά το «Φεγγάρι μου χλομό» του Πασχάλη Τερζή, η Αίμιλη Χαραλάμπους το «Ανθρωποι μονάχοι» της Βίκυς Μοσχολιού, η Μαρία Ελενα Κυριάκου το «Because of you» της Kelly Clarkson και η Αρετή Κοσμίδου το «Let her go» του Passenger. Υστερα από αυτήν τη μουσική αναδρομή τα παιδιά θα τραγουδήσουν μαζί με τους coaches τους κομμάτια που θα έχουν επιλέξει εκείνοι, ο Αντώνης, η Δέσποινα, η Μελίνα και ο Μιχάλης.

Σε μια διαφορετική ενότητα, ο κάθε υποψήφιος για την πρωτιά θα ερμηνεύσει το τραγούδι που γράφτηκε αποκλειστικά για εκείνον και θα υπάρχει στο διαδίκτυο και το iTunes. Φυσικά, θα υπάρξει και το διαγωνιστικό μέρος, όπου οι τέσσερις φιναλίστ θα πουν ο καθένας το τραγούδι που θα τον φέρει κοντά στο συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρία Universal και θα τον ανακηρύξει νικητήμέσα σε εορταστικό κλίμα.

Οι τέσσερις φιναλίστ

Ενα λαϊκό παιδί που πήγε στο «The Voice» γιατί έχασε μια παρτίδα τάβλι, μια φιλόλογος, χωρισμένη μητέρα τριών παιδιών, μια 16χρονη από την Κύπρο που οι δικοί της δεν έχουν κολλήσει αφίσες με το πρόσωπό της στο νησί για να μαζέψουν ψήφους και μια πολύ χαμηλών τόνων συνομήλική της. Αυτοί είναι οι τέσσερις που απόψε θα παλέψουν στο σόου του ΑΝΤ1 για τον τίτλο της «Φωνής» της Ελλάδας.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΙΝΤΑΤΟΣ:
«Οποιος και να βγει, θα χαρώ πολύ. Μακάρι να βγει η Αίμιλη νικήτρια, γιατί είναι κοντά στο λαϊκό τραγούδι, αν και θα ήθελα να με ψηφίσει ο κόσμος για να βγάλω ασπροπρόσωπο τον Αντώνη Ρέμο. Ευχαριστώ τον ΑΝΤ1 που με σεβάστηκε και δεν δημοσιοποίησε τον θάνατο του πατέρα μου. Ειπώθηκε ότι ξεπουλάω την απώλειά του ή την αρρώστια της μάνας μου (πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας) αυτήν τη στιγμή για να πάρω ψήφους. Δεν θα το έκανα ποτέ. Εγώ ήρθα στο “The Voice” γιατί έχασα ένα στοίχημα σε μια παρτίδα τάβλι και έτσι με δήλωσε ένας φίλος μου. Και δεν το μετάνιωσα. Τώρα έχω και μεγαλύτερη πέραση στις γυναίκες λόγω του μαλλιού μου (γέλια). Το να ερωτευτώ είναι λίγο δύσκολο για εμένα».

ΑΙΜΙΛΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ:
«Είναι πολύ δύσκολο να είσαι 16 χρόνων, να πηγαίνεις σχολείο και να βρίσκεσαι και στον τελικό του “The Voice”. Αν είμαι η νικήτρια, θα ήθελα να τα συνδυάσω και τα δύο, δουλειά και σχολείο. Ευχαριστώ τη φίλη μου που με δήλωσε κρυφά στον διαγωνισμό, μου άλλαξε το μέλλον. Ονειρεύομαι μια καριέρα με τραγούδια που θα μείνουν στην ιστορία. Στενοχωρήθηκα που λένε ότι οι Ελλαδίτες δεν μας ψηφίζουν και έχουν συσπειρωθεί οι Κύπριοι, δεν ισχύει αυτό. O φίλος μου ο Γιούρι δέχτηκε πόλεμο γιατί ήταν πλούσιος ο μπαμπάς του, εκείνος όμως βρέθηκε στο “The Voice” γιατί το άξιζε. Εχει παράπονο ο Γιούρι. Για νικήτρια, αν ψήφιζα, θα επέλεγα τη Μαρία Ελένη Κυριάκου, γιατί έχει φοβερή ερμηνεία».

ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ:
«Είμαι φιλόλογος, μητέρα τριών παιδιών και πάντα στην άκρη του μυαλού μου υπήρχε το όνειρο του τραγουδιού. Ελεγα από μέσα μου ότι θα βρεθεί ένας άνθρωπος να με βοηθήσει. Αυτός ήταν ο αδερφός μου ο Κούλης, που με δήλωσε για να συμμετάσχω στο “The Voice”. Τι έχει κάνει ο αδερφός μου δεν λέγεται. Πάρτι στα περισσότερα μαγαζιά της Κύπρου κατά τη διάρκεια των live, αφίσες στους δρόμους, τώρα για τον τελικό διοργανώνει ένα μεγάλο πάρτι με τον δήμαρχο Λάρνακας στην πλατεία Ευρώπης. Είναι ποδοσφαιριστής στην ΑΕΚ Λάρνακας και έχουν πάρει τα πόδια του φωτιά. Και από τη στιγμή που έχω ήδη προτάσεις για σταδιοδρομία στην Ελλάδα, θα αφήσω τη φιλολογία. Η ζωή μου έχει αλλάξει 180 μοίρες. Αν ήμουν εκτός διαγωνισμού, θα ψήφιζα την Αίμιλη».

ΑΡΕΤΗ ΚΟΣΜΙΔΟΥ:
«Η υποχρέωσή μου είναι να τελειώσω το σχολείο μου. Δεν έχω καβαλήσει κανένα καλάμι. Είμαι μια απλή μαθήτρια στην Αλεξανδρούπολη. Κανένας δεν έχει αλλάξει συμπεριφορά απέναντί μου, απλώς οι φίλοι μου με στηρίζουν στο “The Voice”. Δεν περίμενα ότι θα περνούσα ούτε στις τυφλές οντισιόν. Είχα άγχος πολύ και γι’ αυτό λιποθύμησα στον ημιτελικό. Τώρα είμαι καλά. Το ότι έφυγε ο Γιούρι από το σόου κι όχι εγώ με στενοχώρησε πολύ. Δεν έχουμε τηλεφωνηθεί, αλλά θα τον δω και θα τα συζητήσουμε. Για μένα νικητής πρέπει να βγει ο Λευτέρης Κιντάτος. Αυτός είναι η φωνή της Ελλάδας και υπέροχο παιδί. Εγώ εκφράζομαι καλύτερα μέσα από τον αγγλικό στίχο. Θα ήθελα να κάνω σπουδές στο Λονδίνο και καριέρα στη Βρετανία».

Μαρία Ανδρέου 

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...