Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Ετοιμασίες για βάφτιση του μικρού

Ηταν το μεσημέρι της 7ης Φεβρουαρίου του 2023 όταν...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Κώστας Σλούκας στο PS Blog: «Συγκινητικό να τραγουδάνε οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού...

Αποκαλυπτικός ήταν ο Κώστας Σλούκας στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο PS Blog,...

Το… χρίσμα στην Ντενίση θα έδινε η Γερονικολού, αν παντρευόταν τον Τσιμιτσέλη

«Η Μιμή είναι πολύ φίλη μας, κάνουμε και παρέα,...

Ο «Βασιλιάς της Pop» και οι… βόμβες από δαντέλα

Οι καυτές παρουσίες στα Billboard Awards και η… επιστροφή του Μάικλ Τζάκσον

Με αρκετές απουσίες, αλλά και με μια ανέλπιστη «παρουσία» ολοκληρώθηκε η φαντασμαγορική τελετή απονομής των Billboard Awards για το 2014, που διοργανώθηκε στο Λας Βέγκας.

Μπορεί ο Μάικλ Τζάκσον να έχει φύγει από κοντά μας από το 2009, ωστόσο κατάφερε -με τον τρόπο του- να κλέψει τις εντυπώσεις κατά τη λαμπερή βραδιά. Μέσα από ένα άκρως ρεαλιστικό ολόγραμμα, ο «βασιλιάς της ποπ» όχι μόνο… τραγούδησε το «Slave to the rhythm» από το νέο -μετά θάνατον- άλμπουμ του «Xscape», αλλά… περπάτησε με το χαρακτηριστικό moonwalk του απ’ άκρη σ’ άκρη στη σκηνή, κάνοντας το κοινό να τον χειροκροτεί όρθιο για ώρα! Το τόσο επιτυχημένο happening της διοργάνωσης ωστόσο παραλίγο να μη συμβεί, αφού το δικαστήριο έδωσε την έγκρισή του για τη χρήση του ολογράμματος μόλις ένα 24ωρο νωρίτερα.

Φιλιά με τον Πικέ

Εκρηκτικές εμφανίσεις στη σκηνή πραγματοποίησαν όμως και η Σακίρα με την Τζένιφερ Λόπεζ, με την πρώτη να τραγουδά το «Empire» φορώντας μίνι φόρεμα από δαντέλα συνδυασμένο με μπότες πάνω από το γόνατο -που δεν αποχωρίζεται τελευταία- και εν συνεχεία να πηδά κυριολεκτικά στην αγκαλιά του συζύγου της Ζεράρ Πικέ στα παρασκήνια και να τον φιλά με πάθος. Η Λόπεζ, από την πλευρά της, κατέφθασε φορώντας μια κόκκινη δημιουργία DKNY με διαφάνεια και εντυπωσιακό ντεκολτέ, που θύμιζε ιδιαίτερα την πολυσυζητημένη εμφάνισή της με τουαλέτα Versace στα Grammy’s του 2000, αποδεικνύοντας ότι δικαίως οι διοργανωτές αποφάσισαν να την τιμήσουν με το Icon Award.

Η Κένταλ Τζένερ από την πλευρά της, αν και ως παρουσία κέρδισε τον θαυμασμό όλων, απέδειξε στην πράξη ότι ίσως είναι καλύτερο να παραμείνει στον χώρο του μόντελινγκ, μια και στον ρόλο της παρουσιάστριας απέτυχε παταγωδώς. Ανεβαίνοντας στη σκηνή για να παρουσιάσει το συγκρότημα 5 Seconds of Summer ουδέποτε κατάφερε να διαβάσει σωστά το όνομα, λέγοντας έπειτα από πολλά λάθη και σαρδάμ: «Παιδιά, είμαι η χειρότερη στην ανάγνωση».

Κακές εντυπώσεις άφησε όμως και η Μάιλι Σάιρους, η οποία παραλαμβάνοντας μέσω video το βραβείο της για το Top Streaming Song δεν αντιστάθηκε στον πειρασμό της βωμολοχίας.

Θριαμβευτικό comeback (με 7 βραβεία) ο Τίμπερλεϊκ

Μετά το «διάλειμμα» που έκανε από τη μουσική για να αφοσιωθεί στην υποκριτική, ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ δεν θα μπορούσε να ελπίζει σε πιο επιτυχημένο comeback από αυτό. Ο 33χρονος σταρ ήταν ο αδιαφιλονίκητος νικητής της βραδιάς, αποσπώντας συνολικά επτά βραβεία, μεταξύ των οποίων του Κορυφαίου Καλλιτέχνη, του Καλύτερου Ανδρα Καλλιτέχνη και του Top Billboard 200 Album για τη δισκογραφική του δουλειά «The 20/20 Experience». «Είμαι σοκαρισμένος και έκπληκτος» δήλωσε μέσω live video link (καθώς βρίσκεται εν μέσω περιοδείας) τραγουδώντας το «ευχαριστώ» στους φαν του, μην πιστεύοντας ότι κατάφερε να κερδίσει την Μπιγιονσέ στην κατηγορία του Καλύτερου Αλμπουμ. Με μια αγκαλιά βραβεία έφυγε όμως και το συγκρότημα Imagine Dragons, το οποίο αν και outsider, σάρωσε στις ροκ κατηγορίες αποσπώντας πέντε αγαλματίδια.

Με μικρή διαφορά στη συγκομιδή βραβείων ακολούθησε ο Ρόμπιν Θικ, φεύγοντας με τέσσερα στο σύνολο, με το κομμάτι «Blurred Lines» Featuring T.I & Pharrell να ξεχωρίζει στις κατηγορίες Hot 100 Song, R&B Song, Digital και Radio Song. Αυτό που προκάλεσε τη μεγαλύτερη εντύπωση ωστόσο ήταν το γεγονός ότι ευχαρίστησε στην ομιλία του την -εν διαστάσει- σύζυγό του Πόλα Πάτον, πυροδοτώντας φήμες περί επανασύνδεσής τους. Αντίστοιχα, στις ραπ κατηγορίες ξεχώρισε ο Εμινεμ και στις λάτιν ο Μαρκ Αντονι, ενώ η Lorde απέσπασε μόνο τα βραβείο Πρωτοεμφανιζόμενης και Τop Rock Song για το «Royals», παρά το γεγονός ότι ήταν υποψήφια σε 12 κατηγορίες. Το βραβείο Καλύτερης Γυναίκας Καλλιτέχνιδος απονεμήθηκε στην Κέιτι Πέρι.

Τα μουσικά βραβεία Billboard διοργανώνει το ομώνυμο περιοδικό. Ξεκίνησαν το 1989, διακόπηκαν το 2007 και επανήλθαν το 2011.

Και η J.Lo με δημιουργία του Βρεττάκου

Μετά την Beyonce, και η Jennifer Lopez εμπιστεύτηκε την εμφάνισή της στον Βρεττό Βρεττάκο. Η εκρηκτική Λατίνα εμφανίστηκε στη σκηνή των Billboard Awards 2014 με ένα εντυπωσιακό κομμάτι του Ελληνα designer, μια ολόσωμη φόρμα στο χρώμα του αιματίτη, στολισμένη με 280.000 κρύσταλλα Swarovski gold metallic και κεντημένη με μεταξωτό τούλι. Η J.Lo επέλεξε να φορέσει το συγκεκριμένο κομμάτι, το οποίο προώθησε στους συνεργάτες της ο ενδυματολόγος Διονύσης Κολποδίνος, καθώς γνωρίζει τη «δυναμική» του Ελληνα σχεδιαστή στο εξωτερικό. Δεν είναι τυχαίο ότι ρούχα του Βρεττού βρίσκονται στη λίστα για τις εμφανίσεις της Beyonce τα τελευταία χρόνια και μάλιστα δεν αποχωρίστηκε την μπλε φόρμα στην περσινή περιοδεία της.

Πετρίνα Καλαμβοκίδη

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...