Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Ολα τα φώτα στην Τατιάνα

Η «πριγκίπισσα» σύζυγος του Νικόλαου έκλεψε τα φλας με τη στιλάτη εμφάνισή της σε φιλανθρωπικό event

Είναι από τις πιο κομψές γυναίκες της κοσμικής Αθήνας, αν και οι δημόσιες εμφανίσεις της είναι σπάνιες. Η Τατιάνα Μπλάτνικ ήταν ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους του φετινού «Taste the Fashion» (με τον υπότιτλο «In the Blue», για να θυμίζει καλοκαίρι), που έγινε στο «Hilton» και εντυπωσίασε με την «καθαρή» αλλά εξαιρετικά στιλάτη επιλογή των ρούχων της.

Η σύζυγος του Νικόλαου εμφανίστηκε στο event με μαύρο πουκάμισο που διέθετε διαφάνειες και δαντελένιες λεπτομέρειες, μακριά εμπριμέ φούστα, η οποία της ταίριαζε απόλυτα χάρη στην ψηλόλιγνη σιλουέτα της, ενώ τα αξεσουάρ της συμπλήρωναν το boho chic look που προτίμησε για τη βραδιά. Η παρουσία της δεν πέρασε φυσικά απαρατήρητη, αφού είχε φροντίσει να είναι στο κλίμα του event και σε αρμονία με τις δημιουργίες που παρουσιάστηκαν στην επίδειξη μόδας.

Τρεις σεφ και τρεις μεγάλοι οίκοι μόδας έβαλαν το… χεράκι τους ώστε να στεφθεί με επιτυχία το φιλανθρωπικού χαρακτήρα event που γίνεται εδώ και τρία χρόνια και συνδυάζει τις gourmet γεύσεις με τα εκλεκτά ρούχα.

Γεύσεις και δημιουργίες

Ο Χριστόφορος Πέσκιας, ο Στέλιος Παρλιάρος και ο Κώστας Αθανασίου συνδύασαν τις γεύσεις με τις υπέροχες δημιουργίες των Etro, Lanvin και Roberto Cavalli, με σκοπό τη στήριξη του έργου της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων.

Οι συνολικά 450 εκλεκτοί προσκεκλημένοι, παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες, συμμετείχαν και φέτος στην εκδήλωση συμβάλλοντας στην προσπάθεια για τη δημιουργία μιας ειδικά προσαρμοσμένης παιδικής χαράς στον χώρο του Κέντρου της ΕΛΕΠΑΠ Αθήνας για την ψυχαγωγία των παιδιών της εταιρίας, την κοινωνικοποίησή τους, αλλά κυρίως για την ψυχολογική και σωματική υγεία τους.

Ανάμεσά τους βρέθηκαν αρκετοί εκπρόσωποι της showbiz, όπως ο Κώστας Μαρτάκης, η Τάμτα -η οποία εντυπωσίασε με την προσέγγιση που έκανε στο styling της, αφού επέλεξε απλό λευκό φόρεμα με κίτρινες λεπτομέρειες και ασορτί γόβες-, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Χριστίνα Πολίτη κ.ά.

Από τις πιο εκκεντρικές εμφανίσεις ήταν εκείνη του Αλεξ Κάβδα, ο οποίος φόρεσε… something blue για να τιμήσει τον τίτλο, αλλά και της… συνήθους ύποπτης Αλεξάνδρας Κατσαΐτη.

Με τους κουμπάρους για παρέα

Γνωστός για τη λατρεία του στις gourmet απολαύσεις, ο Μύρωνας Στρατής έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά τον χωρισμό του από τη Μαίρη Συνατσάκη. Ο τραγουδιστής, που συνήθιζε να δίνει το «παρών» στο event με την παρουσιάστρια, είχε για παρέα τους κουμπάρους του Ράνια Θρασκιά και Ανδρέα Φωτόπουλο. Μάλιστα, σε ερώτηση που του έγινε για το αν πρόκειται να επανασυνδεθεί με την πρώην αγαπημένη του (είχαν κυκλοφορήσει τέτοιες φήμες) απάντησε αρνητικά.

Ελισσάβετ Κυρίτση 

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...