Στολίζουν το «δέντρο της ζωής»

Το σωματείο I LIVE FOR ME γιορτάζει αύριο στον Αστέρα της Βουλιαγμένης την Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων Καρκίνου

Με μια μεγάλη μουριά, πάνω στην οποία ο καθένας θα μπορεί να βάλει τη δική του πεταλούδα με το ξεχωριστό μήνυμα αισιοδοξίας, θα γιορτάσει το μη κερδοσκοπικό σωματείο I LIVE FOR ME την Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων Καρκίνου. Η πρώτη Κυριακή του Ιουνίου (αύριο) είναι ημέρα γιορτής σε όλο τον κόσμο, ανάμεσά του και τα 28.000.000 των ανθρώπων εκείνων που έχουν κερδίσει τη μάχη με τον καρκίνο παγκοσμίως. Αύριο λοιπόν από τις 09.00 έως τις 13.00, στην είσοδο της πλαζ Αστέρας στη Βουλιαγμένη θα μας περιμένει «Το δέντρο της ζωής», για να το γεμίσουμε με τα δικά μας μηνύματα ελπίδας, αισιοδοξίας, δύναμης και υποστήριξης.

Καμπάνια

Στη συνέχεια το δέντρο θα φυτευτεί στον χώρο του Αστέρα της Βουλιαγμένης και θα μείνει εκεί για να θυμίζει σε όλους την αξία της ζωής και τη δύναμη που χρειαζόμαστε για να κερδίζουμε μικρές και μεγάλες μάχες, καθημερινά.

Η ενέργεια εντάσσεται στο πλαίσιο της ολοκληρωμένης καμπάνιας #icaniwilliwin του I LIVE FOR ME, το οποίο επιδιώκει να φέρει κοντά στους ασθενείς που πάσχουν από καρκίνο και χρόνια νοσήματα μια ομάδα γιατρών, ψυχολόγων και επαγγελματιών από τον χώρο της ομορφιάς, προκειμένου να βοηθήσουν τους ασθενείς και τις οικογένειές τους με απλές, πρακτικές, καθημερινές συμβουλές, σεμινάρια και ενημερωτικές εκδηλώσεις, να διαχειριστούν τις επιπτώσεις της ασθένειας στην καθημερινότητά τους και να ξαναβρούν τη χαμένη αυτοπεποίθησή τους. Ταυτόχρονα, το I LIVE FOR ME έχει ως στόχο, μέσω δράσεων ενημέρωσης, να πετύχει την ευαισθητοποίηση του κοινού στο κρίσιμο ζήτημα της πρόληψης για τον καρκίνο και άλλα χρόνια νοσήματα.

Παράλληλα, ως πρέσβειρα της ενημερωτικής καμπάνιας, η Ντορέττα Παπαδημητρίου θα παρουσιάσει τη Δευτέρα σε bar-restaurant στο Κεφαλάρι το συλλεκτικό T-shirt που σχεδιάστηκε από τη Χρυσούλα Κέρρος, από την Chip & Chip για την ενίσχυση του μη κερδοσκοπικού σωματείου.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ