Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Αναγέννηση

Ο Γιάννης Φετφατζίδης κατάφερε στην Ιταλία να ξαναβρεί τον εαυτό του, με τη Μίλαν να τον θέλει και την Τζένοα ακόμη να τον χρωστάει στον Ολυμπιακό

Οι πολύ καλές εμφανίσεις του Γιάννη Φετφατζίδη στα πρόσφατα φιλικά προετοιμασίας της Εθνικής για το Μουντιάλ, που ακολούθησαν μετά την εξαιρετική σεζόν του διεθνούς μεσοεπιθετικού στο Καμπιονάτο με τη φανέλα της Τζένοα, έχουν σημάνει συναγερμό στην Ευρώπη. Ο 23χρονος βρίσκεται στα καλύτερά του, φαίνεται πως έχει αναγεννηθεί και πολλά μάτια θα είναι στραμμένα πάνω του κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου (12/6-13/7). Ηδη μάλιστα φημολογείται ότι η Μίλαν τον έχει προσεγγίσει!

Το ότι η Τζένοα δεν έχει καταβάλει τα χρήματα για τη μεταγραφή του «Φέτφα» στον Ολυμπιακό ενδεχομένως να υποχρεώσει τον ιταλικό σύλλογο να τον πουλήσει για να… ξεχρεώσει. Αλλωστε οι «ερυθρόλευκοι» πιέζουν έντονα τις τελευταίες ώρες τους Γενοβέζους προκειμένου να τηρήσουν τους οικονομικούς όρους της μεταξύ τους συμφωνίας.

Δεν έδωσαν ούτε ευρώ

Υπενθυμίζεται πως η ιταλική ομάδα είχε συμφωνήσει με την ομάδα του Πειραιά το περασμένο καλοκαίρι να αποκτήσει τον διεθνή ποδοσφαιριστή αντί 3.500.000 ευρώ πληρώνοντας επιπλέον 500.000 ευρώ για ένα μίνιμουμ αριθμό συμμετοχών, που έχει ξεπεραστεί, αλλά και συν 1.000.000 ευρώ σε περίπτωση πώλησής του. Οι Ιταλοί όμως, σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν έχουν καταβάλει ούτε ευρώ! Γι’ αυτό λοιπόν οι πρωταθλητές Ελλάδας εξετάζουν το ενδεχόμενο να προσφύγουν στην UEFA για να βρεθεί (άμεσα) λύση.

Αν τελικά οι Πειραιώτες κινηθούν κατά της Τζένοα, μπορούν να κερδίσουν από τα χρήματα που τους χρωστά η ιταλική ομάδα μέχρι και την επιστροφή του παίκτη στο μεγάλο λιμάνι, έστω κι αν κάτι τέτοιο συγκεντρώνει πολύ λίγες πιθανότητες. Εξάλλου ο παίκτης έχει εκφράσει κατ’ επανάληψη την επιθυμία του να συνεχίσει να αγωνίζεται στο εξωτερικό. Οπως τονίζει στο περιβάλλον του, εκτός των συνόρων νιώθει πιο απελευθερωμένος και δείχνει πραγματικά τι μπορεί να κάνει.

Οι εμφανίσεις του πάντως δεν περνούν απαρατήρητες. Σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα calciomercato.com, ο Φετφατζίδης βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της Μίλαν. Οι «ροσονέρι» τον ξεχώρισαν από αυτά που έκανε πέρυσι με τη φανέλα της Τζένοα. Υπενθυμίζεται ότι ο «Φέτφα» στο Καμπιονάτο αγωνίστηκε σε 31 ματς πρωταθλήματος, εκ των οποίων στα 11 ήταν βασικός, ενώ στα 20 πέρασε στον αγώνα ως αλλαγή. Πέτυχε μάλιστα δύο γκολ απέναντι στη Ρόμα και τη Λάτσιο.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στο παρελθόν ακόμη ένας Ελληνας ποδοσφαιριστής, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, έκανε το ταξίδι Γένοβα – Μιλάνο.

Σενάρια για τους διεθνείς

Στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην Παλέρμο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος (φωτό). Ο διεθνής μεσοεπιθετικός αποχωρεί από την Μπολόνια μετά τον υποβιβασμό της στη Serie B και η ομάδα της Σικελίας κινήθηκε άμεσα για την απόκτησή του. Ενδιαφέρον για τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού είχαν εκδηλώσει επίσης οι Σαμπντόρια και Βερόνα.

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, ο εκπρόσωπος του παίκτη έχει προχωρήσει αρκετά τις διαπραγματεύσεις και σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις. Στόχος των ανθρώπων της Παλέρμο είναι να υπογραφούν τα συμβόλαια πριν από την έναρξη του Μουντιάλ.

Παράλληλα, ο Γιώργος Σαμαράς προτάθηκε, όπως αποκάλυψε το Sky Sports, στη Νάπολη. Η περίπτωση του 29χρονου επιθετικού ωστόσο δεν προχώρησε, μια και οι Ναπολιτάνοι αναζητούν φορ περιοχής, κάτι που δεν είναι ο πρώην άσος της Σέλτικ. Αντίθετα, στη λίστα τους παραμένει ο Κώστας Μήτρογλου της Φούλαμ.

Στο μεταξύ, ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της Γκαζιάντεπσπορ επιβεβαίωσε τις φήμες που ήθελαν τον τουρκικό σύλλογο να κινείται για την απόκτηση του Φάνη Γκέκα. Ο 34χρονος Λαρισαίος φορ φέρεται να απασχολεί και την Μπαλικεσίρσπορ που ανέβηκε φέτος στην τουρκική Superlig.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...