Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Το… ξέφρενο πάρτι-έκπληξη της Ολυμπίας

Η πρωτότοκη και πανέμορφη (ξανθιά) κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ γλέντησε πάνω στο τραπέζι με τις φίλες της στο σπίτι της (Τσέλσι) για την αποφοίτησή της

Ενα surprise party -μόνο για κορίτσια- έκανε πριν από λίγες ημέρες στο σπίτι της στο Τσέλσι, στη Βρετανία, η πιο πολυσυζητημένη γαλαζοαίματη έφηβη των τελευταίων ετών, η Μαρία-Ολυμπία!

Ο ξανθός «άτακτος» άγγελος του πρίγκιπα Παύλου και της Μαρί-Σαντάλ, που τον επόμενο μήνα θα σβήσει τα 18 κεράκια της τούρτας της, ανάρτησε στο Ιnstagram μία από τις φωτογραφίες του πάρτι προκαλώντας άλλη μία φορά τον θαυμασμό και τα σχόλια των εκατοντάδων φίλων της. Η πανέμορφη Μαρία-Ολυμπία ποζάρει όλο νάζι, συντροφιά με τις φίλες της, ενώ είναι ανεβασμένη πάνω στο τραπέζι, έχοντας κοντά της μία από τις κολλητές της.

Η καλλίγραμμη κοπέλα, που ξεχωρίζει για τους τρόπους της, καθώς και τις στιλιστικές της επιλογές, αφού τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας ασχολούνται συνεχώς μαζί της δημοσιεύοντας φωτογραφίες από κάθε της εμφάνιση, επέλεξε να υποδεχτεί τις φίλες της φορώντας ένα μαύρο skinny παντελόνι που αναδείκνυε τα τέλεια πόδια της, ένα ροζ-μπεζ T-shirt και μια διάφανη εσάρπα στον ίδιο χρωματισμό. Η πρωτότοκη κόρη του πρίγκιπα Παύλου και της Μαρί-Σαντάλ, που λόγω του νεαρού της ηλικίας της έχει προκαλέσει αρκετούς «πονοκεφάλους» στην τέως βασιλική οικογένεια της Ελλάδας, λατρεύει τη μόδα, ενώ οι ειδικοί τη θεωρούν το απόλυτο fashion icon των γαλαζοαίματων κύκλων. Σε αυτό την έχει επηρεάσει και η διάσημη μητέρα της, που είναι ιδιοκτήτρια του πιο επώνυμου brand παιδικών ρούχων στον κόσμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μαρία-Ολυμπία θεωρείται σχεδόν σίγουρο πως από τον επόμενο χρόνο θα σπουδάσει σχέδιο μόδας στο Saint Martin’s College, την πιο διάσημη σχολή σχεδιαστών στο Λονδίνο και μία από τις καλύτερες στον κόσμο. Από εκεί έχουν περάσει -μεταξύ άλλων- η Στέλλα Μακάρτνεϊ, ο αδικοχαμένος Αλεξάντερ Μακουίν, η Βίβιαν Γουέστγουντ και ο Τζον Γκαλιάνο. Σε συνέντευξή της μάλιστα στο περιοδικό «W», η Μαρία-Ολυμπία είχε δηλώσει σχετικά με τη μόδα «το γεγονός ότι κατέχω έναν τίτλο δεν σημαίνει ότι δεν έχω τις ίδιες ανησυχίες για τη μόδα, όπως οι άλλες συνομήλικές μου», ενώ είχε αποκαλύψει ακόμα ότι πολύ συχνά ψάχνει ακόμα και στην ντουλάπα της μητέρας της προκειμένου να φορέσει κάτι που της αρέσει ή να το συνδυάσει με ένα δικό της κομμάτι.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...