Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Πέμπτη 12/6/2014

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βάλτε προτεραιότητα σε αυτά που πρέπει να γίνουν αμέσως και μη χάνετε την αισιοδοξία σας. Οι ευκαιρίες που θα υπάρξουν θα…

ΚΡΙΟΣ: Χρώμα στη ζωή σας θα δώσουν οι νέες σας δραστηριότητες, αλλά και οι προσωπικές σας αναζητήσεις. Αποφύγετε λάθη του παρελθόντος κοιτάζοντας μόνο το σήμερα. Οι προσπάθειές σας θα αξιολογηθούν και θα εκτιμηθούν, αν έχετε υπομονή.

ΤΑΥΡΟΣ: Απαλλαγείτε από συναισθηματικές και οικονομικές δυσκολίες και μην εξαρτιέστε πλέον από δύστροπους ανθρώπους που δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα. Διατηρήστε σε ένα καλό επίπεδο τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας και με άτομα κύρους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στη ζωή σας έχουν να σας προσφέρουν πολλές νέες γνωριμίες, οι περισσότερες από τις οποίες θα σας βοηθήσουν στο μέλλον. Μην περιμένετε πράγματα από κάποιον που λέει πολλά χωρίς ποτέ του να τεκμηριώνει τίποτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κλείστε κάποιες επαγγελματικές εκκρεμότητες, ώστε να προχωρήσετε στην ανανέωση της συναισθηματικής σας ζωής ανενόχλητοι και ανεπηρέαστοι από προβλήματα. Φροντίστε να είστε πιο προσεκτικοί και αποφύγετε τις περιττές σπατάλες.

ΛΕΩΝ: Οι αποφάσεις που θα πάρετε τώρα θα σας επηρεάσουν μακροπρόθεσμα, αλλά να θυμάστε πως τα συναισθηματικά, τα οικονομικά και η καριέρα σας θα έχουν τον πρώτο ρόλο. Μην επιτρέπετε σε απαισιόδοξες σκέψεις να σας οδηγούν σε αδιέξοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι εξελίξεις στον επαγγελματικό σας τομέα θα είναι πιο ικανοποιητικές από αυτές που περιμένατε. Μια νέα γνωριμία θα σας βοηθήσει να ξεκολλήσετε από το παρελθόν. Κρατηθείτε μακριά από τα παιχνίδια κάποιων που θέλουν να σας χρησιμοποιήσουν.

ΖΥΓΟΣ: Αρχίζετε να βρίσκετε λύσεις στα οικονομικά σας προβλήματα. Πολλά πρόκειται να αλλάξουν, ενώ άνθρωποι ακατάλληλοι θα φύγουν από τη ζωή σας. Ενημερωθείτε για όλα τα δεδομένα των υποθέσεών σας πριν καταλήξετε σε οριστικές αποφάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι νέοι σας στόχοι θα σας βοηθήσουν να υποχωρήσουν οι δυσκολίες στον επαγγελματικό σας τομέα. Οι κοινωνικές σας σχέσεις εξελίσσονται και πολλαπλασιάζονται. Επιβάλλεται οι συναισθηματικές σας επιλογές να ακολουθούν τη φωνή της καρδιάς σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα βοηθηθείτε σημαντικά από φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Φροντίστε να είστε σταθεροί σε χαρακτήρα και σε απόψεις, αλλά και πιο θαρραλέοι στις καινοτομίες. Μην αφήσετε την ημέρα να τελειώσει χωρίς να εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ηρεμείτε από τις διαφωνίες και τις εντάσεις που επικρατούσαν στον επαγγελματικό και τον οικογενειακό σας χώρο, αλλά θα κουραστείτε στην προσπάθειά σας να διατηρήσετε μια συγκεκριμένη τακτική στη διαχείριση των οικονομικών σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βάλτε προτεραιότητα σε αυτά που πρέπει να γίνουν αμέσως και μη χάνετε την αισιοδοξία σας. Οι ευκαιρίες που θα υπάρξουν θα σας βοηθήσουν να βάλετε σε τάξη τη ζωή σας. Εάν οι εναλλαγές που υπάρχουν σας έχουν κουράσει, φροντίστε να σταθεροποιηθείτε.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι εναλλαγές θα είναι τόσες που αποκλείεται να πλήξετε. Επωφεληθείτε από τις συγκυρίες και διορθώστε όλα τα κακώς κείμενα που έχουν καταλάβει αρκετό χώρο στη ζωή σας. Ακούστε αυτά που σας λένε οι συνεργάτες σας και μην κάνετε του κεφαλιού σας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...