Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Δεκατετράχρονη ξάφριζε τους ενοικιαστές της

Εμπαινε με αντικλείδι στο διαμέρισμα και άρπαζε χρήματα, που ξόδευε σε πανάκριβα ρούχα. Μέσα σε έξι μήνες είχε αποσπάσει συνολικά 70.000 ευρώ

Μια 14χρονη Αρσέν Λουπέν βρίσκεται αντιμέτωπη με τη Δικαιοσύνη, καθώς έκλεψε 70.000 ευρώ μέσα από το σπίτι της κολλητής της, προκειμένου να αγοράζει πανάκριβα ρούχα και χλιδάτα ηλεκτρονικά gadgets!

Μάλιστα, η μητέρα της φίλης της, όταν κατάλαβε πως λείπουν αρκετά χρήματα από την οικία τους, έγινε η ίδια… ντετέκτιβ, «παγιδεύοντας» το διαμέρισμα με κάμερες, με αποτέλεσμα να πιάσει την ανήλικη στα πράσα!

Ολα ξεκίνησαν τον περασμένο Οκτώβριο, σε περιοχή των βορείων προαστίων, όταν η οικογένεια που έπεσε θύμα κλοπής νοίκιασε ένα διαμέρισμα στην πολυκατοικία.

Οι ενοικιαστές έχουν μια κόρη 14 ετών, η οποία άρχισε να κάνει παρέα με τη συνομήλικη κόρη του ιδιοκτήτη του κτιρίου, που διέμενε στον πρώτο όροφο.

Ανυποψίαστη η ανήλικη μαθήτρια, άρχισε να εξιστορεί στη συνομήλικη φίλη της πως οι γονείς της λόγω της οικονομικής κρίσης έχουν σηκώσει όλες τις οικονομίες τους και τις έχουν κρύψει μέσα στο σπίτι, για ώρα ανάγκης.

Σατανικό σχέδιο

Μάλιστα, αποκάλυψε στη συμμαθήτριά της ακόμη και τα σημεία στα οποία ήταν κρυμμένα τα χρηματικά ποσά. Η 14χρονη κόρη του ιδιοκτήτη έβαλε αμέσως σε εφαρμογή το σατανικό σχέδιό της κι έβγαλε αντικλείδι για το διαμέρισμα του ισογείου.

Οπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών Αρχών, η ανήλικη παραφύλαγε στο μπαλκόνι του σπιτιού της και όταν έβλεπε την οικογένεια των ενοικιαστών να φεύγει για την εργασία της, έμπαινε στο σπίτι και ξάφριζε χρηματικά ποσά που ήταν κρυμμένα πίσω από τη βιβλιοθήκη, στην τουαλέτα και αλλού. Η οικογένεια της ανυποψίαστης κολλητής της 14χρονης άρχισε να διαπιστώνει σταδιακά πως λιγοστεύουν τα χρήματα που υπήρχαν κρυμμένα μέσα στο σπίτι, με αποτέλεσμα στην αρχή να στραφεί εναντίον της κόρης της.

Οταν όμως κατάλαβαν πως το παιδί ουδεμία σχέση είχε με την κλοπή, η μητέρα της έβαλε κρυφές κάμερες μέσα στο σπίτι, με αποτέλεσμα να διαπιστώσει πως η κόρη του ιδιοκτήτη του διαμερίσματος έμπαινε κρυφά και ξάφριζε χρήματα από τις κρυψώνες!

Αμέσως ενημέρωσαν τον πατέρα της 14χρονης, ζητώντας του να τους δώσει πίσω τα χρήματα που είχε κλέψει η κόρη του, χωρίς όμως να βρεθεί κάποια λύση στο πρόβλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», από τον Οκτώβριο του 2013 έως και τον Μάρτιο του 2014, όταν αποκαλύφθηκε η υπόθεση, η ανήλικη είχε ξαφρίσει χρηματικό ποσό ύψους 70.000 ευρώ, όπως υποστηρίζουν οι ενοικιαστές του διαμερίσματος στη μήνυση που έχουν υποβάλει!
Η υπόθεση κατέληξε στη Δικαιοσύνη, η οποία ανέθεσε την προανάκριση στο Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

«Οικονομικά ανεξάρτητη»

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την προανάκριση προέκυψε πως μεγάλο μέρος των χρημάτων η ανήλικη το χρησιμοποίησε για την αγορά κινητών τελευταίας γενιάς και ακριβών ενδυμάτων και αθλητικών υποδημάτων, καθώς ήθελε να είναι… οικονομικά ανεξάρτητη από τους γονείς της, όπως είπε στους αστυνομικούς!

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι γονείς της 14χρονης στην ερώτηση των αστυνομικών γιατί και δεν είχαν αντιληφθεί το παραμικρό για τις αγορές της κόρης τους, απήντησαν πως τα παιδιά συνηθίζουν να ανταλλάσσουν με φίλους τους ρούχα και ηλεκτρονικές συσκευές κι έτσι δεν είχαν δώσει σημασία!

Θεοδόσης Π. Πάνου 

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...