Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

«Δεν άντεχα που με χτυπούσε και τη σκότωσα»

Εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό η υπόθεση του μουσικού που το 2008 δολοφόνησε και τσιμέντωσε τη γυναίκα του στη Φιλοθέη

«Δεν θα συγχωρήσω ποτέ τον εαυτό μου. Τον μισώ, δεν αντέχω να κοιταχτώ στον καθρέφτη»! Με συχνές παύσεις, δάκρυα αλλά και λεκτικές επιθέσεις από τους συγγενείς της αδικοχαμένης σολίστ Παναγιώτας Μαζαράκη, που δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν την οργή τους, απολογήθηκε ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας ο 42χρονος μουσικός Γιάννης Κατσιλάμπρος που τον Σεπτέμβριο του 2008 σκότωσε, έθαψε και… τσιμέντωσε τη μητέρα των δύο παιδιών του, δίπλα στο σπίτι τους, στο πάρκο Πικιώνη, στη Φιλοθέη.

Ο κατηγορούμενος υποστήριξε πως ήταν θύμα των βίαιων συμπεριφορών της συζύγου του που του μιλούσε άσχημα, τον μείωνε και χειροδικούσε εις βάρος του, ακόμη και μπροστά στα παιδιά τους. «Προτιμούσε να κάνει έναν καβγά και να ξεσπάσει πάνω μου σαν να ήμουν σάκος του μποξ, παρά να λύσει το πρόβλημα. Το ότι εγώ ήμουν 2 μέτρα κι εκείνη 1,60 μ. δεν σημαίνει ότι δεν με χτυπούσε. Κι ο μεγαλύτερος πόνος ήταν ο ψυχικός. Χίλιες φορές να με χτυπούσε ένας μπράβος, παρά η 1,60 μ. γυναίκα μου που αγαπούσα» είπε.

Σύμφωνα με τον Κατσιλάμπρο, αιτία των συγκρούσεων με τη σύζυγό του ήταν η προσπάθειά της να οικειοποιηθεί την περιουσία του και να της μεταβιβαστεί η επικαρπία του σπιτιού τους στη Φιλοθέη. Αναφερόμενος στα τραγικά συμβάντα της 16ης Σεπτεμβρίου, επέμεινε ότι είχε προηγηθεί έντονος καβγάς που τον οδήγησε στα άκρα. Οπως υποστήριξε, η Παναγιώτα αμφισβήτησε την πατρότητα της κόρης τους. «Με έθιξε, έθιξε τον ανδρισμό μου. Τώρα καταλαβαίνω πως το είπε για να με τρελάνει!» υποστήριξε ο 42χρονος και πρόσθεσε:

«Μου επιτέθηκε με μαχαίρι. Εγώ ανέβηκα στο υπνοδωμάτιο, εκείνη με ακολούθησε φωνάζοντας “θα σε σκοτώσω”. Τότε πήρα το σίδερο και τη χτύπησα στο κεφάλι. Αμέσως σηκώθηκε και μου είπε «τι έκανες, ρε μ…α, θα σε κλείσω για πάντα στη φυλακή». Τότε τη χτύπησα με δύναμη στο στήθος. Επεσε κι έμεινε ακίνητη. Προσπάθησα να τη συνεφέρω, αλλά μάταια. Μόλις κατάλαβα τι είχε συμβεί, με έπιασε πανικός. Η πρώτη σκέψη μου ήταν να αυτοκτονήσω. Μετά όμως σκέφτηκα να αποκρύψω το γεγονός για να μεγαλώσω τα παιδιά μου».

Στη συνέχεια περιέγραψε τις προσπάθειες να κρύψει το πτώμα αφήνοντάς το σε κάδο απορριμμάτων στην Παιανία και στη συνέχεια θάβοντάς το στο πάρκο Πικιώνη, αλλά και τα ψέματα που είπε για να αποπροσανατολίσει την οικογένειά της. «Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Δεν σκεφτόμουν λογικά. Το ένα ψέμα έφερε το άλλο» ψέλλισε.

«Είχε αποφασίσει εκ των προτέρων τι θα κάνει»

«Ο κατηγορούμενος ενήργησε με προμελετημένο δόλο τόσο κατά τη λήψη της απόφασης να σκοτώσει τη σύζυγό του όσο και κατά την εκτέλεση της πράξης. Είχε αποφασίσει να τη σκοτώσει εκ των προτέρων. Δεν υπήρξε καβγάς. Εφαγε μαζί της, την άφησε να ξαπλώσει κι όταν εκείνη κοιμήθηκε, τη χτύπησε με το σίδερο στο πρόσωπο. Βλέποντας ότι ήταν ακόμη ζωντανή την έσυρε στο μπάνιο και την έπνιξε» τόνισε ο εισαγγελέας ζητώντας την καταδίκη του 42χρονου για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

«Η ψυχρή, απογυμνωμένη παντός συναισθήματος συμπεριφορά του προς την οικογένεια του θύματος μετά την πράξη και οι προσπάθειές του να κερδίσει χρόνο για να εξαφανίσει τα ίχνη της φρικτής και αποτρόπαιας πράξης του αποδεικνύουν πως δεν υπήρξε βρασμός ψυχής» πρόσθεσε ο εισαγγελέας, αναφερόμενος στις προσπάθειες του κατηγορουμένου να προσποιηθεί τον εγκαταλειμμένο σύζυγο: «Επέδειξε ιδιαίτερα σκληρή συμπεριφορά ακόμη και στο πτώμα της συζύγου του, το οποίο έκρυψε, πέταξε, ξεγύμνωσε, έθαψε και τσιμέντωσε χωρίς ίχνος αγάπης και συμπόνοιας» πρόσθεσε.

Ντέμη Ντάβαρη 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...