Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Ετοιμασίες για βάφτιση του μικρού

Ηταν το μεσημέρι της 7ης Φεβρουαρίου του 2023 όταν...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Κώστας Σλούκας στο PS Blog: «Συγκινητικό να τραγουδάνε οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού...

Αποκαλυπτικός ήταν ο Κώστας Σλούκας στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο PS Blog,...

Το… χρίσμα στην Ντενίση θα έδινε η Γερονικολού, αν παντρευόταν τον Τσιμιτσέλη

«Η Μιμή είναι πολύ φίλη μας, κάνουμε και παρέα,...

Η Σίντι καμαρώνει για τα παιδιά της!

Η Καία, η κούκλα κόρη της Κρόφορντ, πόζαρε στον φακό του αδελφού της και η sexy ντίβα «αποθέωσε» τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο

Το σόι πάει βασίλειο στο σπίτι της Σίντι Κρόφορντ, όπου, εκτός από τις μοντελικές αρετές της 12χρονης Κάια, τώρα ξεδιπλώνεται και το φωτογραφικό ταλέντο του 14χρονου Πρίσλεϊ. Ο μεγάλος αδελφός τράβηξε φωτογραφίες της αδελφής του και ενημέρωσε σχετικά τους ακολούθους του στο Instagram δίνοντάς τους το link που τους οδηγούσε σε μία σελίδα όπου υπάρχουν αποκλειστικά οι συγκεκριμένες φωτογραφίες. Η Κρόφορντ, ως υπερήφανη μητέρα, δεν θα μπορούσε να μην προωθήσει την καλλιτεχνική «συνέργεια» των παιδιών της και ανέβασε μία από τις φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό γράφοντας: «Το λατρεύω! Ο Πρίσλεϊ να τραβάει φωτογραφίες της μικρής αδελφούλας του! Ρίξτε μια ματιά».

Ρίχνοντας λοιπόν κανείς μια ματιά βλέπει την Κάια, που είναι φτυστή η μητέρα της, να είναι ξαπλωμένη στο γρασίδι ή καθισμένη πάνω σε κλαδιά δέντρου που ακουμπούν στο έδαφος, φορώντας ένα φαρδύ και μακρύ λευκό φόρεμα.

Υπερήφανη μητέρα

Αλλη φωτογραφία τη δείχνει να ποζάρει στην παραλία ντυμένη με ένα τιρκουάζ φόρεμα και αγναντεύοντας τον ωκεανό. Τα σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες δείχνουν ότι το πρώην τοπ μόντελ δεν είναι άδικα υπερήφανη για τα παιδιά της. «Υπέροχη δουλειά, δικέ μου. Εχεις ταλέντο στη φωτογραφία και μου αρέσει το γεγονός ότι η αδελφή σου είναι η μούσα σου. Γλυκό» σχολίασε ένας από τους ακολούθους του. «Ομορφο κορίτσι, υπέροχος φωτογράφος και μια μαμά που έχει άπειρες συμβουλές να μοιραστεί μαζί σας. Αναγνωρίζω ότι έχετε μια πολύ καλή ομάδα εκεί» σχολίασε ένας άλλος.

Πράγματι, αυτή η φωτογράφιση θα μπορούσε άνετα να θεωρηθεί επαγγελματική και ο Πρίσλεϊ, ο οποίος έχει κληρονομήσει τη χαρακτηριστική ελιά της μητέρας του, φαίνεται ότι ετοιμάζεται εντατικά για καριέρα φωτογράφου μόδας. Η Κάια, από την πλευρά της, έχει τα ίδια καστανά και κυματιστά μακριά μαλλιά και τα καστανά μάτια της μητέρας της και έχει ήδη αρχίσει καριέρα μοντέλου. Το 2012 επελέγη για να πρωταγωνιστήσει στη διαφημιστική καμπάνια της σειράς Young του οίκου Versace, ενώ ήταν μόλις 10 ετών. «Οπως η μητέρα της, η Κάια έχει ένα πολύ ξεχωριστό χάρισμα. Η κάμερα τη λατρεύει πραγματικά» είχε σχολιάσει τότε η Ντονατέλα Βερσάτσε. Λίγους μήνες αργότερα η Σίντι ανακοίνωσε ότι θα «πάγωνε» για μερικά χρόνια τη διαδρομή της κόρης της στο μόντελινγκ, για να είναι λίγο πιο μεγάλη όταν θα ασχοληθεί. «Σε αυτό το σημείο είναι πολύ μικρή για να αρχίσει να κυνηγάει καριέρα. Είναι ελάχιστες οι δουλειές που μπορεί να κάνει ένα δεκάχρονο. Αλλά αν στα 17 της θελήσει να το δοκιμάσει, τι μπορώ να πω εγώ;» είδε δηλώσει τότε η Κρόφορντ, η οποία ξεκίνησε τη δική της καριέρα στα 16 της χρόνια.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...