Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση που θα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

H Kωνσταντίνα σε συναυλία με τον «νονό» της

Η τραγουδίστρια θα εμφανιστεί στο Κατράκειο (7 Ιουλίου) με τον Κ. Χατζή, τα αδέρφια της και σπουδαίους καλλιτέχνες

Μεγάλη συναυλία ετοιμάζει η Κωνσταντίνα, στην οποία θα συμμετάσχουν όλοι οι δημοφιλείς τραγουδιστές που έχουν συνεργαστεί μαζί της δισκογραφικά, αλλά και ο καλλιτεχνικός «νονός» της.

Στην εκδήλωση (της οποίας ο τίτλος είναι βασισμένος στο ομώνυμο τραγούδι της Κύπριας τραγουδίστριας «Η δική μας η αγάπη» και θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 7 Ιουλίου στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας) θα τραγουδήσει και ο Κώστας Χατζής, ο οποίος τη «βάφτισε» Κωνσταντίνα. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο σπουδαίος καλλιτέχνης συναντήθηκε μαζί της όταν εκείνη λεγόταν Ντίνα Κωνσταντίνου κι έκανε τα πρώτα της καλλιτεχνικά βήματα στις μπουάτ της Πλάκας ως ντουέτο με τον αδελφό της Πανίκο και την προέτρεψε να αλλάξει το όνομά της -απλώς- σε Κωνσταντίνα.

Αγαπημένα ντουέτα

Στη συναυλία θα εμφανιστούν επίσης και δύο από τα αδέρφια της καλιλιτέχνιδος, η Χαρά και ο Αντρος, που επίσης ασχολούνται με το τραγούδι (μάλιστα, το 1997 είχαν συμμετάσχει στη Γιουροβίζον εκπροσωπώντας την Κύπρο με το τραγούδι της Κωνσταντίνας «Μάνα μου», που κέρδισε την πέμπτη θέση).

Ο Βασίλης Καρράς, ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και ο Χάρης Χαλκίτης είναι μερικοί από τους τραγουδιστές που θα δώσουν το «παρών» στη βραδιά και θα ερμηνεύσουν με την Κωνσταντίνα αγαπημένα ντουέτα, όπως είναι τα κομμάτια «Πιο πολύ», «Καίγομαι», «Στους πέντε άνεμους», «Καυτές βραδιές», «Το Δηλητήριο», «Η καρδιά μου είναι ζαλισμένη», «Τι μπήκε ανάμεσά μας», «Κι αυτό το βράδυ». Για το προσωπικό της πρόγραμμα η Κωνσταντίνα έχει επιλέξει όλες τις μεγάλες της επιτυχίες, από το «Σημάδι» και τις «Θάλασσες» μέχρι τα κομμάτια «Στον επόμενο τόνο», «Θα φύγω με τους φίλους μου για Κάιρο», «Μια Ελλάδα φως», «Σαν τριαντάφυλλο», «Εχω μια καρδιά», αλλά κι άλλες όμορφες μελωδίες.

Να πούμε ότι η Κωνσταντίνα κατάγεται από μουσική οικογένεια. Ο πατέρας της, ο οποίος χάθηκε το 1974 με την εισβολή του Αττίλα στην Κύπρο και συνεχίζει να είναι αγνοούμενος, έπαιζε φυσαρμόνικα και τραγουδούσε ερασιτεχνικά. Η Κύπρια τραγουδίστρια έχει τέσσερα αδέρφια (δύο κορίτσια και δύο αγόρια), εκ των οποίων τα τρία έχουν επίσης ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο της μουσικής. Μιλάμε για τον Πανίκο, με τον οποίο η Κωνσταντίνα έκανε μαζί του τα πρώτα της καλλιτεχνικά βήματα στην Κύπρο και την Ελλάδα, τη Χαρά και τον Αντρο, που τώρα κάνουν επιλεκτικές εμφανίσεις στην Κύπρο, ενώ μόνο η αδερφή τους Χριστίνα δεν ασχολήθηκε ποτέ με το τραγούδι (είναι νοσηλεύτρια).

Αλκίνοος Μπουνιάς

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

«TV Queens» στο Open με Χριστίνα Λαμπίρη

Η Χριστίνα Λαμπίρη θα γίνει τηλεοπτική δασκάλα; Ετσι θα...