Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Ελληνίδες των πέντε Ηπείρων!

Τα θανάσιμα θηλυκά που σαγηνεύουν τον πλανήτη με την ομορφιά και το ταλέντο τους, τονίζοντας ότι οφείλουν την επιτυχία στο… γαλανόλευκο DNA τους

Την ώρα που η Ολυμπία Βάλανςακολουθώντας τη μεγαλύτερη αδελφή της Χόλι αναρριχάται στο σταρ σίστεμ της Αυστραλίας παίζοντας με άνεση σε διπλό ταμπλό (στο μόντελινγκ και στην υποκριτική), η Ελι Αβραμ κάνει επίθεση στο Bollywood, η Αλέξα Ντάβαλος εμφανίζεται στη νέα ταινία για τη Νίνα Σιμόν και η Τρέισι Σπυριδάκος ξεκίνησε από τον Καναδά να κατακτήσει τον κόσμο μέσα από την εμφάνισή της στη σειρά του NBC «Revolution».

Ωραίες ως Ελληνίδες, σαγηνεύουν με την ομορφιά τους και ξεχωρίζουν για το ταλέντο τους, τονίζοντας συχνά ότι οφείλουν την προσήλωσή τους στην επιτυχία στο ελληνικό κομμάτι του DNA τους.

Με τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στη σειρά που υπογράφει ο μετρ των μεταφυσικών σίριαλ δράσης Τζέι Τζέι Εϊμπραμς, η Σπαρτιάτισσα στην καταγωγή Τρέισι Σπυριδάκος επαλήθευσε τα σχόλια που την ήθελαν από νωρίς «πολλά υποσχόμενη». Γεννημένη στο Γουίνιπεγκ του Καναδά από Ελληνες μετανάστες, η Τρέισι έζησε από τα τέσσερά χρόνια της στη Σκάλα Λακωνίας, ώσπου όταν ήταν εννέα επέστρεψε με την οικογένειά της στον Καναδά, διατηρώντας πάντως την ελληνική ταυτότητά της απολύτως ενεργή: μιλάει άψογα ελληνικά, δεν χάνει ποτέ την ευκαιρία να τονίσει την καταγωγή της και βρίσκεται στην πρώτη γραμμή όταν οι κοινότητες Ελλήνων μεταναστών την προσκαλούν, όπως έγινε πριν από λίγες ημέρες στο Ελληνικό Φεστιβάλ του Λος Αντζελες. Το 2007, όταν νεαρή και άγνωστη μετακόμισε από την καναδική επαρχία στο πολύβοο Βανκούβερ αποφασισμένη να κάνει καριέρα στην υποκριτική, χρειάστηκε μόλις λίγες εβδομάδες για να κλείσει την πρώτη δουλειά της, έναν μικρό ρόλο στο επιτυχημένο σίριαλ «Supernatural», το οποίο σκηνοθετούσε ο Ερικ Κρίπκε.

Στα κινηματογραφικά πλατό

Η συνεργασία αυτή ήταν μάλλον το «κάρμα» της, αφού ο Κρίπκε είναι από τους δημιουργούς της σειράς «Revolution», η οποία έκανε τη φήμη της πανέμορφης Σπαρτιάτισσας να απογειωθεί. Μέχρι να μπει στο πλατό του «Revolution» (από φέτος προβάλλεται και στην Ελλάδα από το Star) η Τρέισι είχε ήδη πάρει μέρος ή και πρωταγωνιστήσει τόσο σε τηλεοπτικές σειρές όσο και σε κινηματογραφικές ταινίες. Σε μία από αυτές μάλιστα, το «The Boy She Met Online», γνώρισε και τον Joh Cor, με τον οποίο είναι αρραβωνιασμένη από το 2012.

Την ίδια στιγμή που η Τρέισι ζει το όνειρό της στο Λος Αντζελες, η Ελισάβετ Αβραμίδου Granlund (ή Eli Avram όπως είναι γνωστή) ζει το δικό της στην Ινδία. Γεννημένη στη Σουηδία, με πατέρα τον μουσικό Γιάννη Αβραμίδη και μητέρα τη Γαλλίδα ηθοποιό Μaria Granlund (οι δυο τους είναι μέλη του συγκροτήματος Ταξίμι που ταξιδεύει τους ελληνικούς ήχους στη βόρεια Ευρώπη) η Ελι αγάπησε τον ινδικό χορό στα 17 της και όπως φάνηκε, η αδυναμία της αυτή δεν ήταν καθόλου τυχαία. Αν και το πρώτο της βήμα στη showbiz το έκανε στη Στοκχόλμη, όπου πήρε μέρος σε κινηματογραφική παραγωγή, ο στόχος ήταν το Bollywood, γι’ αυτό και το 2012 αποχαιρέτησε τη Σουηδία και έφτασε στην Ινδία με τη βαλίτσα της γεμάτη όνειρα, τα οποία γρήγορα έγιναν πραγματικότητα. Υπογράφοντας αρχικά με ένα πρακτορείο μοντέλων, κατάφερε στη συνέχεια να μπει στην ινδική τηλεόραση και πήρε τον πρώτο πρωταγωνιστικό ρόλο της στον κινηματογράφο το 2013, στο φιλμ «Mickey Virus», χωρίς καν να μιλάει τη γλώσσα!

Στην υποκριτική

Τώρα πια το Bollywood τη λατρεύει, αναγνωρίζοντάς την ως τη νέα, μεγάλη σταρ του, ενώ η Αυστραλία έχει αρχίσει να ερωτεύεται μια άλλη θεά με ελληνικές ρίζες, την Ολυμπία Βάλανς, με μητέρα Ελληνίδα και πατέρα Σέρβο, η οποία, αφού έκανε καριέρα στο modeling, μπήκε και στον χώρο της υποκριτικής. Η 21χρονη καλλονή είναι εγγονή του Δημήτρη Γώγου, του ιδρυτή της εφημερίδας «Νέος Κόσμος», της μεγαλύτερης σε κυκλοφορία εφημερίδας για Ελληνες της Αυστραλίας, και έρχεται στην Ελλάδα για διακοπές. Ο ρόλος της στην πολυετή σειρά έχει ήδη συζητηθεί πολύ και όχι μόνο στην Αυστραλία, αφού και η Βρετανία ασχολείται μανιωδώς με την Ολυμπία.

Εν τω μεταξύ, ακόμα μία εγγονή γνωστού Ελληνα κάνει άλματα στη showbiz. Η κούκλα Αλέξα Ντάβαλος είναι εγγονή του ηθοποιού Ρίτσαρντ Ντάβαλος, ο οποίος άρχισε την καριέρα του στο Χόλιγουντ τη δεκαετία του ’50 δίπλα στον Τζέιμς Ντιν, στο φιλμ «Ανατολικά της Εδέμ».

Πρωταγωνιστώντας σε μία από τις πιο ακριβές και αισθητικά άψογες νέες σειρές, το γκανγκστερικό νουάρ «Mob City», που προβλήθηκε τη φετινή σεζόν από το δίκτυο TNT, η Αλέξα συνεχίζει την καριέρα της δυναμικά. Γεννημένη στο Παρίσι, με ύψος 1.73 και απίθανα μάτια, η Αλέξα δεν παραλείπει ποτέ να τονίσει την ελληνική καταγωγή της. «Είμαι Ελληνίδα» σημειώνει στην επίσημη ιστοσελίδα της. Εκανε το πρώτο της βήμα στη showbiz όταν ήταν τριών ετών, με τη συμμετοχή της στην τηλεταινία «Riviera», κάτι φυσικό, αφού και η μητέρα της Ελίζα Ντάβαλος είναι ηθοποιός. Μετά την εφηβεία της πέρασε με μεγάλη επιτυχία από το modeling, όπου συνεργάστηκε με κορυφαίους φωτογράφους, όπως ο Peter Lindbergh, ενώ το 2010 το άστρο της έλαμψε στην ταινία «Clash of the Titans», όπου είχε τον ρόλο της Ανδρομέδας.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...