Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Αγαπούλες και φιλάκια στη Μύκονο

Πλημμύρισαν οι παραλίες και τα σοκάκια του νησιού με διάσημα ζευγάρια της ελληνικής showbiz

Αγκαλίτσες και φιλάκια στις δαντελένιες ακρογιαλιές της Μυκόνου, καυτά μεσημέρια με πειράγματα και κουσκούς, ρομαντικές νύχτες υπό το σεληνόφως. Το νησί του… Πέτρου του πελεκάνου ζει στους ρυθμούς του Ιουλίου και, όπως κάθε χρόνο, συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των παπαράτσι με τους επισκέπτες που έρχονται και ξέρουν εκ των προτέρων ότι θα φωτογραφηθούν.

Σε σταθερούς θαμώνες εξελίσσονται οι νιόπαντροι Βασίλης Σταθοκωστόπουλος και Αλεξάνδρα Λοΐζου. Το ζευγάρι που δεν έχει -ακόμη τουλάχιστον- αναχωρήσει για κάποιον εξωτικό προορισμό, περνά τον «μήνα του μέλιτος» στο νησί μαζί με τον κολλητό φίλο της νύφης, τον σχεδιαστή Μιχάλη Μανιάτη. Ο επιχειρηματίας και η ξανθιά καλλονή είναι μέσα στα μέλια ανταλλάσσοντας καυτά φιλιά εντός και εκτός θάλασσας. Τα βράδια βολτάρουν στα Ματογιάννια χεράκι χεράκι. Στο φωτογραφικό ενσταντανέ της «Espresso» ο επιχειρηματίας φορά κόκκινα παπούτσια και η σύζυγός του έχει επιλέξει την τελευταία τάση της μόδας, το κιμονό.

Σε μία άλλη φρεσκοασβεστωμένη γωνιά της Μυκόνου η Κατερίνα Λάσπα εθεάθη με τον άντρα της Νεκτάριο Νικολόπουλο. Αυτό το ζευγάρι θα μπορούσε να τιμηθεί και με το… χρυσό κλειδί της πόλης, αφού είναι μόνιμοι επισκέπτες του νησιού των Κυκλάδων. Είναι μάλιστα τόσο εξοικειωμένοι με τους παπαράτσι που τους κάνουν πλάκα και αστείες γκριμάτσες σε κάθε πέρασμά τους.

Ενα από τα πιο hot ζευγάρια του νησιού είναι η Αθηνά Οικονομάκου και ο αγαπημένος της (γνωστός Μυκονιάτης ξενοδόχος) Φίλιππος Μιχόπουλος. Χωρίς να κρύβουν πλέον τον έρωτά τους (παρά το αρχικό κρυφτούλι), εθεάθησαν στα Ματογιάννια να περπατούν πιασμένοι χεράκι χεράκι. Εκείνη φορούσε σομόν φούστα και μπλούζα και ισορροπούσε «ηρωικά» σε ψηλοτάκουνες γόβες (κάτι σχεδόν ακατόρθωτο για τα δύσκολα πλακόστρωτα σοκάκια).

Απόλαυσαν τις βουτιές τους

Μπορεί να έχουν πουλήσει τη θαλαμηγό τους, όμως ο Λέων Πατίτσας και η Μαριέττα Χρουσαλά το έκαναν το πέρασμά τους από το νησί, ακόμη κι αν χρειάστηκε να πάρουν το πλοίο της γραμμής. Η πρώην Σταρ Ελλάς και παρουσιάστρια, με σώμα πιο γυμνασμένο από ποτέ, και ο εφοπλιστής σύζυγός της απόλαυσαν τις βουτιές τους το πρωί και το βράδυ φόρεσαν τα καλά τους και έκαναν την περατζάδα τους. Η Μαριέττα εντυπωσίασε με το λευκό δαντελωτό μίνι σετάκι της, που έκανε contrast με το άψογο μαύρισμά της.

Στο αγαπημένο τους νησί βρέθηκαν επίσης ο Ηλίας Κρασσάς και η Βίκυ Καγιά, η οποία επέλεξε μαύρο φόρεμα με σανδάλια για τη βόλτα τους στο κέντρο. Τις δικές τους χαριτωμενιές στον αφρό της θάλασσας έκαναν ο Κώστας Μήτρογλου και η αγαπημένη του Νίκη.

Λίγες ξαπλώστρες παραπέρα ο Νικ Γιαννόπουλος, ο Ελληνοαυστραλός «βασιλιάς της Μυκόνου», που ερωτεύτηκε το νησί παράφορα όταν έκανε εκεί τα γυρίσματα της ταινίας «Kings of Mykonos» (με πρωταγωνίστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια), επέστρεψε στον… τόπο του εγκλήματος. Οχι, δεν έχει στα σκαριά νέα ταινία. Απλώς απολαμβάνει τις διακοπές του παρέα με την εκρηκτική σύντροφό του Τζέσικα.

Οι Ντιν και Νταν δεν σταματούν λεπτό να πλατσουρίζουν, αλλά και να ενημερώνονται για τη σοουμπίζ διαβάζοντας «Espresso». Πόζαραν μάλιστα κρατώντας με στιλ την αγαπημένη τους εφημερίδα.

Ο Σπύρος Ρέβης πάντως κάνει ό,τι μπορεί για να μη λείπει από την επικαιρότητα. Αυτή τη φορά έβαλε τις ψηλοτάκουνες γόβες του (!) και ένα αέρινο μπλε εμπριμέ φουστάνι, πήρε και δύο καπελάκια, ένα φούξια και ένα μαύρο (ως αναποφάσιστος), και όπως ήταν επόμενο, τράβηξε την προσοχή.

Σάσα Σταμάτη
Φωτό: Τάσος Κοντοκώστας 

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...