Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Χάρης Βεραμόν: Το θρίλερ 348 σελίδων με άλυτες αστυνομικές υποθέσεις

Ιδιωτικός ερευνητής, δημιουργός true crime σειράς ντοκιμαντέρ στο YouTube...

Οι επτά που «κλείδωσαν» για τα… νέα «Κλεμμένα όνειρα»

Θα αποτελέσουν το βαρύ πυροβολικό του σίριαλ για την καινούρια σεζόν

Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές των «Κλεμμένων ονείρων»: Κωνσταντίνος Λάγκος, Γιώργος Σουξές, Ορέστης Τρίκας, Ορφέας Παπαδόπουλος (αν οι στρατιωτικές του υποχρεώσεις τον αφήσουν), Μυρτώ Αυγερινού, Ηρώ Λούπη, Βάνα Ραμπότα.

Οι συγκεκριμένοι ηθοποιοί θα είναι τα μοναδικά πρόσωπα -όσον αφορά την πρωταγωνιστική ομάδα- που θα δούμε σίγουρα στις οθόνες μας τον ερχόμενο Ιανουάριο ή και γρηγορότερα, αφού ήταν από τους πρώτους που έδωσαν τα χέρια με την παραγωγή για να συνεχίσουν στη νέα γενιά της σειράς «Κλεμμένα όνειρα».

Ειδικά ο Κωνσταντίνος Λάγκος και ο Ορέστης Τρίκας θα δουν τηλεοπτικά την προσωπική τους ζωή να αλλάζει άρδην και θα γνωρίσουν πλέον καινούργιους έρωτες.

Ποιοι αποχωρούν

Συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος Λάγκος (Σταύρος) θα είναι το μόνο μέλος από την οικογένεια Μαλτέζου που πάνω του θα στηριχθεί ένα μεγάλο μέρος από την εξέλιξη της ιστορίας.

Από το καθημερινό σίριαλ δύο από τα βασικά πρόσωπα της αρχικής υπόθεσης, η Αλεξάνδρα (Ελισάβετ Μουτάφη) και η Χρύσα (Αθηνά Οικονομάκου), θα αποχωρήσουν. Σεναριακά θα δικαιολογηθεί η απουσία τους. Οι δυο τους θα αποφασίσουν να κάνουν ένα μεγάλο ταξίδι μακριά από την Ελλάδα.

Πάντως το φινάλε της τρίτης σεζόν μάς άφησε πολλά ερωτήματα αναπάντητα, με τη δίκη του Μαλτέζου (Αλέξανδρος Σταύρου) να μην ολοκληρώνεται και με έναν πυροβολισμό να ανοίγει νέα μέτωπα.

Οπως ποιος ήταν αυτός που πυροβόλησε μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου; Ο Μαλτέζος πέθανε από τη σφαίρα ή είναι κάποιος άλλος το θύμα; Και αν τελικά ζει ο Μαλτέζος, θα μπει στη φυλακή;

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Ρέινα Εσκενάζυ, ενώ τη γενική εποπτεία θα έχει ο Δημήτρης Αρβανίτης. Μάλιστα στη δικαιοδοσία της θα είναι η ανεύρεση νέων ηθοποιών. Η σειρά θα παίζει lead in, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων των 20.00.

Η κυπριακή παραγωγή «Ονειρο ήταν», αν και επρόκειτο να αγοραστεί από το Mega για να μπει lead in στο δελτίο, είχε εμπλοκή όσον αφορά τα πνευματικά δικαιώματακαι έτσι η έναρξη των γυρισμάτων των «Κλεμμένων ονείρων» μέσα στον Αύγουστο κρίθηκε αναγκαία, ώστε η προβολή τους να αρχίσει τάχιστα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...