Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Πέμπτη 17/7/2014

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην αφεθείτε μέχρι να καταλήξετε σε ασφαλή συμπεράσματα για το τι σας συμφέρει. Δώστε έμφαση στα…

ΚΡΙΟΣ: Μην αφήσετε τις απαιτήσεις των άλλων να επηρεάσουν την προσωπική σας ζωή. Μόνο αν καθίσετε και τακτοποιήσετε τις σκέψεις σας, θα δείτε ξεκάθαρα τι έχει συμβεί. Προχωρήστε σε αναθεωρήσεις σωστές που θα αφορούν τα επαγγελματικά σας θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Μπείτε στην ενεργό δράση και ασχοληθείτε με απόλυτη μυστικότητα στα μακρόπνοα σχέδιά σας. Η μέρα έχει αρκετές παγίδες, γι’ αυτό κρατηθείτε μακριά από κάθε λογής αδικαιολόγητο εγωισμό.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μετρήστε σωστά τις αξίες της ζωής και μετά καταστρώστε το δικό σας πρόγραμμα αναλόγως. Ζητήσετε από άτομα που συνδέεστε με κάποιο τρόπο μαζί τους να πράξουν όπως εσείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μη δίνετε διαστάσεις σε άσκοπες κόντρες, γιατί ίσως η μονοτονία της σχέση σας να γίνει αιτία για καβγάδες. Τα κοινωνικά ανοίγματα θα σας δώσουν ευκαιρίες να διευρύνετε τον κύκλο σας με ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

ΛΕΩΝ: Φανείτε υποχωρητικοί εκεί που πρέπει, καθώς η διαλλακτικότητα θα σας βγάλει πολλές φορές από τη δύσκολη θέση. Η σύγχυση που θα προκύψει έχει τις ρίζες της στις παρεμβάσεις τρίτων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για το καλό της σχέσης σας λειτουργήστε ενωτικά και μην το βάζετε κάτω με το παραμικρό. Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων για να μην μπορεί ο σύντροφός σας να σας καταλογίσει ευθύνες.

ΖΥΓΟΣ: Αποφύγετε να εκτεθείτε κάνοντας κινήσεις για τις οποίες θα χρειαστεί να απολογηθείτε. Με τη λογική να επικρατεί, βγάλτε συμπεράσματα για θέματα που σας απασχολούν. Σχηματίστε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για το πώς, πού ή με ποιους θα συνεργαστείτε ή θα συμπορευτείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το μυαλό σας θα συνεργαστεί άριστα με τη διαίσθησή σας κι έτσι το αποτέλεσμα θα είναι κάτι παραπάνω από καλύτερο. Δεν είναι εποχή για ήρωες, γι’ αυτό μην υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητές σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μη φορτωθείτε πάνω στη βιασύνη σας περισσότερα απ’ όσα θα έπρεπε και απ’ όσα αντέχετε. Αποφύγετε κάθε είδους υπερβολές και να θυμάστε ότι σε όλα πρέπει να έχετε μέτρο. Φανείτε περισσότερο συντηρητικοί στις καινοτομίες ή στα ανοίγματα του επαγγελματικού χώρου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην αφεθείτε μέχρι να καταλήξετε σε ασφαλή συμπεράσματα για το τι σας συμφέρει. Δώστε έμφαση στα έντονα συναισθήματά σας, δείχνοντας τις ουσιαστικές ανάγκες σας. Οπλιστείτε με ψυχραιμία για να αντιμετωπίσετε οικογενειακές και επαγγελματικές διαφορές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάντε ριζικές αλλαγές, κυρίως στον χαρακτήρα σας και αποβάλλετε ό,τι κακό κι επίπονο υπάρχει γύρω. Κάντε ό,τι χρειάζεται για να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας και να διεκπεραιώσετε υποθέσεις που σας ταλαιπωρούν χρόνια.

ΙΧΘΥΣ: Θα σας δοθεί ευκαιρία για νέες αγορές και πολλοί από εσάς θα αναθερμάνετε παλιές ερωτικές σχέσεις, για τις οποίες όμως πρέπει να είστε προσεκτικοί. Βάλτε μια τάξη στο χάος που έχει προκληθεί στη συναισθηματική σας ζωή.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...