Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Με Στίλ-ο στηρίζει τα δοκάρια

O Kαπίνο υπέγραψε στη Μάιντς και άμεσα οι «πράσινοι» απάντησαν με Λουκ Στιλ

ΟΚαπίνο στη Μάιντς, ο Στιλ στον Παναθηναϊκό. Κάτοικος Γερµανίας είναι από χθες ο Στέφανος Καπίνο, που υπέγραψε τετραετές συµβόλαιο µε τη Μάιντς, δηλώνοντας: «Ανυποµονώ να συναντήσω τους συµπαίκτες µου και τους προπονητές µου και να αγωνιστώ στην Μπούντεσλιγκα». Την ίδια ώρα στον Παναθηναϊκό καταλήγουν στον 29χρονο Λουκ Στιλ, τερµατοφύλακα της Μπάρνσλεϊ.

Γεννηµένος στο Πιτέρµπορο στις 23 Σεπτεµβρίου 1984, ο Λουκ µπήκε στις ακαδηµίες της οµάδας, ενώ, µία δεκαετία µετά, έκανε το ντεµπούτο του. Το 2002 υπέγραψε συµβόλαιο µε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ αγωνίστηκε ως δανεικός στην Κόβεντρι. Με αρκετές συµµετοχές στις µικρές Εθνικές οµάδες, δεν κατάφερε ωστόσο να αγωνιστεί ποτέ στην Ανδρών της Αγγλίας. Το 2005 επέστρεψε στο Ολντ Τράφορντ παραµένοντας στη σκιά του Φαν Ντερ Σάαρ και του Τιµ Χάουαρντ, κι έφυγε σύντοµα για την Μπρόµιτς. Τον Φεβρουάριο του 2008 ο… γυρολόγος νέος δόθηκε δανεικός για έναν µήνα στην Μπάρνσλεϊ. Εκεί είχε την ευκαιρία του – απέκλεισε µάλιστα, µε εντυπωσιακές επεµβάσεις, στο Ανφιλντ τη Λίβερπουλ στον 5ο γύρο του Κυπέλλου! «Όταν αποκλείσαµε τη Λίβερπουλ, ένιωσα πως µπορούσα να κάνω τα πάντα», είχε δηλώσει τότε ο Man of the Match, που κράτησε ανέπαφη την εστία του και στον αγώνα µε την Τσέλσι, οδηγώντας την Μπάρνσλεϊ στα ηµιτελικά. Ο Στιλ απέκτησε… στυλ και έβγαλε «γεµάτες» χρονιές στη συνέχεια στην Μπάρνσλεϊ ,όπου πήρε φανέλα βασικού. Έχει 208 εµφανίσεις τα τελευταία έξι χρόνια, όλες στην Championship.
Στον Παναθηναϊκό βάρος πέφτει και στην ενίσχυση της µεσαίας του γραµµής. Το ενδιαφέρον παραµένει για τον Φαούστο Ρόσι – περίπτωση που παρακολουθούν από κοντά στο πράσινο στρατόπεδο περιµένοντας τις κινήσεις της Γιουβέντους, ενώ µεγάλο ερωτηµατικό είναι ο Αµπέντ. Οι «πράσινοι» περιµένουν τα αποτελέσµατα της συνάντησης του παίκτη µε τον προπονητή της Νιούκαστλ, τον οποίο ο Αµπέντ θα ενηµερώσει για την επιθυµία του να επιστρέψει στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό. Ο Σίλντεφελντ αναµένεται από την Κροατία να ξεκινήσει µαζί µε την υπόλοιπη οµάδα, ενώ οι «πράσινοι» περιµένουν να διαπιστώσουν το µέγεθος του τραυµατισµού του Πράνιτς στην πρωινή προπόνηση.
Να σηµειωθεί πως, µε δεδοµένη την επιστροφή του «Σίφο» αλλά και την απόκτηση του Μπούρµπου, ο Παναθηναϊκός δεν δείχνει να έχει προβλήµατα στην αµυντική του γραµµή, που παραµένει η ίδια και… καλύτερη από πέρυσι.

Πήρε άδεια για τη Λεωφόρο

Στη Λεωφόρο θα δώσει τον εντός έδρας αγώνα του στον τρίτο προκριµατικό γύρο του Τσάµπιονς Λιγκ ο Παναθηναϊκός. Η επιτροπή ελέγχου ετοιµότητας γηπέδων της ΟΥΕΦΑ άναψε το πράσινο φως, µε τον Παναθηναϊκό να εγγυάται κάποια βελτιωτικά έργα. ∆εν αποκλείεται πάντως οι «πράσινοι» να πάρουν έγκριση και για τον επόµενο αγώνα τους. Αναφορικά µε τη συνάντηση µε τον Ατρόµητο -που θα αποτελέσει πρόβα τζενεράλε για την ευρωπαϊκή µάχη-, θα διεξαχθεί το βράδυ της επόµενης Τετάρτης στη Λεωφόρο.

Βαγγέλης Μελέκογλου

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...