Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Παρασκευή 18/7/2014

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αν έχετε προβλήματα στη σχέση με τον σύντροφό σας, πρέπει να αφοσιωθείτε σε αυτά και να βρείτε χρόνο προκειμένου να…

ΚΡΙΟΣ: Ανακαλύψετε όσους περισσότερους τρόπους μπορείτε για να αυξήσετε τις πηγές εσόδων σας, ώστε όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή να μπορείτε να το απολαύσετε. Η σχέση με τον σύντροφό σας θα γίνει πιο ενδιαφέρουσα και ο ερωτισμός ανάμεσά σας θα είναι διάχυτος.

ΤΑΥΡΟΣ: Δώστε ό,τι καλύτερο μπορείτε, όμως μην περιμένετε άμεση ανταπόδοση, κατανόηση ή παραδοχή για το πόσο χρήσιμοι είστε μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Η προσωπική σας ζωή αρχίζει να παίρνει άλλη τροπή, μια και οι σχέσεις σας γίνονται πιο δυναμικές και πιο αποφασιστικές.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είναι πολύ πιθανόν να σας δημιουργηθούν προβληματισμοί σε ό,τι αφορά τα σχέδια του εργασιακού χώρου και του συναισθηματικού σας τομέα. Υποχρεωτικό χαρακτήρα θα έχουν οι συζητήσεις και οι μετακινήσεις που θα κάνετε, ενώ η προσοχή σας θα εστιάσει στο στενό σας περιβάλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το σημείο που θα πρέπει να προσέξετε είναι τι θα πείτε και πού θα το πείτε, καθώς τα μεγάλα λόγια οδηγούν σε υποσχέσεις τις οποίες δεν έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε ή να φανείτε συνεπείς.

ΛΕΩΝ: Να είστε επιφυλακτικοί με συνεργάτες και φίλους που σας έχουν απογοητεύσει στο παρελθόν. Είστε αρκετά εύστροφοι ώστε να δίνετε λύσεις στον εαυτό σας, γι’ αυτό μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα στηριζόμενοι στα λόγια τρίτων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αφήστε το χθες και σκεφτείτε το σήμερα. Απίστευτες ευκαιρίες θα σας δοθούν και πρέπει να είστε έτοιμοι να βοηθήσετε τον εαυτό σας ποικιλοτρόπως. Εδραιωθείτε καλύτερα στον εργασιακό σας χώρο, ενώ θα πρέπει να δώσετε περισσότερη προσοχή σε νέα άτομα που σας πλησιάζουν με σκοπό τη συνεργασία.

ΖΥΓΟΣ: Κάντε μια αναδρομή στις εμπειρίες που έχετε αποκομίσει έως τώρα και αν δείτε ότι τα πράγματα δεν σας πηγαίνουν καλά, μην ξεσπάσετε στα άτομα της οικογένειάς σας, επειδή κι εκεί το κλίμα θα είναι έντονο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ανεξάρτητα σε ποια φάση της ζωής σας βρίσκεστε, πρέπει να καταλάβετε ότι οι επαναστάσεις δεν σας βοηθούν να προχωρήσετε και ότι απλώς αυξάνουν τον πανικό της εσωτερικής μοναξιάς σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σκεφτείτε λογικά και διαλευκάνετε όλες τις αντιθέσεις σας προτού προχωρήσετε σε αποφάσεις. Αν είστε ελεύθεροι, μην ξαναγυρίσετε σε καταστάσεις που είναι ήδη φθαρμένες, μόνο και μόνο επειδή φοβάστε τη μοναξιά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με έντονη κοινωνική ζωή θα αποκομίσετε καινούργιες γνωριμίες, αλλά προτού επενδύσετε σε έναν σύντροφο, φροντίστε να ελέγξετε αν σας ταιριάζει. Το ανικανοποίητο «εγώ» σας είναι ικανό να σας δημιουργήσει τόσα προβλήματα, που θα καταστρέψουν ακόμη και τις σταθερές σχέσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αν έχετε προβλήματα στη σχέση με τον σύντροφό σας, πρέπει να αφοσιωθείτε σε αυτά και να βρείτε χρόνο προκειμένου να κάνετε μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης και με όλη την ειλικρίνεια που διαθέτετε.

ΙΧΘΥΣ: Διατηρήστε το καλό κλίμα και δώστε στον εαυτό σας αυτό που ζητεί, ό,τι και αν είναι, προκειμένου να αποκλείσετε το ενδεχόμενο να βγουν στην επιφάνεια κάποιες ευαισθησίες που θα επηρεάσουν το αμυντικό σας σύστημα.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...