Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Οι έφοδοι στα καταφύγια του σατανικού Παφ Ντάντι σε Λος Αντζελες και...

Φύλλο και φτερό έκαναν οι ομοσπονδιακοί πράκτορες τις βίλες...

Μηνύσεις στους υπευθύνους της Πυροσβεστικής και της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας από τους...

Τις ποινικές ευθύνες των υπευθύνων της Πυροσβεστικής αλλά και...

Αφησε (!) το νεογέννητό της να πεθάνει στην ντουλάπα

Οταν η μυρωδιά άρχισε να γίνεται έντονη, το πέταξε στα σκουπίδια!

Γέννησε ολομόναχη στην τουαλέτα του σπιτιού της στη Θεσσαλονίκη, αλλά αντί να κλείσει το νεογέννητο βρέφος στην αγκαλιά της, το έκλεισε σε μια… ντουλάπα, όπου ξεψύχησε αβοήθητο!

Σοκ, φρίκη και αποτροπιασμό σε ολόκληρο το πανελλήνιο προκάλεσε η είδηση ότι μια γυναίκα που το περασμένο Σάββατο έφερε κρυφά από όλους στον κόσμο το μωρό της (καρπό εξωσυζυγικής σχέσης) το τύλιξε σε σακούλες και το έκρυψε μέσα στη ντουλάπα της κρεβατοκάμαράς της, όπου το άτυχο αγγελούδι πέθανε από ασφυξία. Κατόπιν, για να μην κινήσει υποψίες, αφού η μυρωδιά από το νεκρό μωρό άρχισε να γίνεται έντονη, το πέταξε δίχως δισταγμό στα σκουπίδια!

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε χθες, όταν η 37χρονη (που διέμενε στην περιοχή Χαριλάου με τον 61χρονο σύζυγό της) μετέβη στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο με ενδείξεις πρόσφατου τοκετού. Οι γιατροί που την εξέτασαν κατάλαβαν αμέσως ότι ήταν λεχώνα και διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχε μωρό, ενώ στις ερωτήσεις τους η γυναίκα απαντούσε με μισόλογα. Χωρίς καθυστέρηση ειδοποίησαν την Αστυνομία, άνδρες της οποίας έσπευσαν στο νοσοκομείο προκειμένου να διερευνήσουν την υπόθεση. Ετσι έμαθε για την εγκυμοσύνη και τη γέννα της συζύγου του και ο άντρας της, ο οποίος σε κατάσταση σοκ ανέφερε πως δεν είχε καταλάβει ούτε μία στιγμή ότι η γυναίκα του ήταν έγκυος. Οπως εξήγησε ο ίδιος αλλά και άνθρωποι από το φιλικό περιβάλλον τού ζευγαριού, είχε πάντα περιττά κιλά κι έτσι δεν ήταν εύκολο να καταλάβει κανείς πως ήταν έγκυος. Μάλιστα όταν τον είδε να την περιεργάζεται, εκείνη τον ξεγέλασε, λέγοντάς του ότι είχε πάρει λίγα παραπανίσια κιλά.

Οι αστυνομικοί ξετύλιξαν γρήγορα το κουβάρι της φρικιαστικής ιστορίας, αναγκάζοντας την 37χρονη ομογενή από την Τουρκία να ομολογήσει το έγκλημα. Οπως είπε, το προηγούμενο Σάββατο γέννησε ένα κοριτσάκι στην τουαλέτα του διαμερίσματός της, καρπό σχέσης που διατηρούσε με έναν άνδρα. Αρχικά ισχυρίστηκε ότι το μωρό γεννήθηκε νεκρό, αλλά στη συνέχεια αποκάλυψε ότι ανέπνεε κανονικά. Στη συνέχεια με βιαστικές κινήσεις το τύλιξε ζωντανό σε δύο σακούλες και το έκρυψε στην ντουλάπα της κρεβατοκάμαράς της, ενώ δύο μέρες μετά, το πρωί της Δευτέρας, πέταξε το άψυχο πλέον κορμάκι σε κάδο απορριμμάτων που βρίσκεται έξω από το σπίτι της. Ομως, όπως ήταν αναμενόμενο, μη γνωρίζοντας πως να φροντίσει τον εαυτό της μετά τη γέννα, εμφάνισε επιπλοκές και κινδύνευσε να πεθάνει από σηψαιμία. Προχθές, Πέμπτη, διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο με έντονους πόνους στην κοιλιά, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου φρουρούμενη.

Η 37χρονη συνελήφθη προχθές το βράδυ από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για παιδοκτονία και περιύβριση νεκρών. Μάλιστα, παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση της συλληφθείσας, ενώ κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδας μετέβη στο σπίτι της για εξερεύνηση του τόπου εγκλήματος.

Την ίδια ώρα οι έρευνες για την ανεύρεση της σορού του βρέφους συνεχίζονται δίχως αποτέλεσμα, αφού εκτιμάται πως έχει θαφτεί κάτω από τόνους σκουπιδιών. Κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ. ερεύνησε όλους τους κάδους απορριμμάτων στην περιοχή γύρω από το σπίτι της, αλλά δεν βρέθηκε κανένα ίχνος από το νεογέννητο. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών, πιθανότατα οι σακούλες με το νεκρό κοριτσάκι έχουν θαφτεί κάτω από τόνους σκουπιδιών και χώματος, το οποίο χρησιμοποιείται για την υγειονομική ταφή των απορριμμάτων.

Συγκλονισμένη η γειτονιά από το απίστευτο περιστατικό

Οι γείτονες της σύγχρονης «Μήδειας» είναι συγκλονισμένοι από το περιστατικό, που αποκαλύφθηκε χθες το πρωί. Οπως λένε, δεν μπορούν να πιστέψουν πώς ένας άνθρωπος -και ειδικά μία μητέρα- μπορεί να πετάξει ένα ανυπεράσπιστο πλασματάκι. Οι αστυνομικοί βρίσκονται στη γειτονιά όπου εκτυλίχθηκε η τραγωδία και παίρνουν καταθέσεις από κατοίκους της περιοχής, σε μια προσπάθεια να συμπληρωθούν τα κομμάτια του παζλ της υπόθεσης.

Παρόμοιο περιστατικό, που είχε προκαλέσει σοκ στην κοινή γνώμη, είχε σημειωθεί τον περασμένο Αύγουστο στα Λεχαινά Ηλείας. Η μητέρα του βρέφους και η γιαγιά του το είχαν πετάξει σε κάδο απορριμμάτων αμέσως μόλις βγήκε στον κόσμο, με αποτέλεσμα να καταλήξει στη χωματερή, όπου το εντόπισε τυχαία ομάδα Βουλγάρων Τσιγγάνων τρεις ημέρες μετά.

Εύα Παπαδάτου 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...