Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κινείται νομικά το Βρετανικό Μουσείο για τον υπάλληλο που πούλησε αρχαιότητες στο...

Στο Ανώτατο Δικαστήριο της Βρετανίας προσέφυγε το Βρετανικό Μουσείο,...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Γιώργης αποκαλύπτει στον Χριστόφορο πως η Βικτώρια...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Και ξαφνικά κόντρα ανάμεσα σε Πετρουτσέλι και Πιερίδη

Νωρίς νωρίς τα... τσούγκρισαν τα πασχαλινά αβγά η Φλορίντα...

Βύρωνας: Talk of the town η Μαρίνα Σάττι σε κατάστημα ΟΠΑΠ

Πόλος έλξης ήταν το κατάστημα του ΟΠΑΠ στον Βύρωνα,...

Οι σταρ της Εθνικής κάνουν μακροβούτια

Οι διεθνείς έβαλαν φωτιά στις καρδιές των γυναικών με τους κοιλιακούς τους

Το μαγευτικό ταξίδι στη Βραζιλία για την επίσημη αγαπημένη όλων των Ελλήνων είναι πλέον παρελθόν και οι παίκτες της Εθνικής μας πρέπει να πάρουν… ανάσες ξεκούρασης. Ετσι, μετά το Μπέλο Οριζόντε, το Νατάλ, τη Φορταλέζα και το Ρεσίφε, ήρθε η ώρα της Μυκόνου! Αλλωστε, μπορεί το νησί των ανέμων να συγκεντρώνει κάθε καλοκαίρι εκπροσώπους της showbiz και των rich and famous, όμως δεν λείπουν και οι εκπρόσωποι των σπορ, ξένοι και εγχώριοι σταρ, που αποζητούν τον τίτλο του… πρωταθλητή της ξαπλώστρας! Κάποιοι έχουν μαζί τους τις συζύγους τους ή τις κοπέλες τους, ενώ άλλοι είναι σόλο και καταφέρνουν να μαγνητίσουν τα βλέμματα των γυναικών με τους καλογυμνασμένους κοιλιακούς τους.

Μετά την επιτυχημένη πορεία στο Μουντιάλ, που έχει αφήσει μια πολύ γλυκιά γεύση σε όλους τους Ελληνες φιλάθλους, ο επιθετικός μέσος της Εθνικής μας και παίκτης της ιταλικής Μπολόνια Παναγιώτης Κονέ βρέθηκε στο νησί των ανέμων με τη σύντροφό του και γνωστό μοντέλο, τη super sexy Χριστίνα Στεφανίδη. Με κορμί γεμάτο tattoos, κοιλιακούς-φέτες, trendy μουσάκι και γυαλιά-καθρέπτες, ο ποδοσφαιριστής και η κουκλάρα αγαπημένη του έγιναν το talk of the town! Το ζευγάρι φυσικά ζει μόνιμα στο εξωτερικό, λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του αθλητή στην Μπολόνια, ενώ στα πηγαδάκια ακούγεται ότι σκέφτονται σύντομα να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

Στην παρέα και ο Γιώργος Τζαβέλλας, ο αριστερός οπισθοφύλακας του ΠΑΟΚ και της Εθνικής μας, που είναι ένας από τους περιζήτητους εργένηδες της χώρας! Και μπορεί κατά καιρούς να τον βλέπουμε με αιθέριες υπάρξεις από τον χώρο του modeling, όμως αυτή τη φορά ήταν σόλο, γεγονός που «συγκίνησε» ιδιαίτερα τις… free and beautiful κοπέλες που λιάζονταν στις παραλίες του νησιού! Στην παραδίπλα ξαπλώστρα βρέθηκε και ο Αλέξανδρος Τζιόλης, της τουρκικής Καϊσερισπόρ, που έκλεψε πολλά γυναικεία βλέμματα με το ανάστημά του. Παρών στο ασπρονήσι και ο διεθνής πορτιέρο του ΠΑΟΚ Παναγιώτης Γλύκος.

Ομως και ο Ανδρέας Σάμαρης «ψηφίζει» Μύκονο για τις καλοκαιρινές διακοπές του! Ο μέσος του Ολυμπιακού και της Εθνικής μας, ο οποίος μάλιστα στον τελευταίο αγώνα της φάσης των ομίλων, στη νίκη εναντίον της Ακτής Ελεφαντοστού με 2-1, σημείωσε το πρώτο τέρμα της Ελλάδας ανοίγοντας ουσιαστικά τον δρόμο για την πρόκριση στην επόμενη φάση, μαγνήτισε τα βλέμματα των γυναικών με τη γοητεία του, όπως και όταν έκανε τις… απλωτές του.

Ο Κώστας Κατσουράνης, από την άλλη, είναι αφοσιωμένος -και καλά κάνει- στην υπέροχη οικογένειά του. Ο αμυντικός μέσος της Εθνικής μας, όταν δεν συζητούσε με τη σύζυγό του Εφη, έπαιζε με τα παιδιά του, στα οποία έχει τεράστια αδυναμία. Τέλος, ο τερματοφύλακας Γιάννης Σιδεράκης φαίνεται πως δεν τα έχει βάψει μαύρα μετά τον χωρισμό του από τη Νεσχάν Μουλαζίμ. Ετσι, δεν λογάριασε καθόλου ότι η πρώην του θα ήταν στη Μύκονο και πήγε κι εκείνος με την παρέα του στο νησί των ανέμων. Happy holidays, guys!

Σάσα Σταμάτη 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Όσα λένε οι κακές γλώσσες για τον ερωτύλο Γιάννη Μπρατάκο

Οι άσπονδοι φίλοι του τον αποκαλούν «Μπάρκουλη του Μαξίμου»,...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....