Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

«Ο Σκαραβαίος»: Ο κλόουν σας

Τι θα δούμε στο «Σκαραβαίο» στο αποψινό επεισόδιο!Μια γυναίκα κάνοντας...

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Ο Χολίδης και η σύντροφός του για καφεδάκι στα νότια προάστια

Ο Χρήστος Χολίδης και η σύντροφός του Κατερίνα Γκιουζέλη...

Κυριακή 20/7/14

ΚΡΙΟΣ: Το συναίσθημα και η λογική θα αρχίσουν να ευθυγραμμίζονται για να σας βοηθήσουν να κάνετε μια νέα αρχή στις αναζητήσεις σας. Απαραίτητη προϋπόθεση για να συνεχίσετε είναι να…

ΚΡΙΟΣ: Το συναίσθημα και η λογική θα αρχίσουν να ευθυγραμμίζονται για να σας βοηθήσουν να κάνετε μια νέα αρχή στις αναζητήσεις σας. Απαραίτητη προϋπόθεση για να συνεχίσετε είναι να κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα που αφορούν τον ψυχισμό σας. Κρατήστε σταθερή συμπεριφορά, γιατί οι εναλλαγές της ψυχολογίας σας θα σας απομακρύνουν από τα αγαπημένα πρόσωπα, ενώ θα καταφέρετε να χάσετε ευκαιρίες για γνωριμίες που θα είχαν αίσιο τέλος. Εάν στην πορεία έχετε διαπράξει κάποια λάθη, ξεκινήστε τις προσπάθειές σας να τα διορθώσετε, μια και το αποτέλεσμα θα είναι επιτυχές. Μην κρατήσετε απωθημένα, αλλά ανακαλύψτε τα άτομα που τα προκάλεσαν και προβείτε σε συζητήσεις μαζί τους κρατώντας χαμηλούς τόνους.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα έχετε βοήθεια και αρκετές ευκαιρίες να ξεκαθαρίσετε ασάφειες και παρεξηγήσεις με τους συνεργάτες σας, που δημιουργήθηκαν κατά την ανάδρομη πορεία του Ερμή. Εάν προκύψει κάποια μετακίνηση ή ταξιδάκι που θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από τη συνήθεια της καθημερινότητας, τολμήστε το και διασκεδάστε. Οι συνθήκες θα είναι τέλειες, ακόμα κι αν θα πρέπει συνδυάσετε κάποια επαγγελματική σας υπόθεση. Θα υπάρχει άνοδος στον οικονομικό σας τομέα γι’ αυτό προσπαθήστε να κάνετε σωστό προϋπολογισμό, αλλά και να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεστε τα χρήματα. Μη γίνετε σκλάβοι των εξόδων σας σπαταλώντας ποσά σε πράγματα που δεν έχουν αξία.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οργανωθείτε καλύτερα σε επαγγελματικό επίπεδο, γιατί τα προβλήματα που έχετε δημιουργούνται από τη δική σας έλλειψη αυτοπεποίθησης, τάξης και οργάνωσης, και όχι από τρίτους. Μπορεί αυτή η εκδοχή να σας βολεύει, αλλά δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Πρέπει επιτέλους να πάψετε να ζείτε σε ουτοπίες, αν θέλετε από αυτή τη μάχη να βγείτε νικητές. Αφήστε στην άκρη για λίγο τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και ασχοληθείτε με άλλα ουσιαστικά πράγματα στη ζωή σας, όπως οι σχέσεις σας με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους. Δείτε ποιες είναι οι καταστάσεις που σας περιορίζουν, σας αγχώνουν ή σας καταπιέζουν και εξαλείψτε τις, γιατί θα κληθείτε να δώσετε άμεσες λύσεις και οριστικές, χωρίς να χρονοτριβείτε άλλο ή να τις αναβάλλετε για αργότερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βρίσκεστε σε φάση που κάνετε άδικες συγκρίσεις του παρόντος με το παρελθόν, οι οποίες σας σπρώχνουν σε λανθασμένα συμπεράσματα. Να έχετε υπόψη πως όταν κλείνετε ένα κεφάλαιο και ανοίγετε ένα άλλο, δεν γίνεται να λειτουργείτε με τα κριτήρια του παρελθόντος. Πρέπει να μάθετε να ακούτε τους γύρω σας και να μην αποφασίζετε μόνοι σας για θέματα που αφορούν άλλους. Δεν μπορείτε να ξέρετε εσείς ποιο είναι το σωστό και δίκαιο γι’ αυτούς, όταν δεν έχετε καν ακούσει τι έχουν να σας πουν. Αν διατηρήσετε καλή ψυχολογική διάθεση, θα βοηθηθείτε να κινηθείτε ευέλικτα στις συζητήσεις και τις επαφές με τους συνεργάτες σας. Οσο περιορισμένος κι αν θα είναι ο ελεύθερος χρόνος σας, πρέπει να φροντίσετε να τον μοιράσετε ισόποσα σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

ΛΕΩΝ: Οσο θα ασχοληθείτε με τον επαγγελματικό και τον οικονομικό τομέα άλλο τόσο -ίσως και παραπάνω- θα πρέπει να ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή. Παρότι αισθάνεστε ότι πολλές φορές γίνεστε παράλογα απαιτητικοί, δεν μπορείτε να χαλιναγωγήσετε τα νεύρα σας, με αποτέλεσμα να συνεχίζει να σας απασχολεί η ψυχολογική σας κατάσταση. Και δεν είναι τόσο η ένταση ή η ανασφάλεια που σας ενοχλεί όσο η αβεβαιότητα για το μέλλον που σας κουράζει. Δοκιμάστε αυτό που ξέρετε καλά, το χιούμορ και το γέλιο, και θα αισθανθείτε καλύτερα, ενώ θα γίνετε και πιο ευχάριστοι στο περιβάλλον σας. Αλλαγή πλεύσης στον επαγγελματικό τομέα θα θελήσετε να κάνετε οι περισσότεροι αδιαφορώντας για τις προσπάθειες και τους κόπους που κάνατε μέχρι τώρα για να πετύχετε τους στόχους σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πολλοί θα απορήσουν για τη στάση σας και αρκετοί από τους συνεργάτες σας δεν θα έχουν τη διάθεση να σας ακολουθήσουν, αφού θα θεωρούν παράλογα ή τρελά τα σχέδιά σας, όμως δεν πρέπει να τους ρίξετε άδικο, εφόσον δεν τους εξηγείτε τι είναι αυτό που θέλετε και απλώς απαιτείτε να γίνουν όλα «εδώ και τώρα». Καλό θα είναι πριν ανακοινώσετε τα νέα σας σχέδια να κάνετε μια μεγάλη συζήτηση με τον εαυτό σας και να μετρήσετε τα υπέρ και τα κατά. Μην προκαλέσετε την τύχη σας κάνοντας έξοδα που υπερβαίνουν κατά πολύ τα έσοδα και δυσκολέψετε την κατάστασή σας χωρίς λόγο και αιτία. Προσπαθήστε να εστιάσετε την προσοχή σας στις σχέσεις σας και να βάλετε νέες βάσεις με κύρια στοιχεία την ειλικρίνεια και τη συζήτηση.

ΖΥΓΟΣ: Μη σπεύσετε να κάνετε το λάθος να δημιουργήσετε μια σχέση, έστω και περιστασιακή, μόνο και μόνο για να επιβεβαιώσετε τη γοητεία σας στο αντίθετο φύλο, γιατί έτσι θα μειώσετε την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή σας. Σκεφτείτε λογικά και αφήστε κατά μέρους τους ηρωισμούς που δεν μπορείτε να υποστηρίξετε, εκτός αν στα άμεσα σχέδιά σας είναι να καταστρέψετε την προσωπική σας ζωή και να βάλετε στο κεφάλι σας μπελάδες. Πρέπει να καταλάβετε ότι το συνεχές κυνήγι του συντρόφου σάς αδρανοποιεί και σας διαλύει, αφού η ερωτική σας ζωή επηρεάζει έντονα την εξέλιξή σας και γίνεται αρκετά συχνά τροχοπέδη σε άλλους τομείς που μπορούν να προχωρήσουν θετικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Χτίστε τη ζωή σας έτσι που να ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σας και να σας επιτρέπει να εκφράζεστε χωρίς να ξεπερνάτε τα όρια και τις αντοχές όσων βρίσκονται δίπλα σας. Οι δεσμευμένοι αναθεωρήστε τις έννοιες του εγώ και του εσύ για να βρείτε τις χαμένες σας ισορροπίες. Ξεπεράστε κάποια σενάρια που έχετε φτιάξει μέσα στο μυαλό σας χωρίς λόγο και παραδεχτείτε την πραγματικότητα, που είναι πολύ πιο όμορφη τη δεδομένη στιγμή από τις φαντασιώσεις σας. Αρχίστε να βλέπετε τα θετικά σημεία της συντροφικής ζωής και ίσως στενοχωρηθείτε για τον χαμένο χρόνο που αφήσατε να περάσει και δεν τον εκμεταλλευτήκατε σωστά. Επεξεργαστείτε αυτά που επιθυμείτε και όσα αποστρέφεστε για να βγάλετε κάποια πολύ σημαντικά συμπεράσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δημιουργήστε όμορφη ερωτική ατμόσφαιρα, πλησιάστε τον σύντροφό σας και εκφράστε διακριτικά τις επιθυμίες που αφορούν και τους δυο σας. Ξεδιπλώστε λίγο τον ρομαντισμό που κρύβετε μέσα σας, γιατί είναι ο πιο άμεσος τρόπος επικοινωνίας. Κοντρολάρετε τον εαυτό σας, καθώς η επίδειξη πνεύματος και δύναμης κάνει τον σύντροφό σας να αισθάνεται κατώτερος από εσάς. Εκτιμήστε τα θετικά της σχέσης σας και σταματήστε να παιδεύεστε με αμφιβολίες. Θα βρείτε το δίκιο σας και θα διεκδικήσετε τα δικαιώματά σας. Σκέψεις και λόγια συνεργατών σας θα σας αποκαλύψουν τις πραγματικές τους προθέσεις. Βάλτε όρια που εσείς θεωρείτε σωστά και ρυθμίστε τις συναλλαγές στις οικονομικές σας υποθέσεις. Βελτιώστε την εικόνα σας προς τα έξω, ώστε να βοηθήσετε την κοινωνική σας εξέλιξη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είναι μια καλή ευκαιρία να προσπαθήσετε να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας. Ισως χρειαστεί να ανεχτείτε πρόσωπα που έχουν ισχύ αλλά αρκετά δύσκολο χαρακτήρα. Πρέπει να το δεχτείτε, γιατί θα υπάρχει αρκετή δόση άμιλλας και ανταγωνισμού. Καταναλώστε τον χρόνο και τις δυνάμεις σας με τέτοιον τρόπο, ώστε να καρποφορήσουν οι προσπάθειές σας. Αποτραβηχτείτε από τα κοινά και χαρείτε τη συντροφιά των αγαπημένων σας προσώπων. Μέσα από τις πραγματικές σας σχέσεις και τα αγαπημένα σας άτομα θα έχετε την ενίσχυση που θέλετε για να επιτύχετε τους στόχους σας. Θα ακούσετε ενδιαφέροντα πράγματα που θα σας ανοίξουν νέους δρόμους και θα αποκτήσετε την υποστήριξη των φίλων σας, που τον τελευταίο καιρό ζητούσατε διακαώς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ξεκινήστε μια συνεργασία ή βάλτε μπροστά έναν από τους στόχους σας. Φανείτε συνεπείς και προνοητικοί τις στιγμές που μπορείτε και περιορίστε τις καθημερινές σας σπατάλες. Τα συμφέροντά σας έχουν δεχτεί ήδη επίθεση κι έτσι υποχρεώνεστε να κάνετε μερικές απαραίτητες μεταρρυθμίσεις. Πρέπει να αγωνιστείτε για να φτάσετε σε ένα θετικό αποτέλεσμα και κυρίως να σκεφτείτε έξυπνα στις διαπραγματεύσεις που θα προκύψουν. Μια που ούτε η κούραση ούτε το άγχος θα είναι λίγα, οργανώστε όσο καλύτερα γίνεται τον χρόνο σας, ώστε να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητές σας μία μία και οριστικά. Δεν θα λείψουν οι προβληματισμοί και τα διλήμματα γύρω από τον οικονομικό σας τομέα. Οι πιθανότητες να τον ενισχύσετε θα είναι αρκετές, ώστε να μπορέσετε να καλύψετε τις σχετικές ανάγκες σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Μπορεί τα εμπόδια να μη λείψουν, αλλά αν λάβετε τα μέτρα σας και δεν παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό της στιγμής, ακόμα και κάποιες συζητήσεις θα δώσουν φτερά στα όνειρά σας. Μην ασχοληθείτε καθόλου με έναν συνεργάτη σας που θα αθετήσει τις υποσχέσεις του. Τα γεγονότα της εβδομάδας θα συνδεθούν άμεσα με την υλική και τη συναισθηματική σας ασφάλεια και το πώς αυτή θα καλυφθεί. Πρέπει να προσέξετε τα διάφορα παιχνίδια που παίζονται γύρω σας και να επιστρατεύσετε όσα αποθέματα δύναμης έχετε για να βγείτε νικητές. Καταπολεμήστε την ασάφεια και αποφύγετε να φορτωθείτε κοινωνικές υποχρεώσεις που δεν αντέχετε. Μην αγνοείτε τα σήματα κινδύνου που σας στέλνουν φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα. Πάψτε να πιστεύετε ότι είστε υπεράνθρωποι, γιατί ίσως γευτείτε μια δυσάρεστη ήττα.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...

Ο ανάδρομος στο νέο συμβόλαιο με το Mega και η Ελένη που μόλις… ξύπνησε

Αφιλτράριστη Μενεγάκη και ανάδρομος Ερμής! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη...