Δευτέρα 21/7/2014

ΤΑΥΡΟΣ: Προχωρήσετε δημιουργικά και ανακαλύψτε τις καλύτερες προϋποθέσεις για την ανάπτυξη των…

ΚΡΙΟΣ: Οι εναλλαγές που θα έχετε στη διάθεσή σας θα σας κάνουν τη μία να κρατάτε χαμηλούς τόνους και την άλλη να προσπαθείτε να αυτοεπιβεβαιωθείτε όποτε σας δίνεται η δυνατότητα. Μην αφήσετε τον ανταγωνισμό να περάσει μπροστά, ενώ εσείς μένετε πίσω.

ΤΑΥΡΟΣ: Προχωρήσετε δημιουργικά και ανακαλύψτε τις καλύτερες προϋποθέσεις για την ανάπτυξη των οικονομικών σας. Ο ρεαλισμός που πρέπει να υιοθετήσετε από δω και στο εξής θα σας υποδείξει ότι χρειάζεται λίγη τόλμη παραπάνω.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δημιουργήστε τις σωστές βάσεις για ένα πιο προσοδοφόρο οικονομικό μέλλον φροντίζοντας -εκτός των άλλων-να είστε καλά ενημερωμένοι. Εργαστείτε με μεθοδικότητα και μην ξεχνάτε πως πρέπει ταυτόχρονα να ζείτε και τη ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην αφήσετε εκκρεμότητες σε υποθέσεις που σας προκαλούν άγχος και ρίχνουν την ψυχολογία σας. Η τακτική που θα ακολουθήσετε δεν πρέπει να αποπροσανατολίζει τους συνεργάτες σας. Πρέπει να είστε ψύχραιμοι και να μην παρασύρεστε από τις παρούσες συνθήκες.

ΛΕΩΝ: Για να μπορέσετε να βρείτε ελεύθερο χρόνο για εσάς μοιράστε αρμοδιότητες στους συνεργάτες σας. Να είστε πιο επιλεκτικοί στα άτομα με τα οποία συναναστρέφεστε και κάνετε παρέα, αν δεν θέλετε να βρεθείτε εκτεθειμένοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πραγματοποιήστε ένα ταξίδι που θα σας βοηθήσει να πετύχετε περισσότερα στον επαγγελματικό σας τομέα. Εάν οι κινήσεις σας συνεχιστούν σε πολλά μέτωπα ταυτοχρόνως, θα μπερδευτείτε ακόμα περισσότερο, χωρίς επιπλέον όφελος.

ΖΥΓΟΣ: Εκμεταλλευτείτε τις γνωριμίες σας και με τη βοήθειά τους θα μπορέσετε να βρείτε καινούργια ενδιαφέροντα. Ο σύντροφός σας θέλει όσο τίποτε άλλο να ξεκαθαρίσετε το τοπίο για να σταματήσουν οι διενέξεις που έχουν κουράσει και τους δύο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μάλλον πρέπει να αλλάξετε τακτική και να γίνετε λιγότερο απρόβλεπτοι. Υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες για να βρείτε διεξόδους σε κάθε πρόβλημα που προκύπτει. Δραστηριοποιηθείτε για να δημιουργήσετε ένα καλύτερο κλίμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τις στιγμές που θα νιώσετε κουρασμένοι βρείτε χρόνο να απομονωθείτε, διαφορετικά κινδυνεύετε να εξαντληθείτε τελείως. Διοχετεύστε την ενεργητικότητά σας σε δημιουργικούς τομείς, ώστε να δείξετε τις δυνατότητες που έχετε και πόσα μπορείτε να καταφέρετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φροντίστε να μετριάσετε τις απαιτήσεις που έχετε από τους άλλους, γιατί πολύ σύντομα θα κουράσετε τους γύρω σας. Μην καθυστερήσετε άλλο κάποιες αποφάσεις που θα έπρεπε να έχετε πάρει εδώ και καιρό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Παρακάμψτε με έξυπνο τρόπο τα εμπόδια που σας βάζουν συγκεκριμένα άτομα του εργασιακού σας χώρου. Είναι η κατάλληλη ώρα να μετρήστε τις δυνάμεις σας και ταυτόχρονα να αναγνωρίσετε ποιοι είναι οι πραγματικοί σας φίλοι.

ΙΧΘΥΕΣ: Πρέπει με κάθε τρόπο να εκφράσετε και να εκπληρώσετε τις συναισθηματικές σας ανάγκες. Η συνεχής αλλαγή κατεύθυνσης δεν σας βοηθάει να φτάσετε στον προορισμό σας. Καταλάβετε τι σας κάνει καλό και τι σας βγάζει εκτός εαυτού για να ξέρετε τι θα κρατήσετε και τι θα πετάξετε.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ